Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM Crops & kepid

Uudiskiri

BDSM põllukultuur punasena algajatele ja professionaalidele

Uus

Avastage põnev maailm Impact Play meie 70 cm pikkuse BDSM-korraga, mis on erkpunane. See BDSM-karikas on ideaalne aksessuaar nii kogenud BDSM-i armastajatele kui ka uustulnukatele, kes soovivad uurida põnevat domineerimise ja allutamise mängu.

Rohkem infot

3503/00

saadaval

    Rohkem infot

    Avastage põnev maailm Impact Play meie 70 cm pikkuse BDSM-korraga, mis on erkpunane. See BDSM-kepikang on ideaalne aksessuaar nii kogenud BDSM-armastajatele kui ka uustulnukatele, kes soovivad avastada põnevat domineerimise ja allutamise mängu.

    Meie BDSM-kepikangi iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et tagada intensiivne, kuid turvaline kogemus. BDSM crop'i käepide on punutud ja tagab mitte ainult optimaalse käsitsemise, vaid ka elegantse välimuse. BDSM crop'i otsas on nahast randmerihm, mis tagab kasutamise ajal täiendava ohutuse ja kontrolli.

    BDSM crop'i punase värvi tipphetked:

    • Vedruga varustatud vars: Võimaldab löögi intensiivsuse täpset kontrollimist.
    • Kunstlikult punutud käepide: Tagab BDSM-kepi optimaalse käsitsemise ja elegantse välimuse.
    • Vastupidav materjal: Kvaliteetne nahk tagab vastupidavuse ja pikaealisuse.
    • Käterihm: Tagab BDSM-piitsa kasutamisel täiendava kontrolli.
    • Mitmekülgne kasutus: Ideaalne õrnade puudutuste ja intensiivsete löökide jaoks, sobib ideaalselt nii algajatele kui ka edasijõudnutele.


    BDSM-piitsa vars on elastne, mis võimaldab teil täpselt reguleerida intensiivsust - õrnadest hellitustest kuni võimsate löökideni. Kvaliteetne materjal ja suurepärane töötlus tagavad, et BDSM-piits on vastupidav ja tugev, ideaalne kirglikeks BDSM-sessioonideks.

    Selle BDSM-piitsa abil saad anda oma partnerile õrnu puudutusi või intensiivseid lööke ja uurida naudingu piire uuel viisil. BDSM-kepi punane värvus lisab visuaalse komponendi, mis rõhutab erootilist pinget domineerimise ja allumise vahel.

    BDSM-kepi on mitmekülgne vahend Impact Play, mis ei tohiks puududa ühestki BDSM-vahendist. Olenemata sellest, kas olete kogenud Dom või uudishimulik Sub, saab sellest BDSM cropist teie kollektsiooni keskne osa ja pakub teile unustamatuid hetki.

    Kogege nüüd meie BDSM cropiga põnevat elegantsi, täpsuse ja intensiivsuse kombinatsiooni. On aeg teha oma sügavaimad fantaasiad teoks - meie punase BDSM cropiga, mis ei jäta midagi soovida.

    Rohkem üksikasju:

    • Impact Play ja spanking: punane BDSM crop ja spanking
    • Impact Play Tarvik meie sarjast Mauvais Garçon
    • Värv: punane
    • Materjal: vegannahk, puit, nailon
    • Pikkus: umbes 70 cm
    • Meie BDSM-piitsa kasutamisel on oluline alati vastutustundlikult ja ettevaatlikult tegutseda. BDSM-mäng peaks alati lähtuma SSC-põhimõttest (Safe, Sane, Consensual), mis tähendab, et kõik tegevused peavad olema ohutud, mõistlikud ja konsensuslikud. Suhtlemine ja vastastikune usaldus on võtmetähtsusega elemendid, mis tagavad, et kõik asjaosalised naudivad ja tunnevad end mugavalt.
    • BDSM-kepi kasutamine: Enne BDSM-kepi kasutamist on oluline tutvuda oma partneri piiride ja signaalidega. Alati tuleks kokku leppida turvaline sõna või signaal, et vajadusel saaks stseeni kohe lõpetada. Soovitame eelnevalt tutvuda tehnikate ja ohutusmeetmetega, eriti kui olete BDSM-i maailmas uus. See aitab vältida soovimatuid vigastusi ja tagab mõlemale partnerile turvalise ja rahuldust pakkuva kogemuse.
    • Pea meeles, et BDSM on midagi enamat kui lihtsalt füüsiline mäng; see on ka psühholoogiline heaolu. Kindlasti jätke pärast intensiivseid stseene piisavalt aega järelhoolduseks ja vastastikuseks vahetuseks, et tagada kõigi osapoolte emotsionaalne ja füüsiline ohutus. Sellise suhtumise korral on meie BDSM-kultuuri kasutamine rikastav ja nauditav kogemus kõigile.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Lo schiaffetto è sonoro

    E' evidente che questo prodotto non si usa per equitazione. Mi è piaciuta molto la sonorità dello schiaffo che dà il terminale. Al di là di questo, la fattura sembra buona e anche l'aspetto. Si usa bene e si dosa bene l'intensità. Mi sono trovato bene nei due ruoli.

      Kirjutage oma ülevaade

      BDSM põllukultuur punasena algajatele ja professionaalidele

      BDSM põllukultuur punasena algajatele ja professionaalidele

      Avastage põnev maailm Impact Play meie 70 cm pikkuse BDSM-korraga, mis on erkpunane. See BDSM-karikas on ideaalne aksessuaar nii kogenud BDSM-i armastajatele kui ka uustulnukatele, kes soovivad uurida põnevat domineerimise ja allutamise mängu.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: