Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Kaasaegsed voorusvööd

Uudiskiri

Keeluvöö meestele - NoPacha Black Diamond

keyholder valivad sageli NoPacha Black Diamondkaasaegse voorusvöö meestele, et süvendada võimu ja kontrolli dünaamikat oma suhetes. See voorusvöö mitte ainult ei sümboliseeri alluva mehe pühendumist ja usaldust, vaid võimaldab domineerival partneril ka kontrollida oma partneri peenist.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Domineerivad partnerid valivad sageli NoPacha Black Diamondkaasaegse voorusvöö meestele, et süvendada võimu ja kontrolli dünaamikat oma suhetes. See voorusvöö mitte ainult ei sümboliseeri alluva mehe pühendumist ja usaldust, vaid võimaldab domineerival partneril ka kontrollida ja juhtida alluva mehe seksuaalset vabadust ja naudingut.

    NoPacha Black Diamond iseloomustab selle kaasaegne must disain ja funktsionaalsus pikaajaliseks vooruseks. Tänu kahele saadaolevale suurusele ja neljale erineva suurusega anatoomilisele rõngale (ø 42 mm, 45 mm, 48 mm ja 52 mm) pakub see kasinusrihm pikaajaliseks kandmiseks mõeldud individuaalset sobivust. Ühe rõnga külge kindlalt kinnitatud peenisepuuri abil tagatakse voorusvöö kindel kinnitus, samas kui integreeritud lukk ja kaks kaasasolevat võtit rõhutavad domineeriva isiku (võtmehoidja) kontrolli alluva mehe seksuaalse abstinentsuse üle.

    NoPacha ainulaadne omadus Black Diamond on pehmed naelad, mida saab soovi korral voorusvöö sisse panna. Need piigid suurendavad kogemuse intensiivsust, tuletades kandjale pidevalt meelde tema kasinust, ilma et see põhjustaks liiga palju valu. Ventilatsiooniavad kogu peenisepuuri kehal tagavad piisava õhuringluse, mis on eriti oluline hügieeni ja mugavuse tagamiseks pikemaajalise kasutamise ajal. Kahes suuruses voorusvöö, mis erinevad peenisepuuri pikkuse poolest, võimaldab leida alistuvale mehele sobivaima, tagades maksimaalse ohutuse ja piisava mugavuse.

    NoPacha Black Diamond ei ole mitte ainult kasinuse ja alistumise sümbol, vaid ka kvaliteetne aksessuaar, mis on spetsiaalselt välja töötatud BDSM-i harrastajate vajaduste jaoks. See pakub suurepärase võimaluse suurendada erootilist pinget ja rõhutada võimu tasakaalustamatust suhetes. See voorusvöö on ideaalne valik paaridele, kes soovivad süvendada oma dünaamilist ja emotsionaalset suhet läbi vooruse praktiseerimise.

    Avastage ka meie eksklusiivne CUMELOT-sari, mis on spetsiaalselt loodud eesnäärme intensiivseks stimuleerimiseks ja passiivsete meeste juhatamiseks võrratu sunnitud orgasmini ilma erektsioonita. Kohustuslik toode igale domineerivale inimesele, kes soovib alati kontrolli all püsida.

    Tänu praktilistele ventilatsiooniavadele ei pea voorusvööd puhastamiseks eemaldama. Lihtsalt duššige voorusvööga ja loputage põhjalikult. Kui voorusvöö ei ole seljas, soovitame põhjalikku puhastamist meie VERYCLEAN pihustiga, et tagada kõrgeimad hügieenistandardid. Pakume meie PlowBoy geeli peenise hooldamiseks vooruse vöö kandmise ajal. See on rikastatud D-vitamiini ja aloe veraga, pakkudes õrna hooldust ja naha optimaalset hooldust.

    Täiendavad üksikasjad:

    • NoPacha Black Diamond
    • Musta värvi voorusvöö kahes erinevas suuruses.
    • Koosneb anatoomiliselt kujundatud rõngast (4 rõngast, ø 42 mm, 45 mm, 48 mm ja 52 mm) peenise ja munandite jaoks, peenisepuuri (ühendub rõngaga).
    • Sisseehitatud lukk kahe võtmega.
    • Pehmed piigid, mida saab kinnitada voorusvöö külge. Kõrgema kandmismugavuse tagamiseks on voorusvööl ventilatsiooniavad.
    • Kaks suurust erinevad peenisepuuri pikkuse poolest.
    • MEO, Cumelot ja PlowBoy on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.


    Materjal:


    Meie voorusvöö on valmistatud nailonvaigust, mis tähendab, et vöö on valmistatud plastmassist, mis on tuntud oma vastupidavuse, paindlikkuse ja mugavuse poolest. Nailonvaik on termoplastiline polümeer, mida kasutatakse sageli kvaliteetsete plasttoodete valmistamiseks. Sellel on mitmeid eeliseid teiste materjalide, näiteks metalli või naha ees:

    • Kergus: nailonvaik on palju kergem kui metall, mistõttu on seda mugavam kanda pikka aega ja see vähendab kandja koormust.
    • Paindlikkus: Vaatamata oma tugevusele võimaldab nailonvaik teataval määral paindlikkust, mis võimaldab paremat sobivust ja kohanemist erinevate kehakujudega.
    • Vastupidavus: Nailonvaik on vastupidav purunemisele, pragunemisele ja kulumisele, mis suurendab voorusvöö vastupidavust.
    • Veekindlus: Materjal on vett hülgav, mis muudab selle hooldamise ja puhastamise lihtsamaks ning võimaldab seda kasutada niiskes keskkonnas, näiteks dušši all.
    • Nahasõbralik: Nailonvaik on hüpoallergeenne ja põhjustab harva nahaärritust, mistõttu on see hea valik tundliku naha või allergiaga inimestele.


    Seega ühendab nailonvaigust voorusvöö praktilised omadused kõrge mugavusega, mis muudab selle populaarseks alternatiiviks tavapärastele materjalidele.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Good

    Quality product, fits lovely and does its job!

      Kirjutage oma ülevaade

      Keeluvöö meestele - NoPacha Black Diamond

      Keeluvöö meestele - NoPacha Black Diamond

      keyholder valivad sageli NoPacha Black Diamondkaasaegse voorusvöö meestele, et süvendada võimu ja kontrolli dünaamikat oma suhetes. See voorusvöö mitte ainult ei sümboliseeri alluva mehe pühendumist ja usaldust, vaid võimaldab domineerival partneril ka kontrollida oma partneri peenist.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: