Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Politsei käeraudad

Uudiskiri

Clejuso - Rasked politseikäevõrud - nr 13

Eriti rasked ja muljetavaldavad politsei käeraudad nr 13, mille on valmistanud Clejuso Solingenist. Vaatamata suurele kaalule (umbes 1 kg) on need käeraudad suhteliselt mugavad, sest neil on laiad kontaktpinnad. Seega on käeraudade raskus eriti hästi jaotunud ja need ei lõika sisse.

Rohkem infot

4154/13

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Eriti rasked ja muljetavaldavad politsei käeraudad nr 13, mille on valmistanud Clejuso Solingenist. Vaatamata suurele kaalule (umbes 1 kg) on need käeraudad suhteliselt mugavad, sest neil on laiad kontaktpinnad. Seega on käeraudade raskus eriti hästi jaotunud ja need ei lõika sisse. Mitmelukustuvad, sobivad nii kitsastele kui ka laiadele randmetele, need politsei käeraudad on esimene valik BDSM-sessiooniks.

    Lisaks muljetavaldavale kaalule ja suurele laiusele on neil Saksa käeraudadel ka mõned muud eelised.

    Politsei käeraudad on varustatud kiirlukustuva liuguriga, mis tagab kiire ja turvalise fikseerimise lihtsa sõrmepuudutusega. Kui käeraudad on kindlalt teie partneri randmete ümber kinnitatud, piirab tugev kaheahelaline kett tema liikumisvabadust nii tugevalt, et ta on teie armu all. Kuna väikesed, kontrollitud liigutused on endiselt võimalikud, on teie partner endiselt saadaval igasugusteks "loomingulisteks ülesanneteks" bondage'i ajal. Käeraudade ekstra raske kaal tuletab teie Sub alati meelde, millises olukorras ta on.

    Tänu 16 lukustusasendile ja muutuvale siseläbimõõdule 155 kuni 225 millimeetrile saab käeraudu väga täpselt reguleerida ja võimaldada ka tugevama randmega subi sidumist. Erinevalt teistest suurtest käeraudadest võimaldavad Clejuso käeraudad nr 13 ka keskmise suurusega randmeid kinni siduda.

    Rohkem üksikasju:

    • Politsei käeraudad Saksamaalt
    • Tootja: Clejuso
    • Ühenduskettaga käeraudad
    • Materjal: teras, nikeldatud
    • Kaal: 1.000 grammi
    • Väikseim sisemine ümbermõõt: 155 mm
    • Suurim sisemine ümbermõõt: 225 mm
    • Käeraudade ja jalaraua kaubamärk Clejuso tähistab Clemen & Jungi, Saksa ettevõtet, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete turvatoodete tootmisele. Ettevõtte asukoht on Solingenis, Nordrhein-Westfaleni linnas, mis on alati olnud tuntud oma kvaliteetsete söögiriistade ja metalltoodete poolest. Clejuso on tuntud oma kõrgekvaliteediliste käeraudade ja jalaraua poolest, mida kasutavad politsei, turvateenistused ja õiguskaitseorganid kogu maailmas. Clejuso tooteid iseloomustab vastupidavus, usaldusväärsus ja ohutus. Lisaks sellele on Clejuso populaarne ka BDSM-i ja bondage'i armastajate seas, kuna tooted vastavad selle valdkonna kõrgetele kvaliteedi- ja ohutusnõuetele.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    exelente

    en mode abandonné, robuste et fiable. utilisé depuis 1 ans et 6 mois d'usage mensuel ,-)

      Hindamine 

      Robuste

      Un peu lourd (1kg) mais c'est la condition de la robustesse. Très facile à ouvrir et fermer. Livré avec 2 clés

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Starke Ausführung und große Sicherheit

      Neben dem beeindruckenden Gewicht und der sicheren Stärke hat das Handfessel Modell auch einige weitere Vorzüge zu bieten. Darunter der Schnellverriegelungsschieber, der das Anlegen der Handschelle selbst dann noch erlaubt, wenn es hoch und hektisch hergeht. Mit 16 Schließpositionen und einem variablen Innendurchmesser von 155 bis 225 Millimetern kann die Handfessel sehr genau angepasst werden und erlaubt auch das Fixieren von Personen mit stärkeren Handgelenken. Anders als bei extremen Sondergrößen lassen sich mit dem Handfessel Modell von Clejuso allerdings auch durchschnittliche Größen umfassen. Die kurze Kettenverbindung mit zwei Gliedern sorgt zudem für eine effektive Einschränkung der Bewegungsfreiheit.

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Clejuso - Rasked politseikäevõrud - nr 13

      Clejuso - Rasked politseikäevõrud - nr 13

      Eriti rasked ja muljetavaldavad politsei käeraudad nr 13, mille on valmistanud Clejuso Solingenist. Vaatamata suurele kaalule (umbes 1 kg) on need käeraudad suhteliselt mugavad, sest neil on laiad kontaktpinnad. Seega on käeraudade raskus eriti hästi jaotunud ja need ei lõika sisse.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      5 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: