Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Ball stretcher

Uudiskiri

Roostevabast terasest magnetiline ball stretcher

Roostevabast terasest valmistatudball stretcher on varustatud magnetkinnitusega, nii et saate ball stretcher kiiresti kinnitada ja eemaldada oma munandite ümber. See on roostevabast terasest valmistatud magnetiline munandiraskus, magnetiline munandirõngas ja munandite venitaja ning MEO BDSM poe bestseller.

Rohkem infot

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Roostevabast terasest valmistatud ball stretcher on varustatud magnetkinnitusega, nii et saate ball stretcher kiiresti kinnitada ja eemaldada oma munandite ümber. See on roostevabast terasest valmistatud magnetiline munandiraskus, magnetiline munandirõngas ja munandite venitaja, mis on MEO BDSM poe bestseller.

     

    Tavaliselt hoitakse munanditõmbaja kaks osa kokku Alleni kruvidega. Aeganõudvaks peale- ja mahavõtmiseks on vaja ka vastavat võtit. Mitte nii meie ball stretcher magnetilise sulgemisega.

     

    Tänu kvaliteetsele valmistamisele ilma ebameeldivate sulgurite või servadeta pakub ball stretcher kandmisel maksimaalset mugavust. Samuti avaldab ball stretcher muljet oma suure kaaluga ja pakub teile erakordselt intensiivset naudingut rohke haardega.

     

    Tugevad magnetid tagavad kindla ja turvalise hoidmise, nii et võite kanda ball stretcher ka seksi ajal, teel olles või öösel voodis. Pärast kasutamist saate ball stretcher puhastada meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Et leiaksite iga munandi- või peenise suuruse ja iga treeningueesmärgi jaoks sobiva läbimõõdu, on meie magnetiline ball stretcher saadaval kolmes erinevas suuruses ja kaaluklassis:

     

     

    • Suurus S = 30 mm x 35 mm, kaal 375 grammi
    • Suurus M = 45 mm / 35 mm, kaal 700 grammi
    • Suurus L: 60 mm x 35 mm, kaal 925 grammi

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Magnetiline ball stretcher
    • Munandiraskus, munandirõngas ning magnetkinnitusega munandipikendaja.
    • Must kattekiht väga erilise välimuse saavutamiseks.
    • Materjal: Ball stretcher Roostevaba teras
    • parachute Kuju
    • kõrge mugavus
    • sile, poleeritud pind
    • Magnetiline sulgemine lihtsaks peale ja maha panemiseks
    • lihtne puhastada
    • Värvus: must matt

     

    Magnetiline ball stretcher - erimärkused:

     

    Puhastamine:

     

    Palun kasutage puhastamiseks ainult alkoholi või isopropanooli. Igale magnetilisele munandipunnile on lisatud sobivad alkoholitampoonid. Magnetid ei tohi kokku puutuda vee ega puhastusvahenditega.

     

    Ohutusjuhised:

     

    See toode ei ole mänguasi. Hoidke seda kindlasti lastele kättesaamatus kohas. Säilitamiseks soovitame meie lukustatavat Joyyboxi.

     

    Tugevad magnetid võivad häirida aktiivsete elektrooniliste implantaatide, näiteks südamestimulaatorite või implanteeritud defibrillaatorite või magnetiliselt aktiveeritud implantaatide tööd ja ohustada patsiente. Hoidke oma implantaadi ja magneti vahel vähemalt 20 sentimeetri kaugus.

     

    Magneti ja raudse eseme või kahe magneti vahel on tugevad tõmbejõud. Seetõttu on soovitatav olla ettevaatlik meie magnetilise ball stretcher kasutamisel. Hooletu käsitsemise korral võite kahe magneti vahele pigistada oma sõrmi või nahka. See võib põhjustada verevalumeid ja verevalumeid kahjustatud piirkondades.

     

    Hoidke magnetid eemal kõigist seadmetest ja esemetest, mida võivad kahjustada tugevad magnetväljad, nt krediitkaardid, andmekandjad, kellad jne.....

     

     

     

     

    Kasutamine:

     

    Oh So Easy sarja ball stretcher kuuluvat magnetit kantakse munandite kohal kubeme ümber. Ball stretcher kasutatakse peamiselt munandikoti venitamiseks. Oh So Easy Ball Stretcher'i kandmine pakub aga palju naudingut ka seksi ajal, masturbeerimisel või märkamatult pükste all kandes. Roostevabast terasest ball stretcher avaldab munanditele rohkem või vähem tõmmet, sõltuvalt valitud suurusest ja arvust. Pikaajalisel kandmisel venitab ball stretcher kubeme. Orgasm võib selle kandmise ja munanditele avaldatava tõmbejõu tõttu olla ekstreemsem. Oh So Easy ball stretcher on väga populaarne ka intiimsete ehetena. Munandite venitamise ja munandite suurendamise puhul on olulised omadused palli venitaja kaal, kandmise aeg ja kasutatud ball stretcher arv.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Great weight, snug fit

    I received my size “small” earlier this week but, being relatively new to stretching, had warm up to getting the device on (a quick jerk and warm shower helped). The magnets are pretty strong, so the risk of pinching is real, but once you’re able to get it on, the weight feels great and the device is comfortable. Personally, I’ve worn it now twice, in 2 or 3 hour increments, and look forward to more. One note: it’s not water-safe (alcohol clean only), and the only criticism I have is that the edges on the inside (when the magnet joins) could be eased a bit more to reduce the risk of pinch.

    That said, I love it and plan to work up to the next size in due time. Cheers!

      Hindamine 

      Immer wieder!

      Am Anfang kann der Oh So Easy Magnetischer Ballstretcher etwas schmerzen, nach einer Weile kommt einem das neue Sextoy aber wie ein Teil des Körpers vor - und dann wird's angenehm. Der Grund: Das edle, schwarze Toy entfernt die Hoden vom warmen Körper und kühlt sie ab. Das hat gleich mehrere Vorteile: Meine Eier waren plötzlich höchst sensibel - als mein Partner sie mir leckte, habe ich alle Schmerzen sofort vergessen. Nach dem Orgasmus haben sich meine Eier allerdings angefühlt, als ob sie einen Muskelkater haben. Trotzdem würde ich den Ballstretcher bei besonderen Männern wieder anlegen - sobald der "Muskelkater" abgeklungen ist. Solange bleibt er in seiner schicken schwarzen Samttasche, die beim Kauf dabei ist.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Ziehen richtig schön nach unten

      Ich hab schon länger überlegt mir ein Hodengewicht zu kaufen und hab nach längerer Suche diesen magnetischen Ball Stretcher als meinen Favoriten gefunden. Er hat eine sehr gute Größe und ein richtig angenehmes Gewicht...ziehen richtig schön nach unten, sind aber für den alltäglichen Gebrauch (bei der Arbeit) nach meiner Meinung nicht so geeignet, da es in der Jeans doch etwas eng werden kann. Denn ich will auch auf das tägliche tragen 24/7 nicht verzichten und trage deshalb den 30 mm Ball Stretcher (bei der Arbeit) so gut wie immer... und den 60 mm zuhause.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Great stretch

      Nice weight. Comfortable to wear. Watch out for the pinch when fitting.

        Kirjutage oma ülevaade

        Roostevabast terasest magnetiline ball stretcher

        Roostevabast terasest magnetiline ball stretcher

        Roostevabast terasest valmistatudball stretcher on varustatud magnetkinnitusega, nii et saate ball stretcher kiiresti kinnitada ja eemaldada oma munandite ümber. See on roostevabast terasest valmistatud magnetiline munandiraskus, magnetiline munandirõngas ja munandite venitaja ning MEO BDSM poe bestseller.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: