Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

CAZZOMEO - Punane kummist riistarõngas

Kuratlikult punased ja imeliselt tihedad on meie kummist valmistatud CAZZOMEO riistarõngad. Need tagavad kõva peenise ja pakuvad seksi ajal kauakestvat jõudu.

Rohkem infot

9,90 €


-5,00 €

4,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie kummist valmistatud CAZZOMEO Cock Ring suurendab peenist, muudab selle kõvaks nagu teras ja seda kantakse ehetena ümber peenise ja munandite või samal ajal munandite ümber. Kui meie Cock Ringi kantakse lühikeste pükste või teksade all, paistab säärte vahel silmatorkav pakett.

     

    Suurepärane materjal ja meie peenelt astmestatud suuruste valik 25-55 mm ø võimaldavad punasest kummist valmistatud CAZZOMEO Cock Ringi ideaalselt sobitada.

     

    Kukkurõngas, kui see on tihedalt peenise ja munandite ümber paigaldatud, võib mitte ainult muuta teie peenise suuremaks ja kõvemaks, vaid ka pikendada teie kestvust ja intensiivsemat orgasmi.

     

    MEO® Cock Ring ummistab vere õõnsuskehas, takistades selle voolamist peenisest välja veenide kaudu. Nii et saate hetkega kivikindla, pungiliku erektsiooni.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Kautšuk - ideaalne nikkelallergikutele

    • Tagab pungiliku välimuse ja kauakestva erektsiooni

    • Muudab peenise kõvaks kui kivi

    • Rohkem rõõmu seksi ajal

    • MEO kvaliteetne toode

    • Saadaval erinevad suurused

     

    Milline suurus sobib mulle ideaalselt ja kui kaua ma saan kullirõngast kanda?

     

    Kuklarõngast, võllirõngast või glans-rõngast tuleks kanda ainult nii kaua, kui see on teile mugav. Allpool leiate allalaaditavad juhised, mis selgitavad, kuidas panna kullirõngast ja annavad üksikasjalikku nõu õige suuruse valimiseks. Need juhised on lisatud igale kukerõngale või neid saab küsida telefoni teel MEO® Versandhandelilt. Üldiselt peaks kulli- või peenisrõngas avaldama survet, mida tajutakse meeldivana, kuid ei tohiks olla ka liiga pingul. Meie kogemuste põhjal, mis on saadud postimüügist, sobib 45 mm läbimõõt normaalse suurusega peenisele (kui kukerõngast kantakse peenise ja munandite ümber). Võllirõngaste puhul soovitab MEO® läbimõõtu vahemikus 30-40 mm. Glans-rõngaste puhul kehtib mõõt 25 kuni 30 mm. Märkus: Väike Aquameo libestusaine muudab paigaldamise lihtsamaks.

     

     

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Cockring Cazzomeo

    Il cockring è un anello fallico, uno strumento di piacere che perrmette di rallentare il deflusso di sangue e di prolungare così il turgore del pene. Questo pezzo è realizzato in puro silicone, materiale di riferimento del settore, ipoallergenico e facilmente lavabile.

    A Cosa serve? A mantenere l’erezione più a lungo rallentando il deflusso sanguigno e così facendo compiacere maggiormente se stessi ed il proprio partner durante il rapporto.

    Come si usa? Va indossato alla base del pene eretto per sortire il suo duplice effetto: infatti, manterrà l'erezione più a lungo regalando allo stesso tempo maggior piacere al proprio partner durante il rapporto sessuale.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Hartes, pralles Päckchen garantiert.

    Die Penisringe aus Gummi sind einfach super – easy anzulegen, kein drücken, kein einklemmen und auch easy wieder zu entfernen. Auch fürdie Psyche sehr entspannend sich nicht darüber Gednaken machen zu müssen, ob das Ganze am Ende eines Bolzenschneiders bedarf (we all have been there..). Hartes, pralles Päckchen garantiert.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Geile Teile!

    Mein Freund ist mit dem prallen Effekt sehr zufrieden. Auch ich finde die Ringe super. Sie sind leicht anzulegen und sehr angenehm auf der Haut. Sie sind reißfest aber dennoch gut dehnbar.
    Am besten gefällt mir der große rote (45 mm) um Schwanz und Eier zugleich. Geile Teile!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    CAZZOMEO - Punane kummist riistarõngas

    CAZZOMEO - Punane kummist riistarõngas

    Kuratlikult punased ja imeliselt tihedad on meie kummist valmistatud CAZZOMEO riistarõngad. Need tagavad kõva peenise ja pakuvad seksi ajal kauakestvat jõudu.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: