Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Vibratsiooniga eesnäärmestimulaator THE BRAVE

THE BRAVE on anaalpistik, mis on loodud spetsiaalselt meestele. BRAVE ei ole mitte ainult visuaalne tipp, vaid stimuleerib eesnäärme nii intensiivselt kui vaevalt mõni teine seksimänguasju.

Rohkem infot

2921/00

saadaval

    Rohkem infot

    THE BRAVE on anaalpistik, mis on loodud spetsiaalselt meestele. Oma elegantse, kuid ergonoomilise disainiga THE BRAVE ei ole mitte ainult visuaalne tipp, vaid stimuleerib eesnäärme intensiivsemalt kui peaaegu kõik teised seksimänguasjad. Võimsaid vibratsioone saab ühe nupuvajutusega aktiveerida ja varieerida, mis viib äärmuslike eesnäärme orgasmini. Kõiki funktsioone saab juhtida otse pistikust või kaasasoleva kaugjuhtimispuldiga.

     

    Mida me armastame:

     

    Kaugjuhtimispuldi abil saate nupuvajutusega aktiveerida/variatsioonitasemeid erinevate vibratsioonitasemete jaoks individuaalseks stimulatsiooniks. Pult on nii väike ja diskreetne, et saate anaalpistikut kasutada märkamatult ka teel, klubis, tööl või jõusaalis.

     

    Mida teeb eesnäärme stimulaator?

     

    Prostatastimulaatorid on spetsiaalselt kujundatud eesnäärme ja P-punkti stimuleerimiseks. Eesnääre on meestel äärmiselt tundlik punkt ja sarnaneb naiste G-punktile. Selle stimuleerimine seksi või masturbeerimise ajal suurendab naudingutunnet ja orgasmi. P-punkt on "meeste G-punkt", mis asub umbes 5-7 cm päraku sissepääsu taga ja põhjustab meie eesnäärme pistikutega stimuleerides intensiivseid anaalorgasme. Võimalik on isegi "käed-vabad orgasm".

     

    Kuidas kasutada eesnäärme stimulaatorit?

     

    Selle eesnäärme stimulaatori käsitsemine on väga lihtne võrreldes paljude teiste eesnäärme vibraatoritega! Kasutage Aquameo veepõhist libestusainet ja sisestage see anaalselt. Seejärel saate juhtida 7 vibratsioonirežiimi ja kolme vibratsioonitugevust lihtsalt pistiku nupu vajutamisega või puldi abil.

     

    Mis on eesnäärme stimulaatori juures nii erilist?

     

    Eesnäärmestimulaatoril on imeliselt siidiselt pehme silikoonpind, mis tagab väga meeldiva tunde nahal ja kehal. Eesnäärmestimulaatori lai alus tagab, et saate istuda ja nautida, sest see takistab liiga sügavat tungimist. See eesnäärme stimulaator on suunatud teie naudingu punktile, eesnäärmele! See stimuleerib teid seestpoolt ja torkab otse teie eesnäärme juurde.

     

    Kuidas ma eesnäärme stimulaatorit puhastan?

     

    Lihtsalt puhastage eesnäärmestimulaatorit veidi sooja vee ja maheda seebiga. Kui eelistate eriti põhjalikku puhastamist, soovitame kasutada meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Millega pean veel arvestama?

     

    Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, näiteks Aquameo. Silikoonipõhised määrdeained võivad kahjustada eesnäärmestimulaatori pinda. Meie populaarne Analforte sprei lõdvestab pärakut ja muudab sisestamise lihtsamaks.

     

    Lisateave:

     

    • Laetav eesnäärme stimulaator koos vibratsiooniga USB-kaabli kaudu.
    • Kaugjuhtimispuldiga
    • 7 vibratsioonirežiimi: vaheldusrikkaks stimulatsiooniks.
    • 3 vibratsioonitugevust õrnast kuni tugevani
    • Laia alusega: Takistab liiga sügavat tungimist.
    • Materjal: Silikoon ja ABS
    • Mõõdud: Silikoon, silikoon, silikoon, silikoon, silikoon, silikoon, silikoon, silikoon, silikoon, silikoon, silikoon, silikoon: Kogupikkus 13 cm, läbimõõt 3,8 cm.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Excellent produit

    Excellent produit avec un revêtement très doux, d'une taille parfaite (mais cela dépend des goûts, comme tout le reste !) Il se recharge très rapidement et tient sa charge un bon moment. Ma compagne l'utilise régulièrement et le résultat est la à chaque fois

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Piacevole

    Prodotto dalla dimensioni contenute quindi ottimo per chi si approccia a questo tipo di pratica, non lo consiglierei ai patiti delle dimensioni generose, entra bene non da fastidio e colpisce il punto giusto, la vibrazione da una piacevole sensazione e se lo usate anche durante un rapporto vedrete che la combinazione sarà veramente appagante

      Hindamine 

      Absolut empfehlenwert

      Dieser Prostata Plug hat ein schönes, aber schlichtes Design und lässt sich mit nur einem Knopf wunderbar leicht bedienen! Das Material ist superweich, anschmiegsam und der Plug liegt gut in der Hand. Dieser Lustbringer ist sehr gut dafür geeignet dass man ihn auch tagsüber zum Beispiel im Büro trägt. Ich finde es super, dass er leise vibriert und eine Fernbedienung hat! Habe ihn gleich ein paar Mal ausprobiert und würde ihn auf jeden Fall empfehlen!

        Hindamine 

        Almighty orgasm and rock hard erection

        Amazing product now my new best toy what a great piece of equipment slips in nice and easy with enuf lube and sits in place nicely just sit back relax and switch on and wait for the explosive orgasm to follow

          Hindamine 

          Was will man mehr

          Bin sehr zufrieden mit diesem super analspielzeug. Warum? Weil es richtig gut zu stoßen kann, stark vibriert und per Fernsteuerung bedienbar ist. Zudem kann ich es fast den ganzen Tag unter den Slip in mir tragen.

            Kirjutage oma ülevaade

            Vibratsiooniga eesnäärmestimulaator THE BRAVE

            Vibratsiooniga eesnäärmestimulaator THE BRAVE

            THE BRAVE on anaalpistik, mis on loodud spetsiaalselt meestele. BRAVE ei ole mitte ainult visuaalne tipp, vaid stimuleerib eesnäärme nii intensiivselt kui vaevalt mõni teine seksimänguasju.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: