Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM sidumine

Uudiskiri

Bondage Restraints "On Your Knees!"

Selle lukustatava sidumiskombinatsiooniga saate panna TEMA või TEMA mis tahes soovitud asendisse. Niimoodi fikseerituna saate elada välja kõik oma domineerivad BDSM-fantaasiad.

Rohkem infot

1194/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie omavahel ühendatud kinnitusrihmad kinnitavad reied pahkluude külge ja panevad teie ihaldusobjekti omamoodi alistuvasse konnapoosi, mis takistab tal või naisel end sellest asendist vabastada. Seisma tõusmine muutub meie sidemetega võimatuks.

     

    Tarnitakse liikumatult: Meie bondage sobib ideaalselt selleks, et panna oma Sub õigesse asendisse, kus saate teda hellitada või himukalt karistada. Hoidke Teda või Teda näiteks selili, samal ajal kui stimuleerite nibusid. Tooge oma Sub põlvili blowjob või pöörake teda ümber, et saaksite ennast tagantpoolt aidata.

     

    Neli O-rõngast igal kinnipidajal pakuvad ka palju muid mänguvõimalusi. Saate kinnitada käeraudad või muud BDSM-tarvikud. Sul on isegi võimalus kasutada reguleeritavaid rihmu käe- ja reiekäeraudadena. Jäta oma partneri käed vabaks või tee ta täiesti liikumatuks ja abituks. Teil on valik ja mis kõige tähtsam, kontroll.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Täielik komplekt

    • Mõõdud: Põlvepidemete ümbermõõtu saab reguleerida vahemikus 16 cm kuni 28 cm. Reie rihma ümbermõõtu saab reguleerida 32 cm kuni 72 cm.

    • Materjal: Lehmast nahk, metall.

    • Märkus: Lukud ei kuulu komplekti. Soovitame meie sarnaste võtmetega lukkusid (kliki siia).

    • Piirangud ajalukuga: Võite kasutada meie tavalist tabalukku või meie digitaalset isekinnitusvahendi ajalukku MEOBOND. Meie MEOBONDi ajalukk sobib bondage'ile, kelmidele ja voorusvöödele ning tagab, et teid vabastatakse alles eelnevalt määratud aja möödudes (maksimaalselt 100 tundi). KLIKI SIIN

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Bondage sévère!

    J'apprécie ce jeu d'entrave ( il est livré avec deux exemplaires) qui permet un bondage relativement sévère et très excitant. Multiple possibilités, y compris self-bondage.

      Hindamine 

      Bondage

      Bonjour
      Ce produit est-il vendu par deux ?
      Merci

      • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Klare Kaufempfehlung!

      Also, dass ich dieses Produkt so feiern würde hätte ich selbst nicht gedacht. Aber ich tu es! Die Bilder sind zwar ganz nett, aber am schönsten ist für mich eine vornübergekippte Position, wo man sich nur noch auf den Knien hält, dadurch nen langen Rücken macht und hübsch den kleinen Knackarsch mitsamt Gehänge präsentiert bzw präsentieren muss. Da will man wahlweise draufhauen, reinbeißen oder einfach einen schönen Gummischwanz versenken...Miau...

      Witzigerweise ist diese Haltung echt bequem und da ich Seilenthusiast bin, finde ich natürlich die angearbeiteten Ösen an diesem Frogtie wirklich äußerst interessant...;-) Klare Kaufempfehlung!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Awesome quaility and price! 5 star!

      Awesome quaility and price! 5 star!

        Hindamine 

        Sehr effektiv und viele Möglichkeiten

        Diese Fessel ist wirklich sehr effektiv und bietet viele Möglichkeiten den Lustsklaven in allen möglichen Positionen zu fixieren. Das die Fesseln auch noch abschliessbar sind macht das Ganze perfekt. Auch das Leder und die sonstige Vearbeitung lassen keine Wünsche offen. Diese Fesseln kann ich uneingeschränkt empfehlen.

          Kirjutage oma ülevaade

          Bondage Restraints "On Your Knees!"

          Bondage Restraints "On Your Knees!"

          Selle lukustatava sidumiskombinatsiooniga saate panna TEMA või TEMA mis tahes soovitud asendisse. Niimoodi fikseerituna saate elada välja kõik oma domineerivad BDSM-fantaasiad.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: