Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM gaasimaskid

Uudiskiri

BDSM gaasimask - kinky

Pakkumine

See BDSM gaasimask on ülim fetišiaksessuaar! Tõsta oma naudingud uuele tasemele selle põneva lisandiga sinu BDSM-tarvikute kollektsiooni. See gaasimask on mõeldud väga erilistele naudingute nautlejatele, sest selles on ühendatud BDSM-i võlu ja ainulaadne tööstuslik välimus.

Rohkem infot

9173/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See BDSM gaasimask on ülim fetišiaksessuaar! Tõsta oma naudingud uuele tasemele selle põneva lisandiga oma BDSM-tarvikute kollektsiooni. See gaasimask on loodud väga erilistele naudingute nautlejatele, sest see ühendab BDSM-i võlu unikaalse tööstusliku välimusega.

    Kogege sensuaalset seiklust nagu ei olegi, kui panete selle suurepäraselt valmistatud gaasimaski selga. Sukeldu maailma, mis on täis intensiivseid aistinguid ja uusi, põnevaid tundeid. Reguleeritavad peapaelad tagavad täiusliku sobivuse, nii et saate hõlpsasti kontrolli loovutada.

    Vabastage oma sisemine iha ja süüdata kirglik tuli iga hingetõmbega. Kvaliteetsed materjalid, millest gaasimask on valmistatud, pakuvad nii mugavust kui ka vastupidavust ning tagavad ohutuse, kui sa oma kõige seksikamatele fantaasiatele järele annad. Olenemata sellest, kas oled kogenud BDSM-fänn või huvitatud algaja, see gaasimask on võti naudingute ja avastuste kuningriiki.

    Julge ületada piire ja võtta vastu põnevat tundmatust. BDSM gaasimask viib sind valdkonda, kus kõik tõkked kaovad ja alles jäävad ainult puhas nauding ja seksuaalne ekstaas. On aeg lasta oma kujutlusvõime vabaks ja siseneda ohjeldamatu ekstaasi maailma.

    Rohkem üksikasju:

    • BDSM gaasimask
    • Suured, ümmargused silmad ja sile, peenike nägu annavad suurepärase anonüümsuse tunde, täpselt nagu sinu lemmik lateksmask.
    • Need vastupidavad kummist gaasimaskid ei ole ideaalsed mitte ainult kummifetišistidele, vaid ka sõjaliste rollimängude jaoks. Gaasimaskid sobivad isegi hingamise kontrollimiseks. Meie gaasimask on varustatud eriti suure vaateaknaga, nii et kandja nägu on alati nähtav. Meie gaasimaskil on ka 5-punktiline pearihm individuaalseks suuruse reguleerimiseks.
    • Märkus: See toode on mõeldud täiskasvanute vaheliseks konsensuslikuks BDSM-tegevuseks. Oluline on ohutus ja suhtlemine. Seadke alati piirid, kasutage turvalisi sõnu ja seadke esikohale kõigi asjaosaliste heaolu!
    • Avastage meie autentsed sõjaväelised gaasimaskid - iga tükk on ainulaadne oma looga! Need originaalsed maskid, mis pärinevad otse sõjaväe varudest, annavad teie järgmisele BDSM-sessioonile autentsuse ja iseloomu. Ideaalsed BDSM aksessuaaride armastajatele, mis lähevad tavalisest kaugemale. Nautige MEOga ainulaadseid, iseloomulikke gaasimaskid, mis peegeldavad teie kirge erakordse vastu. Pange siiski tähele, et mõnel gaasimaskil võib olla kergeid kulumisjälgi.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Eine tolle Gasmaske

    Wenn die Gasmaske meine Sinne "ausschaltet", verschwindet die Außenwelt. Ich bin gefangen zwischen Verlangen und Unterwerfung, während meine Partnerin die Kontrolle übernimmt. Das gedämpfte Atmen und die eingeschränkte Sicht verstärken meine Empfindungen, jede Berührung wird zum elektrisierenden Kribbeln auf meiner Haut. Der diskrete Versand und die schnelle Lieferung haben mich angenehm überrascht. Die Verpackung war unauffällig und der Versand blitzschnell.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Perfect

    Was looking to add one of these gas-masks to my ensemble for quite a while and this was perfect. Fits beautifully, even for my larger head. Good seal around edges and nicely adjustable. Highly recommend.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Amazing mask

    Whether for a cosplay or bedroom fun this mask is incredible. The quality is top notch and without the filter the mask is very breathable. the material is easy to clean and the adjustment straps don't snag on my very curly hair. wonderful product.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    BDSM gaasimask - kinky

    BDSM gaasimask - kinky

    See BDSM gaasimask on ülim fetišiaksessuaar! Tõsta oma naudingud uuele tasemele selle põneva lisandiga sinu BDSM-tarvikute kollektsiooni. See gaasimask on mõeldud väga erilistele naudingute nautlejatele, sest selles on ühendatud BDSM-i võlu ja ainulaadne tööstuslik välimus.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    21 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: