Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalhelmed

Uudiskiri

Anaalhelmed 

Anaalhelmedega on orgasm 10 x tugevam. Veebipoe MEO® anaalhelmed sobivad nii algajatele kui ka asjatundjatele. Tänu oma suurele paindlikkusele, siledale pinnale ja praktilisele tagasipöördumissilmusele tagavad anaalhelmed põneva ja kirgliku seksi.

12
lehekülje kohta
Näita 13 - 24 29 objektist 13 - 24
Näita 13 - 24 29 objektist 13 - 24

Anaalhelmedega on orgasm 10 x tugevam. Veebipoe MEO ® anaalhelmed sobivad anaalhelmedeks nii algajatele kui ka asjatundjatele. Tänu oma suurele paindlikkusele, siledale pinnale ja praktilisele tagasipöördumissilmusele tagavad anaalhelmed põneva ja kirgliku seksi.

 

Mis on anaalhelmed?

 

Pärast anaalplugisid, seksimasinad, anaaldildod ja anaalvibraatorid on anaalpallid (mida nimetatakse ka anaalkettideks, anaalhelmedeks või anaalpallideks ) need, mis pakuvad anaalseksisõpradele palju naudingut. Need koosnevad ühesuguse või erineva suurusega pallidest, mis on kas nööriga ühendatud või omavahel kindlalt ühendatud. Anaalpallide otsas on tagasivõtmise käepide, mis takistab anaalpallide kadumist pärakusse. Anaalhelmed sobivad nii meestele kui ka naistele ja võivad pakkuda uskumatult tugevaid orgasme nii sooloseksi kui ka ühise armatsemise ajal. Meie klientide seas on eriti populaarne anaalhelmede väljatõmbamise meetod kliima ajal, mis suurendab seega orgasmi tunnet kümme korda.

 

Sa võid kandameie anaalhelmi kogu armatsemise ajal või kasutada neid ettevalmistuseks enne anaalseksi. Asjatundjatele meeldib anaalhelmed ka BDSM-sessiooni ajal integreerida.

 

Mis tüüpi anaalhelmed on olemas?

 

MEOs on anaalhelmed saadaval väga erinevates disainides, mis on valmistatud kõikvõimalikest materjalidest ja paljudes suurustes. Sageli on anaalhelmed valmistatud kehasõbralikust silikoonist, kuid on olemas ka anaalhelmed, mis on valmistatud metallist, näiteks alumiiniumist või roostevabast terasest, samuti purunemiskindlast klaasist. Sõltuvalt teie eelistustest saate valida erineva läbimõõduga pallide ja anaalketi pikkuse vahel. Anaalhelmed võivad olla ühesuurused või algavad väikselt ja suurenevad tagantjärele. Ka pallide kuju on erinev: alates ümmargusest kuni ovaalse kujuni ei ole piiranguid. Eriti intensiivse stimulatsiooni saavutamiseks on mõnes meie anaalpallide seksimänguasjas sisseehitatud vibratsioon või elektriline stimulatsioon. Enne kui otsustate kindlat tüüpi anaalpallide kasuks, peaksite endalt ka küsima, kas need peaksid olema valmistatud kindlast või paindlikust materjalist.

 

Kuidas kasutada anaalhelmi?

 

Kui oled valinud meie imelised anaalhelmed, siis kanna enne kasutamist veidi libestusainet Alphamale Aqua, et neid oleks lihtsam sisestada. Samuti on hea mõte end eelnevalt anaaldushiga puhastada. Seejärel kanna sõrme peale veidi libestusainet või Extremeo sprei ja masseeri õrnalt oma või oma partneri pärakut, et lõdvestada lihast ja valmistada see anaalhelmede jaoks ette. Seejärel sisestage anaalhelmed soovitud sügavusele. Kui teie pärak on piisavalt lõdvestunud, võite kogeda tõelisi erutuslaineid, kui liigutate anaalketti või jätate selle seksi ajal täielikult sisestatud. Täiendav stimulatsioon pärakus tagab hingematva naudingu ja plahvatusliku orgasmi.

 

Kui viimane orgasmi värin on vaibunud, võite anaalhelmed ettevaatlikult eemaldada ja puhastada neid seebi ja veega või mänguasjapuhastusvahendiga.

 

Millist anaallibestit peaksin anaalhelmede puhul kasutama?

 

Väike EXTREMEO sprei, mis lõdvestab pärakut, teeb sisestamise lihtsamaks! Palun kasutage meie silikoonist anaalhelmed ainult veepõhiste libestusainetega, nagu Aquameo või Alphamale Aqua by MEO ®, et pikendada nende eluiga! Metallist või klaasist anaalhelmekesi võib kasutada ka silikoonipõhiste määrdeainetega.

 

Kuidas puhastada anaalhelmed?

 

Pärast kasutamist saab meie anaalhelmed tänu nende siledale pinnale puhastada sooja veega ja meie pihustiga VERYCLEAN.