Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Sport Fucker Wedge - Penis rõngas

Kogemused ülimast naudingust koos peenise rõngaga Sport Fucker Wedge! See revolutsiooniline riistarõngas saadab teid ekstaasi ja süütab teie kire. Kogege intensiivse stimulatsiooni uut mõõdet ja unustamatuid naudingu hetki.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Kogemused ülimast naudingust koos peenise rõngaga Sport Fucker Wedge! See revolutsiooniline riistarõngas saadab teid ekstaasi ja süütab teie kire. Kogege uut intensiivse stimulatsiooni mõõdet ja unustamatuid naudingu hetki. Oma vormilise disaini ja ainulaadse kiilikujuga on see riistarõngas tõeline pilkupüüdja ja asendamatu aksessuaar seksikate seikluste jaoks.

     

    The Sport Fucker Wedge ei ole aga mitte ainult visuaalselt ahvatlev, vaid avaldab muljet ka oma täiusliku istuvuse ja tiheda kinnituse poolest. Umbes 2,4 cm siseläbimõõduga sobib see ideaalselt peenisele või kogu pakendile ja pakub optimaalset stimulatsiooni. Kaarjas kiilakuju rõhutab teie mehelikkust atraktiivselt ja teeb teid vastupandamatuks. Kas seksi ajal või igapäevaelus, see peenisrõngas rõõmustab teid intensiivsete tunnete ja pikema kestvusega.

     

    Penisrõngas on valmistatud kvaliteetsest ja äärmiselt venivast TPR-materjalist, mis tundub nahal meeldivalt pehme ja tagab mugava kandmise. Selle läbimõeldud disain võimaldab kanda seda pikemat aega ilma ebamugavate piiranguteta. Tunnetage selle peenisrõnga võimsat mõju, mis suurendab erektsiooni, intensiivistab teie tundmusi ja annab teile veelgi täiuslikuma armuelu.

     

    Nautige piiramatut naudingut ja kirge, mida see peenisrõngas alates Sport Fucker pakub. Hankige see ainulaadne aksessuaar kohe ja kogege unustamatuid erootilisi ja ekstaasirohkeid hetki.

     

    Mis on vedel silikoon?

     

    Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas tõeline siseringiide. See on absoluutselt nahasõbralik, seega on seda ohutu ja meeldiv kasutada - ilma kompromissideta. Samuti on see uskumatult vastupidav, nii et see peab vastu ka kõige metsikumatele seiklustele ja püsib endiselt tippvormis. Ja paindlikkus? Ületamatu! Liquid Silicone kohandub igale mõeldavale kujule ja pakub siiski vajalikku tugevust. Ja mis kõige parem: see tundub hämmastavalt loomulik. Lühidalt: Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas universaal, mis ei jäta ohutuse ja naudingu osas midagi soovida!

     

    Vedelast silikoonist valmistatud seksimänguasjade puhastamine ja hooldamine?

     

    Seksimänguasju tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Lihtsalt peske seda sooja vee ja maheda seebiga. Ärge muretsege, materjal on veekindel ja seda saab hõlpsasti maha loputada. Kui soovid, võid kasutada isegi spetsiaalset seksimänguasjade puhastusvahendit, nagu meie VERYCLEAN-sprei. Pärast puhastamist peaksite laskma seksimänguasjal täielikult kuivada. Kõige parem on lasta sellel õhu käes kuivada, mitte otse päikese või küttekeha peal. Kui see on täielikult kuivanud, hoidke seda puhtas ja kuivas kohas, eemal teistest seksimänguasjadest. Parim on panna see spetsiaalsesse seksimänguasjade hoiukotti, et kaitsta seda tolmu ja mustuse eest. Ja veel üks nõuanne: kasuta alati õiget libestusainet. Silikoonipõhine seksimänguasju töötab väga hästi veepõhiste libestitega, nagu Aquameo. Siiski tuleks vältida silikoonipõhiseid libestusaineid, sest need võivad materjali rünnata. Kui järgid neid lihtsaid hooldusvihjeid, naudid oma seksimänguasja pikka aega!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Penis/testiklirõngas
    • Sport Fucker Wedge
    • Materjal: ftalaadivaba silikoon
    • Ergonoomiliselt kaardus kiilikujuline
    • Super veniv materjal
    • Sisemine läbimõõt umbes 2,4 cm
    • Sport Fucker ja MEO on tuntud ettevõtted, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele seksimänguasjadele ja BDSM-toodetele. Ulatuslik valik pakub uuenduslikke ja põnevaid lahendusi kõigile neile, kes soovivad viia oma seksuaalkogemused uuele tasemele. Sport Fucker ja MEO seisavad kvaliteedi, funktsionaalsuse ja maksimaalse naudingu eest. Tooted on hoolikalt välja töötatud ja valmistatud rangete kvaliteedistandardite järgi, et tagada turvaline ja põnev seksuaalkogemus. Ka see toode on muljetavaldav näide esmaklassilisest kvaliteedist ja ainulaadsest disainist, mille eest Sport Fucker ja MEO on tuntud.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Top

    Excellent produit. résistant je m’en sers souvent, ne fait pas mal caoutchouc de bonne qualité. maintient une forte érection et retarde le grand final à essayer absolument

      Kirjutage oma ülevaade

      Sport Fucker Wedge - Penis rõngas

      Sport Fucker Wedge - Penis rõngas

      Kogemused ülimast naudingust koos peenise rõngaga Sport Fucker Wedge! See revolutsiooniline riistarõngas saadab teid ekstaasi ja süütab teie kire. Kogege intensiivse stimulatsiooni uut mõõdet ja unustamatuid naudingu hetki.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: