Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM paddle

Uudiskiri

BDSM-paddle "SpikeSway" - meie lemmik intensiivseks peksmiseks.

BDSM-paddle "SpikeSway" alates BDSM-ettevõttest Mauvais Garçon Seeriast MEO ei peeta Saksa brändi kõige populaarsemaks paddle saksa brändist. Selle ümmargune kuju ja klassikaline disain teevad sellest ajatu, kuid tõhusa vahendi Impact Play.

Rohkem infot

3571/00

saadaval

    Rohkem infot

    BDSM-paddle "SpikeSway" alates BDSM-ettevõttest Mauvais Garçon Seeriast MEO ei peeta Saksa brändi kõige populaarsemaks paddle saksa brändist. Selle ümmargune kuju ja klassikaline disain teevad sellest ajatu, kuid tõhusa vahendi sarjast Impact Play. 38 cm pikkuse ja 16 cm laiusega labidas pakub suurepärast löögipinda, mis sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele. 5 cm laiune käepide tagab optimaalse käsitsemise ja pilli kontrolli paddle.

    240 grammi kaaluv "SpikeSway" paddle on valmistatud kvaliteetse naha ja metalli kombinatsioonist. Selline materjalivalik ei taga mitte ainult vastupidavust, vaid annab BDSM-paddle'le ka ahvatleva välimuse. "SpikeSway" eripäraks on kaks erinevat löögipinda: Üks külg on nööpitud raskete metallniitidega ja pakub intensiivset, sügavuti minevat tunnet, samas kui teine külg on hoitud siledana ja sobib pigem kõvade, lamedate löökide jaoks.

    BDSM-paddle "SpikeSway" on rohkem kui lihtsalt peksu tarvik, see on mitmekülgne kaaslane mitmesuguste löögimängustsenaariumide jaoks. See võimaldab teil uurida oma eelistusi, kas te eelistate neetitud löögipinna jõudu või sileda löögipinna peenemat tunnet. "SpikeSway" käes saate uurida Impact Play sügavusi ja nüansse ning mõista, miks see on MEO kõige populaarsem BDSM-paddle.

    Sileda naha hooldusjuhised:

    BDSM-paddle "SpikeSway" ilu ja pikaealisuse säilitamiseks on siledast nahast korralik hooldus väga oluline. Puhastage nahk hoolikalt pärast iga kasutamist niiske lapiga, et eemaldada higi ja muu mustus. Põhjalikumaks hoolduseks kasutage aeg-ajalt kvaliteetset nahahoolduskreemi, et materjali toita ja hoida see elastseks. Olge ettevaatlik, et nahk ei puutuks asjatult päikese kätte ning hoidke seda kuivas ja jahedas kohas, et kaitsta seda kahjustuste eest. Kui järgite neid lihtsaid samme, siis on teie BDSM-paddle "SpikeSway" truu kaaslane põnevatel hetkedel veel aastaid.

    Lisateave:

    • SpikeSway"
    • Ümmargune paddle - Klassikaline kuju
    • Impact Play Tarvik alates Mauvais Garçon Seeriast MEO
    • Mõõdud: Laius 16 cm, käepideme laius 5 cm
    • Kaal kokku 240 grammi
    • Materjal: nahk, metall
    • Üks löögipind on nopitud raskete metallniitidega, teine löögipind on sile.
    • Kvaliteet ja kogemus, mis avaldavad muljet: MEO ei ole lihtsalt nimi, vaid kvaliteedi ja innovatsiooni sünonüüm kvaliteetsete BDSM aksessuaaride valdkonnas. MEO on juba aastaid seisnud esmaklassiliste toodete eest, mis on valmistatud parimatest materjalidest ja valmistatud ülima hoole ja täpsusega. Tootesarjas olevad tooted Mauvais Garçon valikus on suurepärane näide käsitööoskusest ja asjatundlikkusest, mida MEO paneb igasse oma tootesse. Oma tugeva konstruktsiooni ja elegantse disainiga kehastavad need BDSM-piitsad seda kirge ja kogemust, millega MEO arendab tooteid nõudlikele nautlejatele. Kliendid üle kogu maailma hindavad vastupidavaid ja usaldusväärseid tooteid, mis mitte ainult ei vasta nende ootustele, vaid regulaarselt ületavad neid. See toode on rohkem kui lihtsalt BDSM aksessuaar - see väljendab MEO pühendumist, kvaliteeti ja innovatsiooni igas detailis.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Une sanction au top

    Parfait pour dresser ma copine.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Very nice paddle

    The paddle has a nice heft and construction. The opposite side is smooth, unstudded, leather and makes a nice smacking sound as well as a good sting with minimal effort. The extra weight from the studs makes for a firmer contact.

      Kirjutage oma ülevaade

      BDSM-paddle "SpikeSway" - meie lemmik intensiivseks peksmiseks.

      BDSM-paddle "SpikeSway" - meie lemmik intensiivseks peksmiseks.

      BDSM-paddle "SpikeSway" alates BDSM-ettevõttest Mauvais Garçon Seeriast MEO ei peeta Saksa brändi kõige populaarsemaks paddle saksa brändist. Selle ümmargune kuju ja klassikaline disain teevad sellest ajatu, kuid tõhusa vahendi Impact Play.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: