Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Roostevabast terasest peenise rõngas

Nahasõbralikust ja hügieenilisest roostevabast terasest valmistatud soliidne metallist peenisrõngas pakub tänu oma erakordsele disainile intensiivseid hetki ja tagab kivikindla peenise.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Nahasõbralikust ja hügieenilisest roostevabast terasest valmistatud soliidne peenisrõngas pakub tänu oma erakordsele disainile intensiivseid hetki ja tagab kivikindla peenise.

     

    Imeline 20 mm laiune ümmargune kuju, õmblusteta viimistlus ja sportlik disain tagavad kõrge kandmismugavuse, ei lase end olulisest kõrvale juhtida ja tagavad tänu erektsiooni pikendavale efektile kauakestva seksi!

     

    Mis on selle roostevabast terasest peenisrõnga juures erilist?

     

    Väärikas materjal ja mehelik disain teevad sellest peenisrõngast tõelise pilkupüüdja ja lubavad teile muljetavaldavat erektsiooni.

     

    Millised on peenisrõnga eelised?

     

    Kui otsustate kanda peenisrõnga, suureneb verevool peenises, mis muudab peenise kõvemaks ja pehmemaks. See verehulga efekt tähendab, et saate automaatselt seksis kauem vastu pidada! Isegi pärast orgasmi võib peenis tänu paigaldatud peenisrõngale jääda kõvaks, mis tähendab, et saate loomulikult pikendada seksi.

     

    Kuidas kasutada peenisrõngast?

     

    Penisrõngast kantakse ümber peenise ja kubeme. See suurendab verevoolu läbi tekkiva rõhu peenises, mis muudab peenise seejärel palju kõvemaks ja suuremaks. Penisrõngast saab kasutada ka abivahendina erektsioonihäirete esmaseks kõrvaldamiseks. Tavaliselt kasutatakse seda siiski selleks, et suurendada vastupidavust seksi ajal.

     

    Kust saab peenisrõngast osta?

     

    MEO ® on üks juhtivaid tootjaid, kui tegemist on peenisrõngaste müügiga. Meie peenisrõngaste poes www.meo.de on suur valik peenisrõngaid. Kas otsite roostevabast terasest peenisrõngast, nahast peenisrõngast, silikoonist peenisrõngast või muid peenisrõngaid, mis aitavad teil saada kõva erektsiooni, saate meilt osta peenisrõnga enesekindlalt ja diskreetselt.

     

    Kuidas puhastada peenisrõngast?

     

    Kukerõnga puhastamine on väga lihtne. Parim viis on puhastada seda seebi ja veega. Hügieeniliseks hoolduseks võite kasutada ka meie pihustit VERYCLEAN. Meie spreid saab kasutada paljude materjalide puhul ja see eemaldab mitte ainult kehavedelikud, vaid ka libestusvahendid.

     

    Kuidas panna peenisrõngast ja mida veel teada?

     

    Meie allalaadimisalas pakume teile üksikasjalikku, illustreeritud juhendit, olulisi valikukriteeriume, millele peaksite tähelepanu pöörama, ning lisateavet allalaadimiseks.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Penisrõngas vereloomiseks
    • Materjal: roostevaba teras
    • Satineeritud pind rehviprofiiliga
    • Donut Kuju
    • Mõõtmed: 20 mm laius x 9 mm paksus
    • Saadaval 2 siseläbimõõduga 45 mm ja 50 mm

     

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Cock Ring

    Io e il mio compagno lo abbiamo trovato meraviglioso. Ha aumentato la durata del rapporto e il suo orgasmo è stato più intenso del solito.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Geil, geil, geil

    Geiler Cock Ring, super Gewicht, trage den Ring den ganzen Tag. Macht eine geile Beule im Slip. Zeichnet sich auch geil unter Radlerhosen super ab. Perfekt fürs Gym

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Roostevabast terasest peenise rõngas

    Roostevabast terasest peenise rõngas

    Nahasõbralikust ja hügieenilisest roostevabast terasest valmistatud soliidne metallist peenisrõngas pakub tänu oma erakordsele disainile intensiivseid hetki ja tagab kivikindla peenise.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: