Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anal pleegitamine

Uudiskiri

Anal pleegitamine - intiimne pleegituskreem

Tume nahk päraku ümbruses? See ei pea olema! Avastage meie intiimpleegituskreemi, päraku pleegitamiseks mõeldud toote, mis tõesti toimib, lummav toime ja tundke end oma nahas täiesti mugavalt.

Rohkem infot

3345/00

9,90 €

330,00 €/L

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Tume nahk päraku ümbruses? See ei pea olema! Avastage meie intiimpleegituskreemi, päraku valgendava toote, mis tõesti toimib, põnev mõju ja tundke end oma nahas täiesti mugavalt.

     

    Meie anaalvalgenduskreem on täpselt see, mida vajate, et taastada oma kõige intiimsemate piirkondade loomulik, hele nahatoon. See anaalvalgenduskreem ei ole mitte ainult tõeline imerohi tumeda naha helendamiseks, vaid see on ka toitev ilutoode, mis jätab naha pehmeks ja elastseks.

     

    Meie anaalvalgenduskreemi võti peitub kvaliteetsetes koostisosades: Aloe Vera, mis rahustab ja niisutab, pantenool ja allantoiin, mis soodustavad naha paranemist ja uuenemist, ning C-vitamiin, mis tagab särava, sileda ja üldiselt tervema naha.

     

    Meie anaalvalgenduskreemi regulaarsel kasutamisel muutub tumedam nahk päraku ümbruses järk-järgult heledamaks ja nahk tunneb end meeldivalt toidetuna. Ja ärge muretsege, kreem on täiesti ohutu ja piisavalt õrn ka kõige tundlikumatele piirkondadele.

     

    Meie anaalvalgenduskreemiga olete lõpuks leidnud toote, mis aitab teil end mugavalt tunda ja teie keha loomulikku ilu suurendada. Proovi seda ja naudi end imeliselt mugavalt ja enesekindlalt oma nahas!

     

    Soovitatav kasutusviis:

     

    Kandke anaalvalgenduskreemi kaks korda päevas. Enne kasutamist testige väikesel nahapiirkonnal. Hoida lastele kättesaamatus kohas ja väldi kokkupuudet silmadega. Hoida jahedas ja pimedas kohas.

     

    Täiendav teave:

     

    • Intiimvalgenduskreem, anaalvalgenduskreem
    • Sisu: 30 ml
    • Koostisosad Vesi, glütserüülstearaat, steariinhape, glütseriin, naatriumtsearüülsulfaat, kloorheksidiin diglükonaat, dimetikoon, Aloe Barbadensis'i lehemahl, pantenool, fenoksüetanool, allantoiin tsetüülalkohol, 3-oetüülaskorbiinhape, kaprüülhüdroksamiinhape, bisabolool, metüülpropandiool, sidrunhape, kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat.
    • Enamikku neist koostisosadest kasutatakse tavaliselt nahahooldustoodetes ja neil ei ole tavaliselt negatiivset mõju. Mõned inimesed on siiski teatud koostisosade suhtes tundlikud. Kui teil on tundlik nahk või allergiad mõne koostisosa suhtes, tuleks Anaalpleegituskreemi kasutada ettevaatlikult või enne kasutamist konsulteerida nahaarstiga.
    • Kasutatav anaalvalgenduskreemina ja intiimpiirkonna valgenduskreemina, anaalvalgenduskreemina, intiimvalgenduskreemina ja anaalvalgenduskreemina, sest intiimpiirkonna naha valgenduskreem on intiimpiirkonna naha valgenduskreem või anaalvalgenduskreem. Nii et kui otsite anaalvalgenduskreemi, on meie Intome valgendav intiimkreem just õige valik.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Anal Bleaching Cream

    I've been applying the Anal Bleaching Cream regularly, and I've noticed a gradual lightening of the dark skin around my anus. Besides, my skin has felt wonderfully taken care of. And let me reassure you, this cream is completely safe and gentle enough for even the most sensitive areas. Give it a try, and you will surely love the feeling of being wonderfully comfortable and confident in your own skin!

      Hindamine 

      Verblüffende Ergebnisse, Tolle Qualität!

      Die Anal Bleach Creme ist ein absolutes Highlight! Innerhalb kurzer Zeit bemerkte ich eine deutliche Aufhellung der Haut in meinem Intimbereich. Die Creme ist sanft, pflegt die Haut und lässt sich kinderleicht anwenden. Von Irritationen keine Spur, dank der hautfreundlichen Inhaltsstoffe.

      Das schnelle und diskrete Lieferung rundet das ganze Erlebnis ab. Diese Creme hat nicht nur mein Hautbild, sondern auch mein Selbstbewusstsein verbessert. Für alle, die ihren Intimbereich aufhellen möchten, ist diese Creme ein echter Geheimtipp. Ausprobieren lohnt sich!!!!

        Hindamine 

        A Game Changer for Personal Confidence!

        I've been using the Intimate Area Lightening Cream for the past days and the results have been truly phenomenal. Not only does it do exactly what it says on the box, but the cream itself is gentle, nurturing, and easy to apply. The dark skin around my anus has noticeably lightened, leaving me feeling more confident than ever!

        I was initially worried about potential irritation due to the sensitive nature of the area, but the cream is incredibly soothing. Infused with ingredients like Aloe Barbadensis Leaf Juice and Bisabolol, it's clear this product is made with skin health in mind. It's pleasantly surprising to find a product that combines effectiveness with such care for the skin.

        Delivery was swift, too - it arrived discretely packaged, allowing me to start my journey to enhanced body confidence immediately. I appreciate the attention to detail and customer satisfaction, making the entire experience even better.

        In summary, the Intimate Area Lightening Cream from MEO is a game-changer. It has not only improved the appearance of my intimate areas, but also boosted my personal confidence. I highly recommend it to anyone considering intimate area lightening. Treat yourself - your body will thank you!

          Kirjutage oma ülevaade

          Anal pleegitamine - intiimne pleegituskreem

          Anal pleegitamine - intiimne pleegituskreem

          Tume nahk päraku ümbruses? See ei pea olema! Avastage meie intiimpleegituskreemi, päraku pleegitamiseks mõeldud toote, mis tõesti toimib, lummav toime ja tundke end oma nahas täiesti mugavalt.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          1 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: