Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

HiSmithi kuradi masinad

Uudiskiri

HISMITH neljakordne penetratsioon - Fucking Machine 360 Premium

Tooge orgia otse koju selle uskumatu 4-suunalise kuradi masinaga HiSmithilt. See on muljetavaldav võimsama võimsusega kuramuse masin, mida saab rakenduse kaudu juhtida ükskõik kust maailmas; sõprade või võõraste poolt, just nii nagu sulle meeldib!

Rohkem infot

2917/00

1 429,90 €


-300,00 €

1 129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Tooge orgia otse koju selle uskumatu 4-suunalise kuradi masinaga HiSmithilt. See on muljetavaldav võimsama võimsusega kuramuse masin, mida saab isegi juhtida ükskõik kus maailmas rakenduse kaudu; sõprade või võõraste poolt, just nii nagu sulle meeldib!

     

    Tähtsündmused:

     

    • Ainulaadne kuradi masin kahekordseks tungimiseks kahele!
    • Saab juhtida rakenduse kaudu oma partneri, sõprade või täiesti võõraste poolt!
    • Äärmiselt võimas mootor - saavutab kuni 240 tõukeid minutis
    • 360 kraadi reguleeritav - võimaldab erinevaid asendeid
    • Penetratsioonisügavus vahemikus 3 cm kuni 15 cm
    • Ergonoomiline disain - lihtne paigaldada ja kasutada

     

    HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium on mõeldud vahelduseks ja rahuldab ka kõige ahnema augu isu! See on ideaalne paarismänguks, pakkudes mõlemale partnerile samaaegselt ja sünkroonis täiuslikke tõukeid. Tänu oma äärmiselt võimsale mootorile on see fantastiline keppimismasin halastamatu oma missioonis rahuldada kõiki! See saavutab võimsad 240 tõukeid minutis ja on ideaalne BDSM-seansside jaoks. Kes iganes on vastutav, saab vaadata, kuidas naudinguorja või ori "kasutatakse", kuni nad ei suuda enam vastu võtta! HiSmith Quadruple Penetration Fuck Machine on reguleeritav 360 kraadi ja võimaldab erinevaid asendeid - võimalused on tõeliselt lõputud. See tuleb isegi koos kahe silikoonist dildoga, nii et saate kohe alustada!

     

    Kaugjuhtimispult vajab ainult ühte AAA patareid, et anda teile erinevaid võimalusi, üksi või koos partneriga. Puldi asemel saad mugavalt kasutada ka uuenduslikku HiSmithi rakendust nutitelefonis ja otsustada ise, kas sind soovivad rahuldada sõbrad või täiesti võõrad inimesed. Kas see poleks mitte täiesti põnev mõte end täiesti võõrastele inimestele üle anda ja lasta neil end kasutada?

     

    HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine on ergonoomiline ja kergesti kokkupandav, nii et fuck fest võib alata kohe, kui saate meie diskreetse pakendi kätte. Kõik, mida vajate, on kuuskantvõti! Tehnoloogiliselt täiustatud ja kvaliteetsetest, vastupidavatest materjalidest valmistatud masin sobib ideaalselt neile, kes armastavad seksi ajal kõvemat või karmimat, sest 8,3 kg kaaluv masina alus tagab, et seksimasin püsib teie naudingu ajaks paigal, samas kui üllatavalt vaikne töö tähendab, et teie naabrid ei kuule teie privaatsest orgiast midagi! Löögipikkust saab reguleerida 3 cm ja 15 cm vahel, sõltuvalt sellest, kuidas sa soovid seda teha.

     

    Ärge unustage tellida meie iminaplikaadapterit või Vac-U-Lock adapterit, et saaksite masinale kinnitada kõik oma lemmikdildod või pepupistikud.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • HISMITH Quadruple Penetration - Fuck Machine 360 Premium Sex Machine
    • Seda keppimismasinat saab juhtida nutitelefoni abil
    • APP Androidile ja IPhone'ile
    • Pikkus 44 cm
    • Toote kaal 16,2 kg
    • Laius 90 cm
    • Toiteallikas: vooluvõrk
    • Komplektis: Fuck masin, raske metallist alus, vertikaalne peavarda, 2 x vertikaalne varras, 4 x kiirühendusega varras, toiteallikas, juhtmega kaugjuhtimispult, 2 dildot
    • Materjal: silikoon, teras

     

    HiSmithi keppimismasinad koos rakenduse juhtimisega

    Kuidas uus Hismith Smart App töötab?

    Android-seadmete puhul minge Google Play Store'i. IOS-seadmete puhul avage Apple Store. Kui olete App Store'i avanud, otsige Hismith ja laadige alla sobiv Hismith Smart App. Rakenduse saab installida erinevates keeltes, näiteks inglise, hollandi, saksa, prantsuse, hiina ja jaapani keeles. Soovitame valida ingliskeelse seadistuse, sest rakendus on spetsiaalselt mõeldud kasutamiseks inglise keeles: Nii töötab see võimalikult sujuvalt. Lisaks on rakenduse interaktiivne platvorm, kus kasutajad saavad oma kogemusi jagada, samuti valdavalt ingliskeelne - seega on see keel parim keel, milles saate võrgustikku luua. Kuid saate ka hõlpsasti keelte vahel vahetada, muutes rakenduse keeleseadistusi.

    Lõputu lõbu

    Rakendus pakub mitmesuguseid funktsioone ja funktsioone. Näiteks on teil alati ülevaade 8 sagedusest ja iga päev lisandub uusi variante. Rakendus on ka ainus võimalus valida oma sagedusi ja kiirusi. Lisaks saate rakendust kasutada masina kaugjuhtimiseks ja isegi anda juhtimise üle teisele inimesele, kes asub täiesti teises kohas maailmas, ning lasta tal masinat juhtida. See tähendab, et isegi kui teie ja teie seksuaalpartner olete teineteisest kaugel, saate rakenduse kaudu ikkagi tunda end tihedalt ühenduses. Ja kui tunnete end eriti "seikluslikuna", võite isegi lasta võõral inimesel oma naudingu ja rahulduse üle kontrolli teostada spetsiaalse rakenduse platvormil.....

    Valige oma nauding

    Hismithi nutirakenduse abil saate ise määrata oma tõuke sagedused ja kiirused ning salvestada oma lemmikseaded tulevikuks. Saate uurida ka teiste kasutajate loodud programme (ja nad saavad kasutada teie programme) - see annab teile lõputu mitmekesisuse seksimisel oma keppimismasinaga! Hismithi kogukonnaplatvormi kasutajad saavad ka üksteisele virtuaalselt "meeldida", vestelda, jagada oma loodud programme ja palju muud.

    Hismith® Smart Appi eelised

    • Seks! Teie, teie partneri või võõrastega! Igal ajal ja igal pool!
    • Kontrollige HiSmithi keppimismasinat kõikjal maailmas
    • Valige ise oma kiirused
    • Loo oma programmid ja sagedused
    • Otsene juhtimine: kiiruse suurendamiseks/vähendamiseks pühkige ekraanil üles ja alla
    • Lase oma partneril, armukesel või võõral inimesel oma naudingut kontrollida Hismith Smart Appi abil
    • Saage inspiratsiooni teistelt kasutajatelt ning jagage oma näpunäiteid ja nippe

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Un vrai tank!

    Reçu aujourd'hui, la machine est livrée à moitié démonté dans un sac avec compartiments préformés, ça mériterait presque un unboxing!
    Le corps moteur est lourd et me semble de qualité. Le bloc d'alimentation et la télécommande sont mastock et semblent construits pour durer. Les tiges de support sont TRES lourdes (et recouvertes d'un film plastique au déballage), ça ne m'évitera pas d'acheter une ventouse en plus, mais la machine ne bouge pas, même à pleine vitesse (mais à "vide"). Seul bémol, on utilise pas cette machine en 30s, il faut au moins 10 minutes pour la monter et sans doute autant pour la régler en fonction de la position qu'on désire...

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Top

    ich sage nur Top zu dieser Maschine wenn man das so sagen darf, erfüllt ALLE Wünsche ! Empfehlenswert für diesen Preis !

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    HISMITH neljakordne penetratsioon - Fucking Machine 360 Premium

    HISMITH neljakordne penetratsioon - Fucking Machine 360 Premium

    Tooge orgia otse koju selle uskumatu 4-suunalise kuradi masinaga HiSmithilt. See on muljetavaldav võimsama võimsusega kuramuse masin, mida saab rakenduse kaudu juhtida ükskõik kust maailmas; sõprade või võõraste poolt, just nii nagu sulle meeldib!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    27 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: