Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Bondage Tape

Uudiskiri

Läbipaistev sidumislint

Meie läbipaistev sidumislint on 20 meetri pikkune ja sellel on palju eeliseid võrreldes venitus- või klammerduskilega, mida sageli kasutatakse sidumiseks.

Rohkem infot

3696/00

saadaval

    Rohkem infot

    Meie läbipaistev bondage teip rullile on 20 meetri pikkune ja pakub mitmeid eeliseid võrreldes stretch-kile või kilega, mida sageli kasutatakse bondage'is.

    See kvaliteetne bondage teip rullile on asendamatu BDSM tarvik nii algajatele kui ka professionaalidele. MEO ® bondage-teip on kiiresti käepärast ja tagab BDSM-sessiooni ajal usaldusväärse fikseerimise.

    MEO ® bondage-teipi saab kasutada mitte ainult partneri randmete ja pahkluude sidumiseks, et piirata tema liikumisvabadust, vaid see on ideaalne ka partneri silmade sidumiseks, kuna see kleepub ainult enda külge, mitte aga naha või juuste külge. Sidumislint on ideaalne BDSM aksessuaar, eriti välitingimustes või reisil olles, kuna seda on lihtne hoiustada ja transportida. See tähendab, et saate oma partneri näiteks metsas puu külge siduda, ilma et peaksite muretsema köite, karabiinide või konksude pärast. Sidumislint avab sidumisel palju loomingulisi võimalusi. Lase lihtsalt oma fantaasial vabalt tegutseda!

    Kuidas kasutada läbipaistvat sidumislinti?

    Sidumislinti on kiire ja lihtne kasutada. Lihtsalt lõigake kääridega rullist vajalik kogus bondage teipi maha ja bondage lõbu võib alata!

    Mis on läbipaistva bondage teibi eriline?

    Bondage teip on elastne, elastne ja kleepub ainult enda külge, mitte naha või juuste külge. Bondage teipi saab kasutada käte või jalgade kiireks ja lihtsaks mähkimiseks ja fikseerimiseks, ilma et see tõmbaks juukseid või nahka. Meie bondage teip sobib ideaalselt igasuguste erootiliste bondage mängude jaoks. Pärast kasutamist saab bondage teibi eemaldada hetkega, ilma et sellest jääks mingeid jääke.

    Mida tuleb läbipaistva bondage teibi puhul silmas pidada?

    Bondage teip on hoolikalt kasutades korduvkasutatav. Pärast kasutamist pühkige see lihtsalt vee ja kerge seebiga ära, laske kuivada ja rullige ettevaatlikult uuesti üles.

    Värviline bondage teip:

    Meie bondage teip on saadaval musta, punase, roosa, roosa, hõbedase, lilla ja kollase ning läbipaistva värviga.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Bondage teip 20 meetri pikkusel rullikul.
    • Saadaval on erinevad värvid
    • MEO®'i bondage-paelaga on lihtne täita bondage-fantaasiaid ilma keeruliste sõlmedeta. Läikiv kile ilma liimikihita kleepub ainult iseenda külge - mitte naha või juuste külge. Bondage teip sobib sidumiseks või erootiliseks keppimiseks, silmade sidumiseks ja täielikult mumifitseerimiseks. Pärast kasutamist saab bondage teibi uuesti kokku rullida ja kasutada nii tihti kui vaja.
    • Lihtne eemaldada: rullub kiiresti lahti ja rullub välja ilma jääke jätmata.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Top

    Top Qualität

      Kirjutage oma ülevaade

      Läbipaistev sidumislint

      Läbipaistev sidumislint

      Meie läbipaistev sidumislint on 20 meetri pikkune ja sellel on palju eeliseid võrreldes venitus- või klammerduskilega, mida sageli kasutatakse sidumiseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      7 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: