Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

DEEP'R - anaalsügavuse koolitus

Uudiskiri

DEEP'R - anaalsügavuse koolitus 

Pikkade DEEP'R dildode eriti paindlik materjal annab teile erinevaid loomingulisi võimalusi sügavaks anaaltreeninguks, kas üksi või koos partneriga. Nautige äärmiselt täitvat, venivat naudingut ja tundke sentimeetrihaaval suuri DEEP'R dildosid sügaval enda sees.

12
lehekülje kohta
Näita 13 - 14 14 objektist 13 - 14
Näita 13 - 14 14 objektist 13 - 14

Lihtsalt tohutu ja absoluutselt mitte algajatele. Kas soovite nautida suurt DEEP'R dildot üksi või koos partneriga - olge valmis tõeliseks väljakutseks!

 

Pikkade DEEP'R dildode eriti paindlik materjal annab sulle palju loomingulisi võimalusi, kas üksi või koos partneriga. Naudi äärmiselt täitvat, venivat naudingut ja tunne sentimeetrihaaval suuri DEEP'R dildosid sügaval enda sees.

 

Mis on suure DEEP'R dildo puhul nii erilist sügava anaaltreeningu jaoks?

 

MEO teab, mida näljane auk vajab: äärmuslikku pikkust, suurt läbimõõtu, ebatavalisi tekstuure ja veenvat materjali, mis on piisavalt tugev ja samal ajal paindlik, et sa saaksid seda tunda täpselt õigetes kohtades, sügaval sinu sees! See eriti pikk DEEP'R dildo täidab sind täielikult ja tagab sulle intensiivse rahulduse. Mitte ainult selle dildo suurus ei veena sind, vaid ka selle väga eriline disain annab sulle unustamatuid hetki. Proovi DEEP'R dildot, kui julged!

 

Kuidas kasutada suurt DEEP'R dildot sügavaks anaaltreeninguks?

 

Pikkuse ja ümbermõõdu tõttu võib suurte DEEP'R dildode sisestamine olla alguses keeruline. Võta aega, mine aeglaselt ja vali asend, mis võimaldab sul oma keha välja sirutada. Lamage selili, meie ASS UP padi pepu all ning jalad tõstetud ja laiali. ASS UP padi pakub teie kehale stabiilset ja mugavat tuge ka pingelises asendis. Kindel ASS UP padi takistab ka teie vajumist voodisse ja hõlbustab paljusid teisi asendeid seksi ja sooloseksi ajal. Soovitame kindlasti "soojendada" end väiksema dildoga ja seejärel liikuda edasi suure DEEP'R dildoga.

 

Millist määrdeainet kasutada koos selle suure DEEP'R dildoga anaalseks sügavtreeninguks?

 

Kui plaanite kasutada suurt DEEP'R dildot, soovitame meie anaalseksilubi FUCKSLUT See on silikoonipõhine libestus ja tundub nagu ükski teine libestus. FUCKSLUT muudab suure DEEP'R dildo kasutamise valutuks, kuid hingematvaks naudinguks. Igal juhul soovitame kasutada ka meie EXTREMEO sprei. See sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka suurte dildode kogenud fännile. EXTREMEO on spetsiaalne toode anaalseksiks ja anaalvenituseks. Tänu spetsiaalsele toimeainete kombinatsioonile tagab see sprei, et isegi väga suuri DEEP'R dildosid saab hõlpsamini sisse viia. EXTREMEO eriefekt soodustab kerget tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. See on anaalsprei, mis hooldab nahka ja lõdvestab päraku lühikese aja jooksul. Sprei toimib ilma tundlikkuse kadumiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada pidurdamatut anaalseksi!

 

Suure DEEP'R dildo materjal ja hooldus:

 

See suur XL dildo sarjast DEEP'R on valmistatud kvaliteetsest PVC-st. Materjal on imeliselt paindlik ja libe. Kasutatud materjal on ka väga stabiilne, nii et sinu DEEP'R dildo kestab kaua. Ülipikka DEEP'R dildot saab puhastada maheda seebi ja veega. Põhjaliku hügieeni tagamiseks soovitame kasutada regulaarselt ka meie spreid VERYCLEAN.

 

Hea teada: