Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Suu kinnitus

Uudiskiri

BDSM gag - suu täis

See BDSM kurg on suurepärane aksessuaar bondage varustuse valdkonnas, mis on saadaval MEO BDSM poes. See spetsiaalne nahast BDSM-kitser on valmistatud ülima hoole ja täpsusega, et tagada maksimaalne tõhusus ja mugavus kasutamise ajal.

Rohkem infot

5253/T01

saadaval

    Rohkem infot

    See BDSM kurg on suurepärane aksessuaar bondage varustuse valdkonnas, mis on saadaval MEO BDSM poes. See eriline nahast BDSM kurg on valmistatud ülima hoole ja täpsusega, et tagada maksimaalne tõhusus ja mugavus kasutamise ajal. BDSM-kork on spetsiaalselt disainitud nii, et see täidab ja sulgeb suu täielikult, mistõttu on see üks kõige efektiivsemaid BDSM-kotte meie valikus.

    Miks on meie BDSM kurgid nii populaarsed:

    • Kvaliteetne materjal: nahk on tugev, vastupidav ja pakub luksuslikku tunnet.
    • Efektiivne efekt: Kitsuke täidab suu täielikult, intensiivistades seotuse kogemust.
    • Kohandatud sobivus: Reguleeritavad rihmad tagavad turvalise ja mugava sobivuse kõikidele peamõõtudele.
    • Vastupidav: Ideaalne intensiivseteks ja pikkadeks BDSM-sessioonideks tänu tugevale lukkukinnitusele.
    • Klientide lemmik: See suukorv on MEO BDSM poe bestseller. See on osutunud eriti populaarseks ja usaldusväärseks.


    Materjal ja teostus:

    See BDSM-kepp on täielikult valmistatud kvaliteetsest nahast. Materjal annab imelise tunde ja on ka piisavalt vastupidav, et taluda intensiivseid kasutusstsenaariume. Suur sisemine kurgi on samuti valmistatud nahast, mis annab eriti autentse ja intensiivse tunde.



    Naha kasutamine nii kurgi välisküljel kui ka siseküljel rõhutab toote kõrget kvaliteeti.Disain ja funktsionaalsus: BDSM-kurg on suletud tugevate lukkudega pearihmaga tagaosas. Selline disain ei ole mitte ainult tõhus, vaid võimaldab seda ka kohandada kõikidele peamõõtudele. BDSM-kork istub kindlalt ja kindlalt ilma libisemata. Lukkukinnitus tagab ka selle, et suukorv püsib paigal ka pikemate BDSM-sessioonide ajal, andes mõlemale partnerile lisaturvalisust ja kindlustunnet.

    Efektiivsus ja kasutamine:

    Tänu oma konstruktsioonile on BDSM-kork üks kõige tõhusamaid bondage-kotte MEO Shopi tootevalikus. Kurgi sulgeb suu täielikult, mis piirab oluliselt suhtlemist ja müra. See suurendab kontrolli ja alistumise tunnet ning intensiivistab BDSM-kogemust.

    Kitseldus sobib ideaalselt kõigile, kes otsivad suurt kontrolli ja tugevdavad vastastikust usaldust BDSM-dünaamikas.Täpsemalt:

    • Nahast kurgi
    • Materjal: Valmistatud täielikult kvaliteetsest nahast väljast ja seest.
    • Sobib kõikidele peade suurustele: Reguleeritav pearihm luku kinnitusega.
    • Sisemise kurgi mõõtmed: umbes 3,6 cm x 3 cm x 5,5 cm.
    • BDSM-poe bestseller: Tänu oma kõrgele efektiivsusele ja kvaliteedile on see BDSM kurgi eriti populaarne toode.
    • Nahahooldus: BDSM-kapslite kvaliteedi ja pikaealisuse säilitamiseks on oluline õige hooldus. Nahktooteid tuleb pärast iga kasutamist puhastada niiske lapiga ja regulaarselt töödelda sobiva nahahooldusvahendiga. See hoiab BDSM-kapsli elastseks ja säilitab selle veatu välimuse. Selle tootega on kaasas nahahooldusjuhised.
    • Lisaks sellele erakordsele BDSM-kapslile pakub MEO Shop mitmekülgset valikut teisi kvaliteetseid kääre erinevatele eelistustele ja kasutusaladele. Valikus on klassikalised pallikapid, õhuaukudega hingavad kapid, eriti mugavad silikoonkapid ning spetsiaalsed pallikapid, rõngakapid ja snaffle-kapid. Kõik MEO valikus olevad kääre on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja on saadaval erinevates kujundustes, et täita nii esteetilisi kui ka funktsionaalseid nõudeid. Olenemata sellest, kas olete algaja või edasijõudnud kasutaja, MEO poest leiab igaühele sobiva gagi mudeli, mis muudab teie BDSM-kogemuse mitmekesiseks ja intensiivseks. Kasuta MEO poe kurgikollektsiooni mitmekesisust ja kvaliteeti ning anna oma BDSM-sessioonile soovitud intensiivsus.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ein empfehlenswerter Knebel

    Super Knebel. Echtes Leder, kein störender Eigengeruch, weiches angenehmes Material und tolle Verarbeitung. Ich habe den Knebel umgehend ausprobiert und war sehr zufrieden. Ich würde auch 10 Sterne vergeben, aber das geht ja leider nicht.

      Hindamine 

      Très satisfait

      Etant peu expérimenté sur ce type de produit et ayant acheté du moins cher, j'ai décidé d'en prendre un plus cher et je suis ravi de celui ci qui est très solide et très bien fini

        Hindamine 

        Simplement efficace

        Ma partenaire adore!
        Bref, il est bien.

          Hindamine 

          Inutilisable

          Promesse non tenue !
          La tension est inégalement répartie : toute la tension est située sur la lèvre supérieure et aucune vers le menton. J'ai beau le serré au maximum, je peux toujours l'enlever en poussant le bâillon vers le bas avec ma langue.

            Hindamine 

            If you like him quiet except for a few muffled moans and whimper

            Slip the pecker shaped gag into your boy’s mouth, strap the heavy latigo leather around his head and buckle him up. His dick will get hard when you ask, “Is that too tight?” Once he gives you the thumbs up, cinch it down tighter. His headspace will be set instantly. If you like him quiet except for a few muffled moans and whimpers, you need this gag.

            • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Für widerspenstige Subs

            Angenehm zu tragen, auch bei engem Festschnallen, da durch die Länge des Kissens in den Mundwinkeln nichts durch einen scharfen Lederriemen einschneiden kann. Da der Durchmesser des Kissens nicht all zu groß ist, sollte man ihn sowieso fest anlegen, sonst erfüllt er den Zweck der Ruhigstellung nicht ausreichend.

            • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
            Hindamine 

            Unserer Meinung nach empfehlenswert.

            Weiches "Lederkissen" innen, kein unangenehmer Geruch oder Geschmack. Hier kann sich der Sklave mal so richtig gehen lassen wenns mal heftiger wird, was das beissen betrifft und ist auch gleichzeitig ein guter Schalldämpfer. ;-)

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            BDSM gag - suu täis

            BDSM gag - suu täis

            See BDSM kurg on suurepärane aksessuaar bondage varustuse valdkonnas, mis on saadaval MEO BDSM poes. See spetsiaalne nahast BDSM-kitser on valmistatud ülima hoole ja täpsusega, et tagada maksimaalne tõhusus ja mugavus kasutamise ajal.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: