Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM paddle

Uudiskiri

BDSM paddle puust tehtud - karistus

Kas olete valmis karistuseks? Siis lase oma Top sind himukalt karistada selle puidust BDSM paddle ja leia, kui palju sa suudad teda sellega erutada. Kirglikud karistusmängud koos paddle on eriline nauding, mis ei pane lihtsalt peksufännid tujule.

Rohkem infot

2429/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kas olete valmis karistuseks? Siis lase oma Top karistada sind selle BDSM-iga paddle puust tehtud ja leia, kui palju sa suudad teda sellega erutada. Kirglikud karistusmängud koos paddle on eriline nauding, mis mitte ainult ei pane peksufänne õigesse meeleolusse.

     

    See paddle tagab hea peksmise ja garanteerib erakordselt kõvad peksusessioonid. Tänu ergonoomiliselt kujundatud käepidemele on meie paddle saab spanking'i ajal kergesti ja täpselt juhtida.

     

    BDSM paddle on valmistatud täispuidust ja avaldab muljet oma kõrge kvaliteediga. Paddle'i peksupinnas olevad süvendid vähendavad õhutakistust peksmise ajal ja saavutavad kõrge peksu intensiivsuse.

     

    Kuidas ma kasutan BDSM peksukangi paddle puidust valmistatud?

    Kasutage BDSM spankingit paddle puidust BDSM peksuvahendit õrnalt üle partneri naha, et ta saaks harjuda selle tundega. Seejärel võite jagada kergeid kuni tugevaid lööke koos paddle ja suurendage aeglaselt intensiivsust. Peksmisel ei ole teie fantaasial piire - kuid põhireeglid tuleks muidugi kokku leppida. Eelnevalt võib määratleda nn "turvalise sõna", mida kasutatakse, kui piirini jõutakse. Seejärel peab aktiivselt peksmist teostav isik kohe lõpetama. Selliseid karistusi võib läbi viia kodus või avalikult.

     

    Te soovite osta BDSM paddle osta odavalt?

     

    See peksumispadul on valmistatud väga heast puidust. Puit on hoolikalt töödeldud, lihvitud ja nurgad ümardatud. Kui otsite lihtsat, kuid väga funktsionaalset spanking-mänguasja, mis ei tohiks palju maksta, siis on see puidust SM-paddle just õige valik.

     

    Kas ma saan ühendada oma spanking paddle kombineerida teiste tarvikutega?

     

    Jah, igal juhul! Eriti kui te kombineerite oma uut puidust paddle mEO ® nahast sidemetega või ehk kasutate silmakinnitust, on suurepärased võimalused. Või nahast maskiga - see annab erootilise kõrgendatud taju ja muudab võimu ja usalduse põneva koosmõju veelgi muljetavaldavamaks.

     

    Mis teeb BDSMi paddle puidust valmistatud spanking'ule nii eriline?

     

    paddle väljalõikega saavutatakse suurem mõju efekt kui paddle ilma väljalõikedeta. Väljalõiked vähendavad õhupatja, mis moodustub BDSM-i vahel paddle ja naha vahel löögi korral väheneb ja löögi intensiivsus suureneb. Kõik meie paddlite servad on ümardatud, mis vähendab oluliselt vigastuste ohtu. Tänu ergonoomiliselt kujundatud käepidemele on paddle väga mugav käes ning tagab turvalise ja täpse löömise. Mepa pind on täpselt lihvitud ja seetõttu väga sile.

     

    Olulised kriteeriumid BDSM-paddle'i ostmisel erootiliseks peksmiseks:

     

    A paddle on BDSM-skeenes äärmiselt populaarne aksessuaar. Võib-olla olete juba tuttav ratsapiitsade ja SM-piitsadega, kuid BDSM-paddle paddle võib pakkuda eriti intensiivset naudinguvalu. Materjal on tegelikult otsustav kriteerium, mis muudab paddle karmi karistuse vahendiks domineerimise ja alistumise mängus. Algajatele spanking'ile on paddlemis on pehmelt polsterdatud või millel on kaks erinevat löögipinda. Neid saab kasutada selleks, et aeglaselt valmistada oma tagumikku ette tulevaseks naudinguvaluks. Kui aga kerge naudingu valu ei ole enam piisav, siis võib BDSM-i paddle valmistatud nahast on õige paddle teie jaoks. Selline paddle võib avalduda erineva mõjuga. Teine veenev võimalus on paddle kummist või silikoonist valmistatud. Neid alahinnatakse sageli täielikult, sest kuigi nad on pehmed, paindlikud ja siledad, tekitavad nad muljetavaldava löögi tagumikule - isegi väga vähese pingutuse korral. Kui soovite aga intensiivset naudingu valu, siis peaksite valima BDSM-i paddle puidust valmistatud. Materjali kõvadus ja järeleandmatu olemus tagavad äärmise intensiivsuse. MEO ® pakub sulle siin suures SM veebipoes laia valikut eri kujude, disainide ja materjalidega paddlesid, nii et leiad endale sobiva paddle teile sobivad.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • paddle / Tawse peksmiseks valmistatud täispuidust
    • Ingliskeelne sõna "spanking" tähistab pepu peksmist. Spanking on sageli lõbus isegi neile, kes ei ole BDSM-fännid. Lisaks karistusrituaalile on see ka eriline naudingu valu, mida tuntakse. BDSM-iarmastajatele meeldib ka meie nahkkindaid kanda.
    • Mõõtmed: Pikkus u. 41 cm, laius u. 9 cm
    • MEO veebipood: Peksupadjad, SM piitsad, SM ratsapiitsad ja muud SM mänguasjad.
    • Kvaliteet: Armastavalt käsitsi valmistatud, et tagada kõrgeimad kvaliteedistandardid.
    • Looduslik toode: Puit on looduslik materjal, mis sobib eriti hästi valmistamiseks paddle sobivad. See on 100% taaskasutatav ja keskkonnasõbralik toode.
    • Unikaalsus: Meie paddle on käsitsi valmistatud ja ainulaadsed.
    • Diskreetsus: Need saadetakse märkamatus pappkarbis, mis ei anna märku nende sisust.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Hurts so good

    Love this item. Light enough that she can use it for extended sessions.

      Hindamine 

      Permette davvero di sbizzarrirsi

      Lunghissimo e leggero, permette davvero di sbizzarrirsi

        Hindamine 

        Natürlicher Lustschmerz garantiert!

        Mit diesem Paddel aus Eiche heize ich meiner Sklavin stilecht ein und bringe den süßen Hintern zum glühen. Das Paddel liegt mir perfekt in der Hand und erzeugt verführerische Klatschgeräusche auf nackter Haut. Das Highlight dieses puristischen Schlagwerkzeugs ist jedoch sein Material - Eiche mit einer Festigkeit die Stahl gleicht.

          Kirjutage oma ülevaade

          BDSM paddle puust tehtud - karistus

          BDSM paddle puust tehtud - karistus

          Kas olete valmis karistuseks? Siis lase oma Top sind himukalt karistada selle puidust BDSM paddle ja leia, kui palju sa suudad teda sellega erutada. Kirglikud karistusmängud koos paddle on eriline nauding, mis ei pane lihtsalt peksufännid tujule.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: