Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Bondage levitaja baar

Uudiskiri

Nahaga kaetud BDSM laialivalgumisraud - Noblesse Collection

Spetsialistide poolt välja töötatud elegantne bondage-laotur on valmistatud eriti kõvast eukalüpti puidust ja seejärel kaetud Jaapani lehmanahaga. Roosa kulla värvi metallist otsakud on igaüks varustatud karabiiniga, et ühendada käsi- või jalamansetid laiali. BDSM laiendusraud, mida kasutatakse ka maailma parimates BDSM-stuudiotes.

Rohkem infot

3169/00

saadaval

    Rohkem infot

    Spetsialistide poolt välja töötatud elegantne bondage-laotur on valmistatud eriti kõvast eukalüpti puidust ja seejärel kaetud Jaapani lehmanahaga. Roosa kulla värvi metallist otsakud on igaüks varustatud karabiiniga, et ühendada käsi- või jalamansetid laiali. MEO® professionaalne luksuslik spreader bar, mida kasutatakse ka maailma parimates BDSM-stuudiotes.

     

    See MEO® kollektsioon ei sümboliseeri oma väljendusrikka värviga, sügava burgundipunase värviga mitte ainult elegantsi, armastust, kirge, romantikat ja soojust, vaid on mõeldud ka rõhutama emotsionaalset sidet Top ja Sub vahel bondage'i ajal. Roosa kulla värvi metallist elemendid, mis sobivad värvilt ideaalselt disainiga, annavad toodetele kauni kontrasti.

    Tähtsündmused:

     

    • Nautige, kui teie peremees või perenaine seob teid selle Noblesse-kollektsiooni väärika luksusliku laialivalgumisraua abil.
    • Professionaalne kvaliteet BDSM-stuudiote, domineerimiste jne jaoks.
    • 50 cm pikk, 2 cm läbimõõduga.
    • Tõhusaks sidumiseks: Kombineerituna sidumisvahenditega on käed või jalad kiiresti ja lihtsalt seotud.
    • Elegantne välimus: Laiendusriba on kaetud Jaapani lehmanahaga ja varustatud 2 pöördkarabiiniga ning roosakas kuldse välimusega kinnitustega mõlemas otsas.
    • Burgundia värvi seostatakse tihedalt kirglikkuse ja nobiilsusega, kuid see sümboliseerib ka erootika tumedat külge.
    • Suurepäraste materjaliomadustega Jaapani lehmanahk.
    • Suure kõvadusega eukalüptipuit, lisaks jätkusuutlik ja keskkonnateadlik.
    • Kvaliteetne, vastupidav, kuid kerge, kuigi paksust lehmanahast valmistatud.
    • Elegantne disain ja kõrgeima kvaliteediga töö.

     

    Mis on Noblesse-kollektsiooni laialivalgumisraua juures erilist?

     

    Meie spreader bar piirab liikumisvabadust sidumise ajal! Levitusriba abil saate oma alistuva partneri hetkega fikseerida ja nautida ekstreemseid bondage'i asendeid ilma suurema vaevata. MEO® Noblesse kollektsiooni spreader bar osaleb igas seikluses, olenemata sellest, kas eelistate oma bondage seanssi erootiliseks või karmiks. See luksuslik spreader bar rõõmustab nii algajaid kui ka asjatundjaid. Fikseerimist spreader bariga saab teha nii kätele kui ka jalgadele ja see ei ole mitte ainult väga tõhus - see näeb ka väga erootiline välja! Eukalüpti puidust valmistatud ja Jaapani lehmanahaga kaetud tugevat spreader bar'i kasutatakse pahkluu- või käeraudade kinnihoidmiseks karabiinide külge. Kiiremat ja tõhusamat võimalust nii elegantselt sidumiseks ei olegi!

     

    MEO® kollektsiooni Noblesse jaoks kasutatakse ainult Jaapani lehmanahka ja pehmet lambanahka, mis vastab kõrgeimatele kvaliteedi- ja keskkonnastandarditele. Kõik tooted on valmistatud kogenud sadulseppade ja kottide valmistajate poolt, kellel on aastatepikkune käsitöökogemus. Meie läbimõeldud töötlus ja taimne parkimine annavad lehmanahale kauni pinna ja meeldiva tunde. Tootmine toimub ülima hoolikusega - alates lõikest kuni õmblusteni, et saavutada täiuslik tulemus.

     

    Jaapani lehmanaha omadused ja eelised:

     

    Jaapani lehmanahk pakub palju suurepäraseid omadusi, sest see on - nagu teine nahk - nõtke, paindlik, painduv, veniv ja elastne. Peaaegu vastupidiselt sellele muudab taimne parkimine selle samal ajal ka tugevaks ja rebenemiskindlaks. Ümberringi täiuslikud omadused, et teha sellest MEO® jaoks kvaliteetseid ohjeldusi ja BDSM-tarvikuid.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Nahaga kaetud Bondage laialisaatmisraud
    • Luksuslik bondage aksessuaar MEO ® Noblesse kollektsioonist
    • Noblesse kollektsiooni kuuluvad käeraudad, pahkluude käeraudad, palliklapp, spreader bar, hogtie-ühendaja ja püksirihmaga kaelarihm. Valmistatud väga heast kvaliteedist, mis vastab kõrgeimatele nõudmistele.
    • Materjal: Jaapani lehmanahk, metall, lambanahk
    • Värv: bordoopunane, must
    • Lukkude värvus: Roosakas kuld
    • Materjal: eukalüptpuu (kõrge kõvadusega, säästev ja keskkonnasõbralik), Jaapani lehmanahk, metall
    • Pikkus: 50 cm, läbimõõt: 2 cm
    • Südamik on valmistatud tugevast eukalüptipuidust
    • sujuvalt kulgev karabiin
    • läikivad poleeritud metallelemendid
    • Värvus: bordoopunane ja roosakas kuldne
    • Näidatud koos Noblesse kollektsiooni pahkluude mansettidega. Põlvemansetid ei kuulu tarnimise juurde. Palun tellige eraldi.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Elegante spreizstange

    Super elegant und hochwertig. Abmessungen sind perfekt zum spreizen aber dennoch gut zu transportieren. Rosegoldene hochwertige metalldetails machen die spreizstange perfekt

      Hindamine 

      Quality BDSM gear

      Great Product, Quality Product, very versatile as well. My Sub loves when I use this on him.

        Hindamine 

        Absolutes high end

        Absolutes high end und nur zu empfehlen. Klasse verarbeitet

          Kirjutage oma ülevaade

          Nahaga kaetud BDSM laialivalgumisraud - Noblesse Collection

          Nahaga kaetud BDSM laialivalgumisraud - Noblesse Collection

          Spetsialistide poolt välja töötatud elegantne bondage-laotur on valmistatud eriti kõvast eukalüpti puidust ja seejärel kaetud Jaapani lehmanahaga. Roosa kulla värvi metallist otsakud on igaüks varustatud karabiiniga, et ühendada käsi- või jalamansetid laiali. BDSM laiendusraud, mida kasutatakse ka maailma parimates BDSM-stuudiotes.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          10 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: