Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM kaelarihmad

Uudiskiri

Nahast BDSM kaelarihm piikide ja D-rõngastega

Nahast BDSM-kaelarihm koos piikidega on keerukalt valmistatud ja toimib orja karistuseks bondage seansside ajal. Piigid asuvad kaelarihma siseküljel. Kui kinnitate kaelarihma külge rihma, piisab kergest, lühikesest tõmbamisest ja Bottom saab selgelt tunda kaelarihma piike.

Rohkem infot

2460/00

saadaval

    Rohkem infot

    Nahast BDSM-kaelarihm koos piikidega on keerukalt valmistatud ja toimib orja karistuseks bondage seansside ajal. Piigid asuvad kaelarihma siseküljel. Kui kinnitate kaelarihma külge rihma, piisab kergest, lühikesest tõmbamisest ja kaelarihma piigid on selgelt märgatavad Bottom.

     

    Nahast BDSM-kaelarihm koos piikidega on valmistatud polsterdatud, õmmeldud nahast ja sellel on kolm D-rõngast. Klassikaline, kaunilt töödeldud kaelarihm on eriti pehme polstriga, mis lisaks sees olevatele piikidele muudab selle kandmise väga mugavaks. Servad on hoolikalt õmmeldud, nii et ka pikemaajalisel kandmisel ei teki survekohti. Krae ümbermõõtu saab reguleerida ja sobib seega nii naistele kui ka meestele.

     

    Tänu kolmele D-rõngale saab kaelarihma optimaalselt integreerida bondage-sessiooni, et piirata tundlikult oma liikumisvabadust range fikseerimisega. Teil on ka võimalus kinnitada rõngaste külge juhtnöör või bondage-köied - juhul, kui soovite, et teie bondage Bottom oleks eriti kuulekas.

     

    Kas ma võin nahast BDSM-kaelarihma koos piikide ja D-rõngastega kombineerida teiste bondage'i tarvikutega?

     

    Jah, kindlasti. Võite kombineerida BDSM-kaelarihma koos orjarihma, meie BDSM-käeraudade või pahkluude käeraudade ja laialivalgumisrihmaga. Loomulikult võite kasutada ka suukorvi ja/või silmaklappi oma bondage-sessiooni ajal. Loomulikult võite kasutada ka paljusid meie SM-mänguasju, näiteks nibuklambreid või CBT mänguasju, nagu näiteks ball stretcher koos piikidega või ilma.

     

    Millised on erinevused võrreldes teiste BDSM-kaelarihmadega?

     

    Peaksite arvestama, et BDSM-kaelarihm sobib paremini kogenud kasutajatele ja raskematele bondage-mängudele, sest sisseehitatud piigid on olemas. Kui soovite osta BDSM-kaelarihma, leiate MEO ® bondage poest laia valiku nahast, neopreenist, terasest ja isegi vegannahast valmistatud BDSM-kaelarihmasid.

     

    Kuidas kasutada nahast BDSM-kaelarihma? Olulised valikukriteeriumid!

     

    Kui kinnitate orjakaelarihma külge rihma, piisab kergest, lühikesest tõmbest kinnitatud rihma külge ja kaelarihma piigid on selgelt märgatavad. Loomulikult võite seda kasutada ka range koerakaelarihma juures puppy Play ja BDSM-kaelarihmana eriti trotslike tagumike jaoks. BDSM-kaelarihma saab kasutada ka ülemiste või alumiste jalgade fikseerimiseks ekstravagantsemate bondage-sessioonide ajal ja ülemiste käte täiendavaks fikseerimiseks rangete "spread eagle" asendite ajal. Lisaks võite kasutada nahkkaelarti orjakaristusena, et rangelt kasvatada oma pepu üleastumisi.

     

    Kuidas nahast BDSM-kaelarihma hooldada ja puhastada?

     

    Te peate puhastama piike hügieeniliselt meie sprei VERYCLEAN abil. Nahast BDSM-kaelarihma intensiivsemaks hooldamiseks kasutage aeg-ajalt head naharasva sileda naha jaoks. Looduslik naharasv koosneb paljudest looduslikest ainetest, nagu mesilasvaha, ristikiviõli, rapsiõli, kookosõli ja muud. Need looduslikud rasvad imenduvad aeglaselt nahka. See hoiab naha elastsena. Ainult siis, kui nahast sidumistoodete eest õigesti hoolitseda, jäävad need heasse seisukorda ning on vastavalt vastupidavad ja kauakestvad.

     

    Lisateave:

     

    • Nahast BDSM-kaelarihm 3 D-rõngaga
    • Siseküljel on naelad.
    • Teenib orja karistuseks bondage seansside ajal.
    • Materjal: ehtne nahk.
    • Laius ca 6,5 cm, pikkus ca 45 cm.
    • Kvaliteet: Armastavalt käsitsi valmistatud, et tagada kõrgeimad kvaliteedistandardid.
    • Looduslik toode: Nahk on looduslik materjal, mis sobib eriti hästi bondage-piirete valmistamiseks.
    • Unikaalsus: Meie bondage-tooted, nagu see BDSM-kaelarihm, on käsitsi valmistatud unikaalsed tükid.
    • Diskreetsus: Need tarnitakse märkamatus karbis, mis ei anna märku nende sisust.
    • MEO ® on juhtiv bondage-toodete tootja. Siit veebipõhisest bondage-poest leiate kõik, mida vajate bondage-sessiooniks: BDSM nahast käeraudad, pahkluude käeraudad, laialipaiskuraam, pallikurgid, silmaklapid, bondage-köied ja palju muud.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr gutes Bondage Halsband für SM

    Ein sehr schönes Bondage Accessoire. Das Halsband mit innenliegenden Dornen ist sehr gut verarbeitet und die Ringe halten auch einem stärkerem Zug stand. Durch die Breite sieht und sitzt das Halsband unglaublich toll am Hals aus. Wenn man die Bewegungsfreiheit des Subs nicht nur einschränken will sondern gleichzeitig noch etwas Dominanz hinzufügen will, dann kann man es mit diesem Halsband auf alle Fälle tun.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Nahast BDSM kaelarihm piikide ja D-rõngastega

    Nahast BDSM kaelarihm piikide ja D-rõngastega

    Nahast BDSM-kaelarihm koos piikidega on keerukalt valmistatud ja toimib orja karistuseks bondage seansside ajal. Piigid asuvad kaelarihma siseküljel. Kui kinnitate kaelarihma külge rihma, piisab kergest, lühikesest tõmbamisest ja Bottom saab selgelt tunda kaelarihma piike.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: