Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ball stretcher

Uudiskiri

CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher D-rõngaga

CAZZOMEO® Hanger on tõenäoliselt kõige mugavam nahast ball stretcher, mida olete kunagi kandnud. Vajaduse korral saab isegi raskusi kinnitada.

Rohkem infot

1798/00

saadaval

    Rohkem infot

    CAZZOMEO® Hanger on tõenäoliselt kõige mugavam nahast ball stretcher, mida olete kunagi kandnud. Vajadusel saab isegi raskusi kinnitada.

     

    Pehme ball stretcher asetatakse kubeme kohal ja seejärel kinnitatakse sellele lisarihm, mis tõmbab teie munandid või kubeme allapoole. Oleme varustanud rihma D-rõngaga, mille külge saab kinnitada raskuse, kui soovite kubeme maksimaalset venitamist.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • CAZZOMEO© ball stretcher koos D-rõngaga
    • Materjal: Pehme lehmanahk
    • Mõõtmed: Ball stretcher umbes 3,5 cm
    • Avastage MEOs palli venitamise intensiivne nauding! Juhtiva kauplusena ball stretcher pakume laia valikut kvaliteetseid tooteid, mis viivad teie seksuaalelu uuele tasemele. Meie ball stretcher on spetsiaalselt loodud selleks, et tõmmata munandit või munandeid õrnalt alla, tekitades intensiivse stimulatsioonitunde. Kas eelistate õrna tõmmet või intensiivset venitust, meie ball stretcher pakub teile erinevaid võimalusi, et rahuldada teie individuaalseid soove. Erinevate materjalidega, nagu kvaliteetsest nahast, raskest roostevabast terasest või mugavast silikoonist valmistatud ball stretcher, pakume ball stretcher igale maitsele ja mugavusele. Alates reguleeritavatest pressnööpidest kuni pandlaga kinnitatavate rihmadeni - leiad täiusliku lahenduse oma ball stretching Kogemuse. Hellitage ennast ja avastage palli venitamise põnevat tunnet. Tellige mugavalt meie veebipoes ja nautige meie diskreetset ja kiiret kohaletoimetamist. Meie klienditeenindus on alati valmis vastama teie küsimustele ja aitama teil valida õige ball stretcher. Avastage intensiivset naudingut ball stretching koos MEOga ja laske oma ideedel naudingust ja ekstaasist reaalsuseks saada. Sirvige meie laia valikut ja leidke täiuslik ball stretcher, et täita oma kõige metsikumaid fantaasiaid. Sukelduge põnevasse mängu ball stretching koos MEO - eksperdiga ball stretcher ja enamgi veel!

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    sehr gut gespannt

    Es ist ein grandioses Gefühl, im getreckten Beutel die Hoden nach unten und nach außen geteilt zu haben. Darüber streckt sich fest der geile Schwanz und sehnt sich nach Entladung.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Eier werden sehr gut gestreckt

    Eier werden sehr gut gestreckt auch für Anfänger gut geeignet auch über Stunden hinweg. Macht was es soll und Mann ist ganz angetan von dem was dann passiert

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher D-rõngaga

    CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher D-rõngaga

    CAZZOMEO® Hanger on tõenäoliselt kõige mugavam nahast ball stretcher, mida olete kunagi kandnud. Vajaduse korral saab isegi raskusi kinnitada.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: