Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

TENGA mänguasjad

Uudiskiri

TENGA mänguasjad 

Uusimad Tenga masturbaatorid lubavad hingematvaid orgasme ja panevad meeste südamed kiiremini lööma! Kas üksi või koos partneriga, Tenga mänguasjad rikastavad teie seksuaalelu.

12
lehekülje kohta
Näita 13 - 20 20 objektist 13 - 20
Näita 13 - 20 20 objektist 13 - 20

Tenga masturbaator tagab teile äärmusliku orgasmi ja asendab masturbeerimisel "vana head käsitsitööd".

 

Kuulsad Tenga munad ehk kumb tuli esimesena: kana või muna?

 

Igavene küsimus. Aga üht teame kindlalt: kui tegemist on masturbeerimiseks mõeldud munadega, siis Tenga tuli esimesena. Kui olete siin MEO Tenga poes, siis olete neist ilmselt kuulnud, aga kui te ei ole, siis lugege edasi ja me räägime teile kõike Tenga munadest ja kõigist teistest Jaapani ettevõtte suurepäraseist toodetest.

 

Tenga toodab laias valikus seksimänguasju, peamiselt masturbaatoreid, mida leiad MEO täiskasvanute veebipoest. Tenga asutas 2005. aastal jaapanlane Koichi Matsumoto. Matsumoto on andekas ja loominguline ettevõtja, kes veetis lapsepõlves kogu päeva maalides, joonistades ja lõhkudes enda ümber olevaid esemeid. "Minu hinded kunsti ja käsitöö alal olid alati parimad," ütles ta intervjuus. Pärast seda, kui poiss oli lõpetanud tehnikumis õpipoisiõppe, hakkas ta tuunima superautosid ja vanaautosid lahti võtma. Palk oli nii halb, et ta pidi isegi mõnda aega oma autos või sõbra juures põrandal magama. Pärast seda, kui noor Koichi lõpetas automehaaniku õpipoisiõppe, hakkas ta autosid tuunima ja klassikalisi autosid timmima. Kuid palk oli nii kohutavalt halb, et ta pidi mõnda aega magama oma autos või sõbra juures põrandal. Seejärel vahetas ta töökohta ja leidis tööd kasutatud autode müüjana. Peagi sai temast edasimüüja parim müügimees. "Palk, komisjonitasud, preemiad ja kõik muud erisoodustused tippmüüjana olid suurepärased ja mu elu hakkas lõpuks stabiliseeruma. Kuid ikkagi ei saanud ma sellest kummalisest tundest enda sees lahti. Autode müümine oli lõbus, aga ma tundsin end ikka veel loominguliselt." Ainus probleem oli see, et tal polnud aimugi, kuidas olla loominguline.

 

Matsumoto oli põrgulikult huvitatud oma ettevõtte loomisest, seega analüüsis ta Jaapani turgu ja selle vajadusi. Vabal ajal vaatas ta mitmesuguseid tooteid ja äkki mõistis, et juba olemasolevad seksimänguasjad tekitasid temas teatud ebamugavustunnet. "See tulenes sellest, et need tooted ei andnud mulle mingit kindlustunnet ega usaldust," teatab ta. Üks asi oli talle aga selge: mehed rahuldavad end ise ja kindlasti on ebatervislik oma seksitungi allasurumine. Miks tekitavad tooted, mis peaksid seda vajadust rahuldama, ebakindlust? Talle piisas ühest pilgust, et aru saada, et palju parandusi võiks sisse viia. Tal oli ainulaadne, suur võimalus arendada midagi tõeliselt revolutsioonilist.

 

Kuid pärast lugematute prototüüpide väljatöötamist ja kui ta oli juba majanduslikult raskustes, tuli lõpuks tema võimalus. Ta tõi turule erinevad Tenga Original Cup masturbaatorid, vaakumkannu, pehme torukannu, veereva peaga kannu, topeltauguga kannu ja muidugi õhupadja kannu. Juba esimesel aastal müüs ta üle miljoni masturbaatori. Jah, te lugesite õigesti - rohkem kui miljon Tenga masturbaatorit ühe aasta jooksul! See oli selles turusegmendis selline ettevõtluse saavutus, mida varem ei ole nähtud.

 

Müügieduga kaasnesid rahvusvaheline huvi ja pakkumised. Paljud ettevõtted paljudest riikidest pöördusid Tenga poole, et turustada neid uudseid masturbaatoreid. Järgnevatel aastatel tõi Tenga, mis sel ajal tootis vaieldamatult parimaid meestele mõeldud masturbaatoreid, turule rohkem kui 20 uut toodet ja lugematul hulgal tootesarju, asetades end meeste naudingute maailma absoluutsesse tippu. Tema igavene põhimõte: vorm järgib fantaasiat!

 

Tenga, kindlasti maailma juhtiv meeste masturbaatorite tootja!

 

Tänapäeval on Tenga firma maailma juhtivaks tegijaks meeste masturbaatorite arendamisel ja kuigi kõik tema tooted on väga edukad, on Tenga saavutanud rahvusvahelise kuulsuse tänu kuulsatele Tenga munadele. Ja seda põhjusega. Mänguasi, mille sees on üllatus. Erinevad värvid, tekstuurid, kujud ja kõvadusastmed, nii et saate valida vastavalt oma maitsele. Kiimas üllatusmuna täiskasvanutele. Funktsionaalsuse, originaalsuse ja disaini segu on veenev!

 

Kui vaatate Tenga kaubamärki lähemalt, avastate, et Tenga on palju enamat kui seksimänguasjade ettevõte. Tenga tähistab elustiili ja kaasaegset viisi suhtlemiseks enda ja teistega

 

Parim masturbeerija meestele ehk Tenga tooted meeste naudinguteks:

 

Me selgitame teile siin MEOs imelist naudingute valikut, mida Tenga pakub meile oma erinevate tootesarjadega, mis on ideaalselt kohandatud iga mehe vajadustele ja maitsele masturbeerimisel.

 

Mida võite oodata Tenga Cup-seeriast?

 

Lihtsus, millest me rääkisime, oli olemas Tenga idee algusest peale ja me näeme seda ikka veel esimestes Tenga toodetes, mida Tenga välja tõi - viis originaalset Tenga Cupi. Need on ühekordsed mänguasjad, mis pakuvad erinevaid funktsioone ja on ideaalsed algajatele. Original Vacuum Cup, tuntud ka kui "Deep Throat", on Tenga klassikaline masturbaator. Siiski ei tohiks arvata, et see on vananenud.

 

See on varustatud väga erilise mehhanismiga, mille struktuur koosneb lõputust hulgast nupsudest ja lainetest. Nagu kõik originaalkupid, välja arvatud Double Hole Cup, mida saab kasutada isegi mõlemalt poolt, on ka Tenga Vacuum Cupil spetsiaalne polüuretaanist valmistatud pad, mis hoiab libestusainet ja hajutab seda kohe pärast peenise sisestamist. See tähendab, et kondoomi kasutamine ega ejakulatsioonikatsed väljaspool toodet ei pikenda selle kasutusiga, kuna libestusaine on juba Tenga Sextoy sees laiali, mis viib materjali riknemisele. Nii et ärge tehke asju keerulisemaks - avage kaas, sisestage oma peenis ja..... nautige kuni orgasmini.

 

Soft Tube Cup'i abil saate rõhku individuaalselt reguleerida kohe, kui hakkate masturbeerima. Selle pudelikujuline keha võimaldab teil peenist pigistada, vabastada, masseerida või silitada. Kas otsite 360-kraadiseid aistinguid? Siin on koht, kus sa seda saad. Rolling Head Cup! See Tenga Cup eristub teistest selle paindliku keha poolest, mis võimaldab teil sooritada kõiki ette kujutatavaid liigutusi. Veeretavad liigutused, ettepoole, tahapoole, vasakult paremale ja vastupidi... Kõlab hästi, kas pole?

 

Nagu juba mainitud, on Double Hole Cup ainuke viiest originaalsest tangakupist, mida saab kasutada isegi mõlemalt poolt. Miks? Sest see on konstrueeritud kahe täiesti eraldi avaga, mis võimaldavad kahte erinevat tunnet. Kas eelistate midagi õrna või midagi kõvemat? Liigutage oma randme ja valige ise. Lõpetuseks tutvustab Tenga Air Cushion Cup'i - maailma esimest masturbaatorit, millel on õhupadja disain ja 24 õhukambrit.

 

Siinkohal ei tohiks mainimata jätta, et Tenga pakub ka originaalsete Tenga Cupide Ultra Size sarja, sest ettevõte on tõesti mõelnud kõigi meeste peale. Sama seksimänguasja, kuid suurem ja tugevama imemiskoormusega, et saavutada suurim nauding.

 

Jaapanist pärit ettevõte on pühendunud seksuaaltervisele ja iga mehe õigusele elada nii, nagu ta tahab, st ilma häbita ja sundimiseta. Sel põhjusel on Tenga juba mitu aastat igal aastal LGTBI Pride'i puhul välja toonud spetsiaalse Tenga Cupi. Tenga püüab aasta-aastalt parandada masturbeerimist, kuid mitte ainult enda kasuks. Osa nende värviliste toodete müügist saadavast tulust läheb seksuaalvähemuste eest seisvatele organisatsioonidele. Wow!

 

KUULUS Tenga muna, Tenga muna! Mida peaksite Tenga Egg'i ostmisel silmas pidama? Siin MEOs saate nõuandeid ostmiseks, saate teada, millised on erinevused ja milliste kriteeriumide järgi valida.

 

Läheme tagasi kuulsate masturbeerimunade, Tenga Munade juurde, et selgitada, miks neist on saanud tõeline väärtus meeste jaoks kogu maailmas. Samuti käsitleme erinevate Tenga Munade omadusi, mida Tenga täna pakub. Lisaks eriväljaannetele ja koostööle teiste kaubamärkidega saate valida erinevate Tenga Munade sortide vahel. Tenga pakub teile kahte erinevat sarja: "Regular", standardse stimulatsiooniga, mudelid Wavy, Clicker, Spider, Twister, Stepper ja Silky ning seeria "Strong", mudelid Thunder, Crater, Misty, Cloudy, Shiny ja Surfer, kuus muna kõige eksperimentaalsematele teie seas.

 

See tähendab, et saate nautida pehmemaid aistinguid kuue standardmunaga, samas kui kõvem seeria on mõeldud neile, kes eelistavad intensiivsemat ja tugevamat tekstuuri. Iga Tenga Egg on ka erineva värvi ja kujuga. Tahad teada saladust? Vaadake hoolikalt pinnale joonistatud kontuure, sest te tunnete neid oma peenisel pärast Tenga Egg'i eksponeerimist.

 

Tenga põhitootel on mõned omadused, mis on kõigile mudelitele ühised. Ei ole kindel, kas Tenga Egg sobib teie peenisele? Me võime teie mure maha panna: JAH, sest need on valmistatud elastomeerist, äärmiselt venivast materjalist, mis suudab kohaneda iga peenise suurusega ning tundub pehme, seksikas ja niiske. Hea teada: Pallid on ühekordseks kasutamiseks ja nendega on kaasas määrdeainepuss. Nii et kõik, mida sooloseksiks vaja läheb, on juba kaasas.

 

Tenga Egg on umbes sama suur kui tõeline muna, nii et saad selle kõikjale kaasa võtta. Kuidas see täpselt töötab? Eemalda pakend, ava see, võta välja libestusaine ja niisuta muna seest ja väljast. Nüüd tuleb see vaid üle peenise libistada ja seda üles-alla liigutada. Väga lihtne, kuid uskumatult kiimas!

 

Kui teile meeldis esimene Tenga muna, siis peate tõesti proovima kogu Tenga munade valikut. On olemas tihedamad lainetega munad, nagu Tenga Egg Wavy; võrkstruktuuriga; põimuvate niitidega, mis simuleerivad suuseksi, nagu Tenga Egg Silky; ja isegi külma efektiga, nagu Tenga Egg Cool.

 

Milline on Tenga parim muna masturbeerija?

 

See sõltub tõesti teie isiklikust maitsest. Sa peaksid neid kõiki proovima, et teada saada, milline on Tenga parim munamasturbaator. Kui aga mõtled, kust osta Tenga Egg masturbaatoreid, siis saame sind siiski aidata, sest peaaegu kõik mudelid leiad siit MEO seksipoest.

 

Kas soovite kellelegi Tenga masturbaatoriga erilist rõõmu valmistada? Tenga muna ei ole mitte ainult suurepärane kingitus lihavõttepühadeks!

 

Kui sa lähed peole ja ei tea, mida kinkida, siis ehk saame sulle mõned ideed anda. Kuidas oleks näiteks korvitäis mune? Sest Tenga pakub sulle kuue erineva Tenga muna komplekti. Probleem on selles, et tõenäoliselt pead sa otsima uue kingituse, sest sulle tundub, et sa tahad kõik 6 seksmuna endale jätta.

 

Uskumatult suurepärane Tenga Air-Tech masturbaator pika elueaga

 

Kas otsid väga erilisi aistinguid, mida ainult Tenga seksimänguasja suudab sulle pakkuda ja soovid ka, et su lemmik seksimänguasja kestaks kauem? Siis on Air-Tech masturbaator sinu jaoks õige valik. Erinevatel mudelitel on hämmastav Air Flow struktuur, mis võimaldab peenise sisestamise ajal õhku välja lasta, tekitades vaakumiefekti, mis katapulteerib sind orgasmi taevasse! Lisaks tagab tunniglaasikujuline disain mugava haarde. Valige erinevate Air-Tech mudelite hulgast teile sobivaim intensiivsus ja tugevus.

 

Kui soovid oma seksimänguasja rõhku ja suurust individuaalselt reguleerida, võib Air-Tech Twist olla sinu jaoks parim lahendus. Air-Tech Twist masturbaatorit saad keerata kuni 5 korda ja iga keerutus suurendab survet sinu peenisele. Nii et Air-Tech Twist masturbaatoriga on sul viis seksimänguasja ühes!

 

Tahad teada, mis on Air-Tech masturbaatori parim asi?

 

Kõiki mudeleid saab uuesti kasutada nii tihti, kui soovite. Saate neid peaaegu lõputult nautida. Jah, lugesite õigesti. Eelduseks on muidugi regulaarne hügieen. Puhastage Tenga masturbaatorit pärast iga kasutamist sooja vee, maheda seebi või meie mänguasjapuhastiga VERYCLEAN ja laske neil kuivada, kui olete jõudnud oma kliimaksini. Me lubame teile, et Air Tech by Tenga on üks parimaid meeste masturbaatoreid, mida te kunagi proovite.

 

Kuidas kasutada Tenga Air-Tech masturbaatorit?

 

Seda on väga lihtne kasutada. Eemaldage esmalt polüpropüleenist muhvi kaitsev pakend; avage masturbaator, tõmmates korki; kasutage piisavalt määrdeainet sisestuskohas, siseküljel ja peenisel. Enne peenise sisestamist veenduge, et olete eemaldanud kleebise, mis on muhvi peal oleva õhuava peal.

 

Kui soovite nautida manuaalse vaakumi efekti, peate ainult katma õhuava sõrmedega, sõltuvalt soovitud imemise intensiivsusest. Või kuulute te nende hulka, kes eelistavad end vaeva säästa? Kui see on teie juhtum, valige Tenga Air-Tech VC masturbaator. See mudel ühildub elektroonilise vaakumregulaatoriga. Pange see oma masturbeerija sisse ja tehke seda lihtsalt!

 

Mis teeb Tenga Flip masturbaatori nii eriliseks?

 

Mis täpselt on Tenga Flip? Tenga Flip masturbaator on meeste masturbaator, millel on ainulaadne, kergesti avatav süsteem. Nagu iga seksimänguasjade sarja puhul, on Tenga disaininud rohkem kui ühe Flip-mudeli igale meestetüübile. Tenga Flip Hole on ehk kõige tuntum. Ava masturbaator, eemaldades klamber ja reguleeri intensiivsust 3-nupulise juhtpaneeliga, et stimuleerida soovitud peenise osa (juure, võlli või peenisepõie). Tippmudelina on Tenga välja töötanud isegi elektroonilise vibratsiooni Flip Zero. See vajutab, vibreerib ja kohandub ideaalselt teie peenisele. Seda uut masturbaatorit, nagu ka tema eelkäijaid, saab klappida lahti, et oleks lihtsam libestusainet peale kanda ja masturbaatorit puhastada. Eriti tore on see, et kõik Tenga Flip mudelid on korduvkasutatavad. Kui oled pritsinud, puhasta see sooja vee ja meie mänguasjapuhastiga VERYCLEAN, et saaksid seda järgmisel korral täiesti rahulikult kasutada.

 

Tenga Flip tootesarjast leiad Tenga Hole masturbaatori, Flip Zero ja Flip Orb. Te peaksite teadma, et ühel Flip 0 masturbaatoril on ka vibratsioonifunktsioon. Või arvasid, et meestele mõeldud vibraatoreid ei olegi olemas? Pole midagi, mida Tenga poleks välja mõelnud. Peaksite meeles pidama, et kui tugevad tekstuurid on teie kirg, peaksite valima mustad mudelid. Miks? Sest need on spetsiaalselt mõeldud kõvemat tüüpi mängimiseks sooloseksi ajal.

 

Ja mis teeb Tenga Spinner masturbaatori nii eriliseks?

 

Sulle meeldib Tenga pallide väga eriline tekstuur ja sa tahad neid korduvkasutatava mänguasjana mitu korda nautida? Siis on meil teie jaoks ideaalne masturbeerija: nn Tenga Spinner. Tahad teada, miks? See Tenga masturbaator ei ole mitte ainult korduvkasutatav masturbaator, mida on lihtne puhastada sooja vee ja VERYCLEAN pihustiga, vaid see põhineb ka konstruktsioonil, mis võimaldab teil seda ümber oma telje keerata, nii et see ei ole lihtsalt üles-alla nagu vana hea "käsipall". Selle erinevad tekstuurid pakuvad teile hingematvaid aistinguid. Nagu alati, on Tenga välja töötanud erinevaid disainilahendusi, et suurendada teie naudingut ja muuta valik raskemaks. Kokku on valida kolme erineva läbimõõdu, kuju ja kõvadusega versiooni vahel.

 

Tenga Spinner Tetra on eriti pehme sisepinnaga, mis tagab meeldiva masturbeerimise. Elastomeerist valmistatud, 16,9 cm sisestussügavusega ja 5,1 cm sisestuslaiusega masturbaator sobib ideaalselt iga peenise suurusega.

 

Spinneri perekonda kuulub ka Tenga Spinner Hexa, mis on varustatud erakordse spiraalefektiga, mis pöörleb ümber peenise, kui see on masturbaatori sees. Tänu väiksemale läbimõõdule ja sisekujundusele, mis koosneb kuusnurksetest pindadest, millel on tugevam pind, saate kogeda veelgi rohkem aistinguid.

 

Soovite säilitada spiraalefekti, kuid nautida kõvema tekstuuriga masturbeerimist? Seda leiad Tenga juures! Mudel kannab nime Tenga Spinner Shell. Selle masturbaatori sisemine struktuur on tahke poolkera ja selle läbimõõt on kõige kitsam kogu tootesarjas, mistõttu pakub see masturbaator võimsat stimulatsiooni.

 

Uus Tenga mudel? Neid on kaks! Ja kas Tengo Geo masturbaator on sinu jaoks? Ja kuidas kasutate Tenga masturbaatorit Glacier või Coral?

 

Tenga Geo masturbaatori kasutamine meestele on äärmiselt põnev! Lükake dekoratiivset konstruktsiooni sissepoole ja kandke veidi Aquameo libestusainet avausse ja Geo Glacier masturbaatorisse. Seejärel libistage sisse ja nautige põnevat sisemust! Masturbaator masseerib teie peenist intensiivselt oma soonelise struktuuriga. Disain põhineb kujudel ja struktuuridel, mis on olemas ka looduses, et pakkuda teile hingematvat stimulatsiooni.

 

Kasutamine on lihtne: avage Tenga Geo korpus, valage sissepääsu juurde ja kanalisse ohtralt Aquameo libestusainet. Pehme materjal kohandub masturbeerimise ajal kiiresti kehatemperatuuriga. Pärast kasutamist loputage jooksva vee all seest ja väljast puhtaks. Loksutage ülejäänud vesi maha ja patsutage kuivaks. Seejärel pöörake masturbaator tagurpidi, nii et tekstuurne pool on väljastpoolt. Asetage paariks tunniks kuivama alusele ilma kaane peale panemata. Pärast kuivamist võib kaane peale panna. Palun kasutage Tenga Geo masturbaatoreid ainult veepõhiste libestitega, näiteks Aquameo

 

Nii et see libiseb jahedalt! Millist libestusainet peaksin kasutama Tenga Munaga või Tenga Masturbatoriga?

 

Kõige nauditavama kogemuse saamiseks veenduge, et määrite oma Tenga masturbaatorit enne iga kasutamist piisavalt määrdeainega . Iga uue toote ostmisel on kaasas Tenga libestusaineproov. Tenga Egg masturbaatorid ja Tenga Original Cup on mõeldud ühekordseks kasutamiseks, seega on kaasasolev määrde piisav. Taaskasutatavate masturbaatorite puhul peaksite kasutama meie Aquameo vees lahustuvat määrdeainet! MEO libestusaine Aquameo on vees lahustuv, st veepõhine, ja see on spetsiaalselt välja töötatud masturbaatorite ja seksimänguasjade jaoks. aquameo ei kahjusta teie masturbaatorit, säilitab selle tekstuuri ja hõlbustab peenise sissetoomist ning pakub sooloseksi ajal rohkem rõõmu.

 

Seksikas, erootiline ja soe! Mis täpselt on Tenga Hole Warmer?

 

Masturbatsioon pole kunagi varem olnud nii meeldiv. Tänu Tenga Hole Warmer saate oma masturbaatorit kehatemperatuurini soojendada, et saavutada masturbeerimise ajal loomulikum tunne. See on soojendusvarda masturbeerimismänguasjade soojendamiseks ja seda saab kasutada kuni 30 korda. Lihtsalt painutage Tenga Hole Warmer metalltera ja sisestage see oma valitud masturbaatorisse. Juba lühikese aja pärast on teie mänguasi meeldiva temperatuuriga, mis tagab veelgi elutruuma naudingukogemuse.

 

Hügieen on kohustuslik! Kuidas ma oma Tenga seksimänguasja puhastan?

 

Veeda rohkem aega mängides ja vähem aega puhastades! Lihtsalt pihusta meie Toycleaner VERYCLEAN oma Tenga masturbaatorile , lase tal kuivada ja juba saad uut lõbu! MEO hügieeniline VERYCLEAN 2.0 sprei sobib eriti hästi teie masturbaatorite tõhusaks puhastamiseks. VERYCLEAN 2.0 on pihustatav puhastusvahend, mis sobib eriti hästi Tenga masturbaatorite ja teiste erootiliste mänguasjade puhastamiseks ja hooldamiseks. VERYCLEAN 2.0 on mänguasjade puhastusvahend ja puhastab käsi, pindu, instrumente ja seksimänguasju. Mitmekülgne materjalide ühilduvus teeb VERYCLEAN 2.0 universaalselt kasutatavaks SexToy puhastusvahendiks.