Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ball stretcher

Uudiskiri

Ball stretcher nahast - Erection Maker

Maskuliinne, seksikas ja uskumatult mugav - Erektsioonitegija! Meie kvaliteetne nahast valmistatud ball stretcher viib teie naudingu uuele tasemele. Oma uuendusliku disainiga ei ühenda Erection Maker mitte ainult riistrõnga, ball stretcher ja pallijaoturi funktsioone, vaid lubab teile ka ainulaadset ja intensiivset stimulatsiooni.

Rohkem infot

4613/00

29,90 €


-10,00 €

19,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Maskuliinne, seksikas ja uskumatult mugav - Erektsioonitegija! Meie kvaliteetne nahk ball stretcher viib teie naudingu täiesti uuele tasemele. Oma uuendusliku disainiga ei ühenda Erection Maker mitte ainult riistrõnga, ball stretcher ja pallijaoturi funktsioone, vaid lubab teile ka ainulaadset ja intensiivset stimulatsiooni.

     

    Mehed vannuvad selle peale - The Erection Maker!

     

    See kvaliteetsest vasikanahast valmistatud erakordne ball stretcher vormub ideaalselt peenise ja munandite külge ning pakub optimaalset kandmismugavust. Kuid see on palju enamat kui lihtsalt ball stretcher - sest Erection Maker pakub seda, mida selle nimi lubab!

     

    Kas olete kunagi mõelnud, mis eristab head ball stretcher suurepärasest ball stretcher? Vastuse leiad Erection Maker. Sellel on integreeritud pallijaotur, mis pakub teile täiesti uut stimulatsioonikogemust. Pallijaotur eraldab ja laiendab munandid. See tekitab ainulaadse, intensiivse tunde, mida paljud mehed kirjeldavad kui äärmiselt erutav. See rafineeritud detail eristab Erection Maker rahvamassist ja muudab selle kohustuslikuks, kui soovite viia ball stretching järgmisele tasemele.

     

    Erection Maker on mitmekordselt reguleeritava suurusega, nii et saate seda kohandada vastavalt oma vajadustele. Varustatud kukerõngaga, mida saab reguleerida 4 kuni 6 cm ja 3,5 cm kõrgusega ball stretcher, ei jäta see midagi soovida. Võimalus reguleerida palli venitaja läbimõõtu pressnööpide abil tagab kohandatud ja mugava sobivuse.

     

    Erection Maker ühendab endas suure mugavuse ja lihtsa käsitsemise!

     

    Oleme mõistnud oma klientide vajadusi ja varustanud Erection Maker pressnööpidega. Need pressnööbid muudavad selle kasutusmugavaks, kiireks paigaldamiseks ja suurepäraselt reguleeritavaks erinevate peenise- ja munandisuuruste jaoks. See tähendab, et Erection Maker saab suurepäraselt kohandada vastavalt teie isiklikele vajadustele, olenemata sellest, kas teie peenis on väiksem või suurem või teie munandid on väga suured või väikesed. Saate kohandada Erection Maker vastavalt oma vajadustele ja optimeerida oma mugavust.

     

    Erection Maker'i ekstra tipphetk:

     

    Erektsioonitõmbaja alumisse ossa integreeritud D-rõngas võimaldab teil kinnitada lisaraskusi, et muuta ball stretching või kubeme venitamine veelgi intensiivsemaks. Alternatiivselt saab külge kinnitada ka rihma. Kvaliteetsed roostevabast terasest pandlad ja neetid täiendavad üldist paketti ja annavad tunnistust meie pühendumusest kvaliteedile ja tähelepanelikkusest detailidele.

     

    Võrratu kandmismugavus:

     

    Ka materjal, millest Erection Maker on valmistatud, aitab kaasa selle ainulaadsele kandmismugavusele. Me valisime teadlikult pehme vasikanaha, kuna see on silmapaistvate omadustega. See kvaliteetne nahk pakub võrratult mugavat tunnet ja kohandub ideaalselt kehaga. Vasikanahk on äärmiselt vastupidav ja samas meeldivalt pehme, mis tagab maksimaalse mugavuse. Meie veebilehe Erection Maker abil saate nautida mõlema maailma parimaid omadusi: Intensiivne nauding ja optimaalne mugavus.

     

    Tutvuge Erection Maker - ball stretcher, mis mitte ainult ei vasta teie ootustele, vaid ületab need. Kas olete valmis oma seksuaalelu uuendamiseks?

     

    Lisateave:

     

    • Erection Maker
    • Kombinatsioon ball stretcher, palliharalija ja riistarõnga.
    • Materjal: vasikanahk, roostevabast terasest neetid
    • Kuuli venitaja siseläbimõõt reguleeritav 3 cm kuni 4 cm.
    • Kõrgus ball stretcher umbes 3,5 cm.
    • Kukerõnga mõõtmed: reguleeritav 4 cm kuni 6 cm siseläbimõõduga.
    • MEO, juhtiv kauplus igat liiki ball stretcher, pakub teile laia valikut kvaliteetseid tooteid, mis viivad teie seksuaalelu uuele tasemele. Meie ball stretcher on spetsiaalselt loodud selleks, et oma kuju või raskuse kaudu tõmmata munandid õrnalt alla, tekitades intensiivse stimulatsioonitunde. Kas kerge venitus või intensiivne munandite venitus, meie ball stretcher pakub erinevaid võimalusi, et rahuldada teie individuaalseid eelistusi. Erinevate materjalidega, nagu kvaliteetne nahk, vastupidav roostevaba teras või mugav silikoon, pakume ball stretcher igale maitsele ja mugavusele. Alates reguleeritavatest pressnööpidest ja magnetkinnititest kuni luku kinnitusega rihmadeni - meil on ideaalne lahendus teie optimaalse munandite venitamise kogemuse jaoks. Tellige mugavalt meie veebipoes ja nautige meie diskreetset ja kiiret kohaletoimetamist. Meie klienditeenindusmeeskond on alati valmis vastama teie küsimustele ja aitama teil valida sobiva pallivõlli. Sirvige meie laia valikut ja leidke ideaalne ball stretcher, et teie kõige ilusamad fantaasiad teoks teha. Avastage intensiivne nauding, mida MEO võib teile pakkuda! ball stretching võib teile pakkuda!

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Hard to put on at first, great play tool after all with nice bal

    Hard to get on at first, needs to be used a bit before you easily can put in on and around your cock.
    Great for hard erections, nice to stretch your balls and it has some ball separator with some ring on in order to pull the balls very hard, attach some weights or even a water bucket on.
    Good play tool but as I said, the first few times is not so easy to get on.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Schön prall und empfindlich

    Da der Cockgurt und der Hodenstretcher-Gurt soviel Spannung erzeugen, dass die Hoden schön prall und empfindlich in Szene gesetzt werden und der Prügel hammerhart wird, gibt es aus Zürich volle 5 Sterne
    Sehr schöne Lederverarbeitung - duftet nach feinstem Rindsleder. LECKER!

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    praller hammer

    finde er ist mit der beste den ich je getragen habe!!!!!!
    sehr angenehm zu tragen sitzt super, und sieht noch besser aus!!!!
    hier sieht man dann auch wieder warum er von meoteam ist !!!!!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    I'd recommend buying one.

    My wife has had me wear this off and on for about a year now. About two hours every day. Last night when she had me put it on we had sex with it for the first time. We both loved it. She said she really liked the way my balls slammed her with every stroke and I loved the feeling when I ejaculated. She said I'd be spending a lot more time with it on now. I'd recommend buying one.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    it makes for some damn good blowjobs!

    received a couple weeks ago. leather was very stiff at first, so I did put some leather condition on it to soften it up some. Hard to get on at first, but goes on eaiser now(at least on the first snaps). My wife only gets in a few minutes of ball-sucking before I cum, and haven't lasted long enuff to fuck with while wearing it, but it makes for some damn good blowjobs!! last I tried to get it to the second set of snaps, and came all over before I could get it snapped. Man, this things is tight!

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ball stretcher nahast - Erection Maker

    Ball stretcher nahast - Erection Maker

    Maskuliinne, seksikas ja uskumatult mugav - Erektsioonitegija! Meie kvaliteetne nahast valmistatud ball stretcher viib teie naudingu uuele tasemele. Oma uuendusliku disainiga ei ühenda Erection Maker mitte ainult riistrõnga, ball stretcher ja pallijaoturi funktsioone, vaid lubab teile ka ainulaadset ja intensiivset stimulatsiooni.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: