Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulatsioon

Kuulege või teid karistatakse! Punane Pain&Pleasure Stick dr. Sado on rohkem kui lihtsalt BDSM aksessuaar. See on justkui portaal maailma, kus seksuaalne nauding ja hirm valu ees põimuvad põneval ja intensiivsel moel.

Rohkem infot

3634/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kuulege või teid karistatakse! Punane Pain&Pleasure Stick dr. Sado on rohkem kui lihtsalt BDSM aksessuaar. See on justkui portaal maailma, kus seksuaalne nauding ja hirm valu ees põimuvad põneval ja intensiivsel moel. Muljetavaldav Pain&Pleasure Stick pakub võrratut segu füüsilisest stimulatsioonist ja psühholoogilisest mängust, muutes selle põnevaks ja hädavajalikuks esemeks kõigile BDSM-i armastajatele.

    Dr Sado imeline Pain&Pleasure Stick: BDSM-i fännidele hädavajalik!

    Ainulaadne Pain&Pleasure Stick on BDSM-seksimänguasju, mis ühendab põnevalt seksuaalse naudingu ja hirmu piirid. Selle eriline võime ühendada elektriline stimulatsioon ja seksuaalne erutus muudab selle asendamatuks aksessuaariks intensiivsete sensuaalsete elamuste armastajatele.

    Selle põneva BDSM aksessuaari aluseks on elektriline stimulatsioon. Läbi õrnade kuni tugevate elektriliste impulsside, meie Pain&Pleasure Stick tekitab erinevaid aistinguid, alates kergest kipitustundest kuni tugevama, läbitungivama stimulatsioonini.

    Iga elektrilise sädemega seotud ootus, ärevus ja ebakindlus suurendavad üldist sensuaalset kogemust. Ootus, et ei tea täpselt, millal ja kui intensiivne on järgmine puudutus koos Pain&Pleasure Stick ootus, et ei tea täpselt, millal ja kui intensiivne on järgmine puudutus, loob õhkkonna, mis tekitab nii ärevust kui ka seksuaalset erutust.

    Geniaalne Pain&Pleasure Stick saab kasutada erinevatel kehaosadel, muutes selle paindlikuks BDSM aksessuaariks. Toode sobib ideaalselt erogeensete tsoonide stimuleerimiseks või saab sellega luua kergelt valusa kogemuse, mis lisab füüsilisele tundele teise mõõtme.

    Hirmutav Pain&Pleasure Stick mängib olulist rolli ka domineerimise ja allutamise kontekstis. Seda saab kasutada karistusinstrumendina või seksuaalse erutuse suurendamiseks, muutes selle dünaamiliseks elemendiks erinevates BDSM stsenaariumides:

    • Kuulekus või karistus: koos Pain&Pleasure Stick toob mängu uue naudingu ja karistuse mõõtme. See põnev BDSM-aksessuaar ühendab endas kihiseva elektrostimulatsiooni ja hirmu ettearvamatuse ees.
    • Põnev stimulatsioon: käepärane Pain&Pleasure Stick tekitab valju, kuid ohutut krigisevat heli, mis paneb igaühe värisema. Õrnad elektrilöögid sobivad ideaalselt kõige intiimsemate piirkondade stimuleerimiseks.
    • Mugav ja lihtne kasutada: Fantastiline Pain&Pleasure Stick on varustatud pehme, kummeeritud käepidemega, mis tagab mugava käsitsemise. Tänu USB-laetavale akule ei ole seade mitte ainult keskkonnasõbralik, vaid ka mugav ja lihtne kasutada.


    Olenemata sellest, kas olete alles alustanud BDSM-i maailmas või olete edasijõudnud kasutaja - meie Pain&Pleasure Stick on igas mõttes suurepärane aksessuaar. Meie Pain&Pleasure Stick pakub täiuslikku segu kontrollist, domineerimisest ja sensuaalsest elektrostimulatsioonist.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Pain&Pleasure Stick
    • Kogupikkus: 34 cm - ideaalne täpseks ja sihipäraseks stimulatsiooniks.
    • Materjal: Kvaliteetne ABS plastik ja niklivaba metall, garanteeritult nahasõbralik ja ohutu.
    • Laetav: Keskkonnasõbralik laetav USB kaudu.
    • Kasutamine: Lihtne ja lihtsa nupuvajutusega kasutamine.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    2 words: Fucking amazing.

    2 words: Fucking amazing.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sehr geil

    Sehr geil wenn man drauf steht wie ich

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulatsioon

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulatsioon

    Kuulege või teid karistatakse! Punane Pain&Pleasure Stick dr. Sado on rohkem kui lihtsalt BDSM aksessuaar. See on justkui portaal maailma, kus seksuaalne nauding ja hirm valu ees põimuvad põneval ja intensiivsel moel.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: