Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Uretraalvibraatorid

Uudiskiri

Uretraalvibraator koos E-stimuliga - X-Play Trainer

Uus Pakkumine
  • Uretraalvibraator koos E-stimuliga - X-Play Trainer

Koos X-Play Trainer saate kogeda seksuaalse stimulatsiooni täiesti uusi mõõtmeid. See revolutsiooniline uretraalvibraator on rohkem kui lihtsalt seksimänguasja meestele. X-Play Trainer ühendab sensuaalsed vibratsioonid, mida te juba tunnete ja armastate, põneva elektrilise stimulatsiooniga, mis saadab orgasmi lained läbi peenise võlli otse kõhuli.

Rohkem infot

3494/00

189,90 €


-40,00 €

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Koos X-Play Trainer saate kogeda seksuaalse stimulatsiooni täiesti uusi mõõtmeid. See revolutsiooniline uretraalvibraator on rohkem kui lihtsalt seksimänguasja meestele. X-Play Trainer ühendab sensuaalsed vibratsioonid, mida te juba tunnete ja armastate, põneva elektrostimulatsiooniga, mis saadab orgasmi lained läbi peenise võlli otse kõhuli.

    See toode on muutunud BDSM-skeenes siseringi tipust ülemaailmseks bestselleriks!

    The Estim X-Play Trainer ei ole mitte ainult BDSM-kogukonnas tuntust kogunud, vaid on muutumas üha populaarsemaks ka laiema publiku seas. Meie kliendid üle maailma teatavad võrratutest ja intensiivsetest kogemustest, mida nad on saanud koos X-Play Trainer on olnud koos Klassikalise vibratsiooni ja intensiivse elektrostimulatsiooni kombinatsioon avab täiesti uued intiimsuse ja naudingu horisondid. Just see mitmekülgsus on teinud Estim X-Play Trainer üheks kõige nõutumaks tooteks oma segmendis. Pole vahet, kas keegi on uretria stimuleerimisega alles alustanud või on juba kogemustega - see X-Play Trainer pakub nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele ainulaadset, hingematvat kogemust.

    10 režiimi, lõputud orgasmid: X-Play Trainer rõõmustab meie kliente!

    The Estim X-Play Trainer on kümme erinevat vibratsioonirežiimi, mis pakuvad erinevaid aistinguid - alates õrnast pulseerimisest kuni tugevate pulsatsioonideni, mis viivad teid ikka ja jälle uute kõrghetkedeni. Kuid see on alles algus, sest tõeline tipphetk on intensiivne elektrostimulatsioon. Elektrostimulatsioon, mis algab peenise tipust ehk glansist ja saadab sealt võimsaid, kuid meeldivaid elektrilisi impulsse läbi kogu peenise võlli sisemusse, on tõeliselt hingemattev. Selline tunne, nagu te pole kindlasti kunagi varem kogenud.

    Disain ja funktsioon täiuslikkus: avastage X-Play Trainer!

    Mis puutub materjali, siis on X-Play Trainer avaldab muljet oma ohutuse ja ohutusega. Niklivabast metallist valmistatud uretraalvibraator sobib ka kõige tundlikumale nahale. Kvaliteetne metall ei paku mitte ainult atraktiivset välimust, vaid ühildub ka silikooni ja veepõhiste libestitega. Pideva mänguhuvi tagamiseks on Estim X-Play Trainer saab hõlpsasti USB kaudu laadida ja on alati valmis järgmiseks vooruks!

    Vibratsioonkohtub elektrostimulatsiooniga: kahekordne nauding, mis jätab teid sõnatuks!

    Elektrostimulatsiooniga uretraalvibraatori eripära on ainulaadne ja intensiivne stimulatsiooniliik. Siin on mõned põhjused, miks mehed X-Play Trainer on vaimustunud:

    • Sihtotstarbeline stimulatsioon: uretra on erogeenne tsoon, mis sageli tähelepanuta jääb. Ureetraalvibraator stimuleerib seda tundlikku piirkonda otseselt ja intensiivselt.
    • Sügavad tunded: Elektriline stimulatsioon pakub tavalisest vibratsioonist täiesti erinevat kogemust. See tekitab kihiseva või pulseeriva tunde, mida paljud mehed kirjeldavad eriti intensiivse ja erutavana.
    • Eriline stimulatsioon: Vibratsiooni ja elektristimulatsiooni kombinatsioon pakub laia valikut aistinguid, alates õrnast kuni intensiivseteni, nii et mehed saavad kogemust kohandada vastavalt oma eelistustele.
    • Uued stimulatsioonivõimalused: Paljude meeste jaoks on uretra stimuleerimine elektristimulatsiooniga täiesti uus kogemus, mis avab seni tundmatuid kliimaksi ja meeldivaid aistinguid.


    Kohaldamine:

    • Kasutage mugavaks kasutamiseks kvaliteetset libestusainet, näiteks VeryDep, ja desinfitseerige seade enne kasutamist MEO spreiga INSTACLEAN.
    • Masseerige peenist, kuni see on pooleldi püsti ja seejärel sisestage X-Play Trainer sisse.
    • Käivitage vibratsioon ja soovi korral ka elektrostimulatsioon ning valige endale meelepärane vibratsioonimuster ja intensiivsus.
    • Laske end sensatsioonilistest tundmustest üle ujutada.


    Täiendavad üksikasjad:

    • Estim X-Play Trainer
    • Materjal: Roostevaba teras, ABS plastik
    • Mõõdud: Pikkus: 21,5 cm, sisestatav pikkus: 18 cm, sondi läbimõõt: 5 mm.
    • Tarnekomplekt: 1 X-Play Trainer (uretraalvibraator koos elektrostimulatsiooniga), 1 USB-laadimiskaabel.
    • 10 erinevat vibratsioonirežiimi: 10 erineva vibratsioonirežiimiga X-Play Trainer pakub muljetavaldavalt erinevaid aistinguid, alates õrnast kipitusest kuni intensiivse pulseerimiseni.
    • E-Stim: Nautige elektrostimulatsiooni, mis saadab intensiivseid, pulseerivaid laineid läbi kogu peenise võlli.
    • Niklivaba ja ohutu: Niklivaba metallsond võimaldab katsetada soovitud sügavusel ja on ohutu ka tundlikule nahale.
    • Kvaliteetne materjal: Kvaliteetne X-Play Trainer alates MEO on valmistatud kvaliteetsest metallist ja ühildub nii silikoon- kui ka veepõhiste libestitega, et tagada meeldiv kogemus.
    • USB-laetav: USB-laadimisfunktsioon võimaldab kiiret ja lihtsat laadimist.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Alter Schwede!!!!!

    WOW! Der X-Play Trainer ist wirklich ein geiler Game-Changer für mich. Ich war zunächst skeptisch, da ich noch nie einen Harnröhrenvibrator mit E-stim ausprobiert hatte, aber dieses Produkt von MEO hat mich absolut überzeugt! Die Qualität, die Intensität und die Präzision der Stimulation sind einfach top. Die verschiedenen Einstellungen erlauben es mir, meine Spielereien jedes Mal aufs neue anzupassen. Die Handhabung ist easy und es fühlt sich sicher und komfortabel an. Ein absolutes Must-Have für alle, die ihr Spiel auf das nächste Level heben wollen. Danke MEO, ich freue mich schon darauf, mehr von Euren Produkten auszuprobieren!

    • 6 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Uretraalvibraator koos E-stimuliga - X-Play Trainer

    Uretraalvibraator koos E-stimuliga - X-Play Trainer

    Koos X-Play Trainer saate kogeda seksuaalse stimulatsiooni täiesti uusi mõõtmeid. See revolutsiooniline uretraalvibraator on rohkem kui lihtsalt seksimänguasja meestele. X-Play Trainer ühendab sensuaalsed vibratsioonid, mida te juba tunnete ja armastate, põneva elektrilise stimulatsiooniga, mis saadab orgasmi lained läbi peenise võlli otse kõhuli.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    7 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: