Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM Sextoys

Uudiskiri

BDSM Sextoys 

Aastakümneid on MEO BDSMi veebipood olnud kohtumispaik nii tundjatele kui ka uudishimulikele BDSMi stseeni huvilistele. Miljonite rahulolevate klientidega kogu maailmas seisame kvaliteedi, pädevuse ja kire eest. Meie pakkumine pakub kogemusi, mis stimuleerivad ja laiendavad meeli ja fantaasiaid.

12
lehekülje kohta
Näita 121 - 132 133 objektist 121 - 132
Näita 121 - 132 133 objektist 121 - 132

MEO BDSM veebipood: reis tumedate soovide maailma!

 

Juba aastakümneid on meie BDSM veebipood olnud kohtumispaik nii asjatundjatele kui ka uudishimulikele BDSM-skeenest. Miljonite rahulolevate klientidega kogu maailmas seisame kvaliteedi, pädevuse ja kire eest. Meie pakkumine pakub kogemusi, mis stimuleerivad ja laiendavad meeli ja fantaasiaid.

 

Mis on tegelikult BDSM-seksimänguasjad?

 

BDSM seksimänguasjad on seksimänguasjad, mis on spetsiaalselt mõeldud inimestele, kes tegelevad BDSM-iga (bondage, domineerimine, sadism, masohism). Need mänguasjad on loodud selleks, et intensiivistada seksuaalkogemust ja tuua seksuaalkogemusse erinevaid võimu, kontrolli ja alistumise elemente.

 

On olemas mitmesuguseid BDSM-seksimänguasju, millel on erinevad funktsioonid ja kasutusviisid. Mõned populaarsed tooted on käeraudad, silmaklapid, piitsad, ohjeldused, kurgid, nibuklambrid, anaalpistikud, peksupadjad ja palju muud. Need vahendid võimaldavad partneritel võtta erinevaid rolle, uurida võimusuhteid ja kogeda erinevat tüüpi valu või naudingut. MEO ja Dr. Sado BDSM-seksimänguasjad on tavaliselt valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nagu nahk, metall või silikoon, et tagada nii vastupidavus kui ka ohutus kasutamise ajal.

 

BDSM-seksimänguasjade kasutamisel on oluline alati keskenduda nõusolekule, suhtlemisele ja ohutusele, et tagada nauditav ja turvaline kogemus. Oluline on märkida, et BDSM-seksimänguasjad ei ole mõeldud kõigile ja et avatud suhtlus partnerite vahel on oluline, et tagada kõigi osapoolte nõusolek ja mugavus. Kui oled BDSM-i suhtes uudishimulik, on alati soovitatav tutvuda põhitõdedega ja ohutusaspektidega ning jagada end sarnaselt mõtlevate inimestega, et selle kohta rohkem teada saada.

 

BDSM muutub üha populaarsemaks, kuna üha rohkem inimesi uurib oma seksuaalseid eelistusi ja avastab BDSMi mitmekülgsuse. Need praktikad võimaldavad inimestel kogeda kontrolli ja usaldust väga intiimsel viisil. Samuti laiendavad need sensuaalsete ja seksuaalsete kogemuste valikut. BDSM-i normaliseerimine ja tabuiseerimine meedia ja popkultuuri kaudu ning erinevate seksuaalsete kalduvuste ja eluviiside üha suurem aktsepteerimine aitavad samuti kaasa BDSM-i seksimänguasjade kasvavale populaarsusele.

 

Sidumine ja ohjeldamine:

 

Sidumise ja täieliku alistumise tunne on paeluv. Avastage meie valikut alates sidumisköitest kuni elegantsete nahast käeraudade ja keeruliste shibari-toodeteni. Meie laialivalgumisrihmad ja peavaljad pakuvad lõputuid võimalusi õrnade sidemete ja karmimate piirangute jaoks.

 

Sensoorset äravõtmist:

 

Maailm, kus puudutus ja heli tajutakse intensiivsemalt. Meie maskide, kapuutside, gaasimaskide ja silmaklappide valik sobib ideaalselt teie partneri ootavasse pimedusse sukeldamiseks. Kõigi variatsioonidega kurgid, alates pallikurgidest kuni rõngakurgide ja täispuhutavate kurgideni, toovad BDSM-sessioonile rahu ja suurendavad ootust.

 

Valu ja nauding:

 

Meie löögimänguasjade kollektsioon, alates õrnalt silitavatest floggeritest kuni kurjade piitsade ja muljetavaldavate paddeliteni, võimaldab teil uuesti määratleda tasakaalu naudingu ja valu vahel. Nibuklambrid, pinwheelid ja elektrostimulatsioon pakuvad sihipärast stimulatsiooni, samas kui meie anaalmänguasjade valik ulatub väikestest anaalpistikutest suurte dildodeni.

 

Pesu ja riided:

 

Ahvatlevad riided on iga BDSM-sessiooni kirsiks tordil. Alates nahast korsettidest kuni lateksist ülikondadeni ja aksessuaarideni, nagu näiteks kaelarihmad ja rihmad - laske oma fantaasial vabalt käia!

 

Täiustatud BDSM-seksimänguasjad:

 

Edasijõudnud BDSM-i jaoks on olemas lai valik spetsialiseeritud seksimänguasju, mis pakuvad uusi võimalusi oma fantaasiate ja eelistuste edasiseks uurimiseks. Siin on mõned BDSM-seksimänguasjad, mis sobivad edasijõudnutele:

 

  • Elektristimulatsioon: Elektristimulatsioonimänguasjad, nagu elektroodid või elektrilised lihasstimulaatorid, võivad elektriliste impulsside abil tekitada erootilisi aistinguid või isegi valu. See avab uusi erootilisi elamusi ja võimaldab intensiivsemaid ja erutavamaid kogemusi.

 

  • Dilataatorid: Dilataatorid on spetsiaalsed BDSM seksimänguasjad avauste laiendamiseks, mida kasutatakse sageli uretri stimuleerimiseks ja mida saab kasutada nii meeste kui ka naiste puhul. Siiski nõuavad need palju teadmisi, ettevaatust ja kogemusi.

 

  • Vaakumvoodid: Vaakumvoodid on spetsiaalsed lateksvoodid, kuhu partner asetatakse. Voodi on vaakumpumba abil õhukindlalt suletud, nii et partner on praktiliselt kinni seotud või lukustatud.

 

  • Kinbaku köied: Kinbaku või Shibari on Jaapani sidumistava, mille puhul kasutatakse spetsiaalseid köisi, et keha kunstlikult siduda. Edasijõudnud õpilased saavad õppida erinevaid sõlmitehnikaid, et luua kunstlik ja tõhus sidumine, mis annab sügava sideme ja kontrolli tunde.

 

Meie missiooniks on pakkuda turvalist, konsensuslikku ja teadlikku keskkonda kõigi BDSM praktikate jaoks. Iga toode meie valikus on hoolikalt valitud ja testitud, et tagada kõrgeim kvaliteet ja ohutus. Teie teekond BDSM-i kogemuste maailma, mida te kunagi ei unusta, algab meiega.

 

Meie BDSM seksimänguasjade pood on saadaval järgmistes keeltes: Bulgaaria, eesti, hispaania, hollandi, inglise, itaalia, kreeka, hiina, itaalia, jaapani, läti, leedu, norra, poola, portugali, prantsuse, rootsi, rumeenia, saksa, slovaki, sloveeni, soome, taani, tšehhi ja ungari keeles. BDSM-poe külastamiseks vastavas keeles klõpsake palun keelel.