Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Bondage levitaja baar

Uudiskiri

BDSM laialivalgumisraud koos nahast käeraudadega

Avastage põnevat mitmekesisust meie reguleeritava laiendusraua ja polsterdatud nahkmansettide abil. Selle MEO kvaliteetse BDSM-tootega hoiad oma partneri jalad või käed laiali ja tema päraku või suu valmis intensiivseks tegevuseks.

Rohkem infot

3251/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Avastage põnevat orjastamise mitmekesisust meie reguleeritava, polsterdatud mansettidega laialipeetava riba abil. Selle MEO BDSM-kvaliteediga toote abil hoiate oma partneri jalad või käed laiali ja tema päraku või suu valmis intensiivseks tegevuseks.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Hoiab jalad (või käed) laiali ja tegevuseks valmis.
    • Reguleeritav laius.
    • Nahast mansetid on piisavalt laiad pahkluude jaoks ja piisavalt tihedad randmete jaoks.
    • Polsterdatud nahast mansetid on eriti mugavad, ideaalsed pikkadeks sessioonideks.
    • Integreeritud terasest D-rõngaga, et kinnitada laialivalgumisrihma külge köied, ketid või muud BDSM-riistad.

     

    BDSM laiendusriba laiust saab reguleerida ja fikseerida hetkega. Kindlalt kinnitatud nahast mansetid on piisavalt laiad, et ümbritseda kindlalt pahkluud ja samal ajal piisavalt tihedad, et ümbritseda kindlalt randmeid. Meie reguleeritava käte ja jalgade laiendusriba koos polsterdatud nahkmansettidega pakub piiramatuid võimalusi, et viia oma bondage-sessioonid uuele tasemele. Julgege uutesse naudingu ja alistumise mõõtmetesse ning kogege unustamatuid hetki oma partneriga.

     

    Tänu paksult polsterdatud nahale pakuvad mansetid suurt mugavust ka pikkade seansside ajal. Nii et saate täielikult keskenduda eelseisvale seiklusele, ilma et peaksite muretsema ebameeldivate survepunktide pärast oma liigestele. Mansetid, mida saab kasutada nii käe- kui ka pahkluu käeraudadena, on individuaalselt reguleeritavad ja isegi lukustatavad. Viimasena, kuid mitte vähem tähtsana, oleme varustanud BDSM laialipaiskuraamri praktilise D-rõngaga köite, ahelate või muude bondage'i tarvikute kinnitamiseks.

     

    Mis on eriline BDSM laiendusriba juures?

     

    Laiendusrihmad on BDSM-skeenes väga populaarsed ja seda põhjusega. Neid kasutatakse partneri jalgade või käte laiali sirutamiseks. See võimaldab erinevaid põnevaid asendeid ja avab uusi võimalusi domineerimise ja allutamise stsenaariumide jaoks. Laiendusriba tagab turvalise ja stabiilse asendi, nii et domineerival partneril on alati täielik kontroll alluva partneri üle. Meie spreader baaridega saab partnerit kindlas asendis fikseerida ja hoida, mis suurendab armuandmise tunnet ja soodustab intensiivset allumist. Lisaks sellele pakuvad MEO laialivalgumisvardad takistusteta nähtavust ja lihtsat juurdepääsu kõikidele kehaavadele, mis avab täiendavaid võimalusi stimuleerimiseks ja karistamiseks. Laiendusraudu saab kombineerida ka teiste sidumistarvikutega, et luua veelgi intensiivsem kogemus.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • BDSM laialisaatmisraud koos nahast käeraudadega
    • Reguleeritava pikkusega laiendusriba
    • Materjal: teras, nahk
    • Värv: must
    • Varustatud paari nahast käeraudadega, mida saab kasutada käeraudadena või pahkluu käeraudadena.
    • Meie spreader bar sobib nii algajatele kui ka kogenud BDSM-armastajatele.
    • Pikkus (ilma nahkmansettideta): minimaalne laius 37 cm, maksimaalne laius 62 cm. Laiendusrihma laiust saab reguleerida 2,5 cm kaupa.
    • BDSM veebipood: MEO: Tere tulemast MEO põnevasse maailma! Oleme uhked, et toodame kvaliteetseid bondage ja BDSM tooteid, mis muudavad iga fantaasia tõeks. Kui tegemist on parimate BDSM laialivalgumispulkadega, oleme vaieldamatult number üks! Meie spreader baarid on käsitöö meistriteosed, mis on mõeldud naudingu piiride avardamiseks. Meie laialivalgumisrihmad, käe- ja pahkluu käeraudad on ülimad aksessuaarid, mis rõhutavad teie alistumist ja teevad teie kõige erootilisemad unistused teoks. Iga laialipats on valmistatud ülima hoolikusega, et tagada turvaline ja mugav istuvus, kui annad end täielikult üle oma domineerivale partnerile. MEO ei pea silmas mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka teie turvalisust ja rahulolu. Seepärast kasutame ainult parimaid materjale ja pöörame tähelepanu igale detailile. Usalda meie toodete kvaliteeti ja MEO oskusteavet, mida hindavad BDSM-i armastajad üle kogu maailma. Kogege koos MEOga põnevat bondage'i maailma ja sukelduge universumisse, mis on täis võrgutamist, võimu ja pühendumist.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Der Schlüssel zu intensiver Unterwerfung

    In meinem etablierten BDSM-Studio im Herzen von Wien sehe ich es als meine Aufgabe, meinen Klienten ein Höchstmaß an Dominanz und Kontrolle zu bieten. Die verstellbare Spreizstange mit ledernen Fesseln hat sich dabei als absolut unverzichtbares Werkzeug in meiner Sammlung erwiesen.

    Von der Optik bis zur Funktionalität ist diese Spreizstange tadellos. Die Manschetten sind aus hochwertigem Leder gefertigt und gepolstert, so dass der Sklave auch bei längeren Sessions nicht aus der Position gerät. Aufgrund ihrer Größe können die Manschetten sowohl an den Fuß- als auch an den Handgelenken befestigt werden, was einen vielseitigen Einsatz ermöglicht. Selbst Suspensionsbondage ist hiermit möglich, was allerdings vom Gewicht des Klienten abhängt.

    Die Verstellbarkeit der Spreizstange ist ein großer Vorteil, da ich meine Klienten so positionieren kann, wie ich es für richtig halte und ihre Bewegungsfreiheit kontrollieren kann. Der integrierte D-Ring aus Stahl ist ein weiterer Pluspunkt, er erweitert die Möglichkeiten, meine Kunden zu fixieren und zu dominieren.

    Das Alleinstellungsmerkmal dieser Spreizstange sind jedoch die abschließbaren Manschetten. Sie erlauben mir, die Kontrolle zu verstärken und die Gefühle der Unterwerfung und Hingabe meiner Kunden zu vertiefen. Nichts ist befriedigender als der Anblick eines Sklaven, der sich völlig hingibt und durch das Schloss an den Manschetten gesichert ist.

    Ich empfehle diese Spreizstange jeder professionellen Domina oder jedem BDSM-Studio, das sein Spektrum an Erfahrungen und Spielmöglichkeiten erweitern möchte. Die Kombination aus Komfort und Kontrolle macht diese Spreizstange zu einem unverzichtbaren Instrument, das die Intensität jeder Sitzung steigert. Glauben Sie mir, es ist eine Investition, die sich lohnt.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Absolute Topqualität

    Ich bin von diesem Produkt absolut begeistert. Die Qualität ist wirklich herausragend und der Schiebe-Mechanismus zum verstellen der Weite der Stange ist genial. Zudem sind die Fußfesseln toll verarbeitet.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Amazing

    The spreader bar is amazing quality The bar is amazing quality strong and durable and the wife is in love with it and the delivery of my order was on time

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    BDSM laialivalgumisraud koos nahast käeraudadega

    BDSM laialivalgumisraud koos nahast käeraudadega

    Avastage põnevat mitmekesisust meie reguleeritava laiendusraua ja polsterdatud nahkmansettide abil. Selle MEO kvaliteetse BDSM-tootega hoiad oma partneri jalad või käed laiali ja tema päraku või suu valmis intensiivseks tegevuseks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    10 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: