Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ball stretcher

Uudiskiri

Ball stretcher CAZZOMEO Double Pull

The ball stretcher cAZZOMEO ® BDSM Shopi kollektsioonist on munandite raskus, mida saab tihedalt munandite ümber asetada ja mis tõmbab munandid raskustega alla. See on kõige populaarsem ball stretcher meeste seas.

Rohkem infot

29,90 €


-10%

26,91 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    CAZZOMEO ® BDSM Shopi kollektsiooni ball stretcher on munandite raskus, mida saab tihedalt munandite ümber asetada ja mis tõmbab munandid raskustega alla. See on kõige populaarsem ball stretcher meestele.

    See nahast ball stretcher on varustatud kahe rihmaga, mille külge saab kinnitada meie kuulikaalud (kuni 1,2 kg). Äärmiselt kiimas vaatepilt, mida ületab vaid intensiivne tunne ise. Mansett on valmistatud mustast nahast ja on reguleeritav kahe rihma ja pandlaga.

    Nahast valmistatud CAZZOMEO ® ball stretcher kubemete venitamine on paljudele meestele täiesti uus kogemus. See seksuaalsuse vorm ei paku mitte ainult palju naudingut ja naudingut, vaid võib avaldada ka väga positiivset mõju orgasmi kogemisele. Sel põhjusel pöörduvad üha enam mehi CAZZOMEO ® ball stretcher poole, mis võimaldab lihtsat ja õrna kubemepiirkonna venitamist. Eriti populaarne on paljude meeste seas nahast ja terasest valmistatud ball stretcher. Seda ühelt poolt tänu nende suurepärasele töötlusele ja heale sobivusele, aga ka suurele valikule erineva kaaluga palli venitajatele.

    Ball stretcher veenab ka oma kvaliteediga ja pakub teile hingematvat naudingut korraliku veojõuga. Pisikeste kubemete venitamise eest vastutab palliraskus, mida on lihtne kinnitada. Mida raskem on ball stretcher, mida raskem on munandipallide peal kantav, seda kaugemale tõmmatakse neid maha. Lisaks pakub CAZZOMEO ® Double Pull ball stretcher juba tänu oma kujule ja suurusele teatud venitust. Seega saavad nii algajad kui ka edasijõudnud kasutada seda nahast valmistatud BDSM ball stretcher kubeme ja peenise pinguldamiseks ning nautida seda intensiivset tunnet.

    CAZZOMEO ® Double Pull ball stretcher on saadaval järgmistes versioonides:

    • Double Pull ball stretcher ilma kaaluta
    • koos pallikaaluga 110 grammi
    • koos pallikaaluga 250 grammi
    • palli kaaluga 365 grammi
    • palli raskusega 500 grammi
    • koos palli kaaluga 680 grammi
    • palli kaaluga 910 grammi
    • palli kaaluga 1180 grammi


    Täiendavad üksikasjad:

    • BDSM poes: Rõhutage meie BDSM poes
    • Pakub palju eeliseid võrreldes teiste palli venitajatega
    • ball stretcher valmistatud nahast, valikuliselt nagu ball stretcher koos või ilma raskusega
    • Materjal: nahk ja roostevaba teras
    • Raskused koos kinnitusklambriga
    • Pallitõmbaja kõrgus ca. 5 cm

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sensazioni piacevoli.

    Sensazioni piacevoli.

      Hindamine 

      The best way to stretch balls

      The best way to stretch balls if you use weights to snap on to the ring. Start with the avalible weights shown on this section and add slowly. I currently have 7 inches of stretch with 8 pounds hanging. DO NOT start this heavy. Walking around the house as you do thongs helps the process. My boy is extremely turned on and wants another 2 or 3 inches

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Geiles Teil

      Geiles Teil. Sehr guut verarbeitet, sieht toll aus und lässt den Sack ordentlich lang baumeln. Fette Eier garantiert.

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Auf alle Fälle sehr geil

      Habe den Double Pull Stretcher heute morgen mal auf die Schnelle angelegt. Geht schnell und gut. Da dies mein erster ist dachte ich das 250 Gramm zu schwer sind aber ich spiele jetzt schon mit dem Gedanken zu erweitern. Mal abwarten - auf alle Fälle sehr geil.

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Long swinging nuts turned her into a nut nympho

      Great way to stretch your balls when used with weights. The chrome weights look great hanging from a foot of stainless steel chain. A good cream is required to keep the skin moist and stretch able. Some flaking of skin on the bottom of your nutsack just shows that the skin is stretching out. Start light and build up slow to allow the ducts in the sack to stretch too. It takes time but looks great !! I had to pay a leather guy to make a 6 inch soft elk hide tube so my nut ball hangs down and dosent pull up. You end up with a LOT of excess skin on your cock and nuts so you look uncut with your head way up a long sleeve. Wife likes looking at me and the nuts at the end of the.tube. Long swinging nuts turned her into a nut nympho and uses them as a convient handle.

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ball stretcher CAZZOMEO Double Pull

      Ball stretcher CAZZOMEO Double Pull

      The ball stretcher cAZZOMEO ® BDSM Shopi kollektsioonist on munandite raskus, mida saab tihedalt munandite ümber asetada ja mis tõmbab munandid raskustega alla. See on kõige populaarsem ball stretcher meeste seas.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: