Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sidumisvöö

Uudiskiri

Vasikanahast Bondage vöö - must/kollane

See käsitsi valmistatud sügavmusta värvi kollase torustiku ja kontrastsete õmblustega bondage-vöö ei ole mitte ainult suurepärane BDSM aksessuaar, vaid ka viide traditsioonilisele bondage'ile Hanky Code.

Rohkem infot

3520/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See käsitsi valmistatud sügavmusta värvi kollase torustiku ja kontrastsete õmblustega bondage-vöö ei ole mitte ainult suurepärane BDSM aksessuaar, vaid ka viide traditsioonilisele bondage'ile Hanky Code. Itaalias käsitsi valmistatud parimatest vasikanahkadest valmistatud bondage-vöö ei esinda mitte ainult kõrgeimat kvaliteeti ja atraktiivset disaini, vaid annab ka diskreetselt edasi teatud eelistusi. Antud juhul on kollane värv Hanky Code traditsiooniliselt tähistab "Watersports".

     

    Meie bondage-vöö on Itaalia nahast valmistatud põnev igapäevane aksessuaar, mida saab hetkega muuta reguleeritavateks käeraudadeks koos pandlaga. See toode on pühendatud kõigile neile, kellele meeldib juhinduda äkilistest kirgedest...

     

    See Itaalias käsitsi valmistatud sidumisvöö esindab kõrgeimat kvaliteeti ja täpset käsitööd. See kehastab mitte ainult Itaalia disaini, vaid ka innovatsiooni ja funktsionaalsust. Iga detail, alates töötlusest kuni metallkomponentideni, on hoolikalt läbi mõeldud. Pannad on viimistletud väärtusliku ruteeniumkattega, mis mitte ainult ei anna tumedat, luksuslikku viimistlust, vaid pakub ka täiendavat kaitset. Lisaks on kõik metallosad niklivabad, mis sobib eriti hästi tundlikule nahale ja hoiab ära allergiad. Disaini täiendab parim Itaalia vasikanahk, mis on tuntud oma elastsuse ja vastupidavuse poolest ning tagab seega vöö mugavuse ja vastupidavuse. Selle bondage-vööga investeerite luksusesse ja Itaalia elustiili, mis ühendab endas funktsionaalsuse ja esteetika.

     

    Kuid see vöö ei ole mitte ainult stiilne, vaid ka funktsionaalne. Seda saab kanda igapäevase aksessuaarina ja see muutub hetkega kergesti reguleeritavateks käeraudadeks või pahkluu käeraudadeks. Kui tihti olete tundnud soovi oma partnerit siduda ja takistada teda põgenemast oma seksikate fantaasiate eest? Nüüd saate teha just seda, tõmmates vöö lihtsalt pükstest välja. Vöö koosneb tegelikult kahest eraldi lühemast rihmast, millest igaüks on 3 cm lai ja mille pikkus on individuaalselt reguleeritav kuni 60 cm. Vööpaelad saab kinnitada kahe väikese keeratava kettakinnitusega (kaasas) või MEO tabalukuga. Kõigi nende eelistega pakub see bondage-vöö kvaliteeti, stiili ja mitmekülgsust, mida BDSM-toodetes harva leidub.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Bondage-vöö, mis on varustatud kahe lukustatava vöölukuga.
    • Meie vöö on valmistatud kogenud käsitööliste poolt Itaalias kõrgeima täpsusega. Pehme vasikanahk ei tee vööd mitte ainult mugavaks kanda, vaid annab sellele ka luksusliku puudutuse.
    • Universaalne suurus.
    • Vöö suurust saab individuaalselt reguleerida.
    • 100% vasikanahk, keeratav kettühendus ja vöö pandlad on kaetud ruteeniumiga, niklivaba.
    • Pikkus on 2 x 60 cm (24 tolli) ja laius 3 cm (1,18 tolli).

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wir sind begeistert

    Qualität scheint sehr gut zu sein. Angenehm zu tragen, gute Verarbeitung.

      Hindamine 

      Seems very very good

      Appears to be made to last

        Kirjutage oma ülevaade

        Vasikanahast Bondage vöö - must/kollane

        Vasikanahast Bondage vöö - must/kollane

        See käsitsi valmistatud sügavmusta värvi kollase torustiku ja kontrastsete õmblustega bondage-vöö ei ole mitte ainult suurepärane BDSM aksessuaar, vaid ka viide traditsioonilisele bondage'ile Hanky Code.

        Kirjutage oma ülevaade

        4 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: