Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Keppimismasinad ja lüpsimismasinad

Uudiskiri

Fuck Machine Gigolo

Gigolo fuck machine on üks absoluutsetest tipptoodetest seksimasinate seas! Kui otsite võimsat, paindlikku ja lõputu dildoga ühilduvat keppimismasinat, peaks Gigolo keppimismasin olema ideaalne valik.

Rohkem infot

9594/00

769,90 €


-100,00 €

669,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Gigolo fuck machine on üks absoluutsetest tipptoodetest seksimasinate seas! Kui otsite võimsat, paindlikku ja lõputu dildoga ühilduvat keppimismasinat, peaks Gigolo keppimismasin olema ideaalne valik.

     

    Stiilne, rafineeritud ja seksikas - MEO suudab oskuslikult pakendada täiuslikult toimiva tehnoloogia elegantsesse ja tagasihoidlikku disaini. Kas tohib tutvustada? Teie enda Gigolo - keppimismasin, mis on loodud teie iha kompromissitult rahuldamiseks!

     

    Mis teeb Gigolo keppimismasina nii eriliseks?

     

    Keppimismasin on kerge, seda on lihtne transportida, seda saab pärast kasutamist diskreetselt hoiustada ja see sobib ka algajatele, kes soovivad mugavat, kuid võimsat seadet. Lai valik kõrguse ja nurga reguleerimisvõimalusi ning täielikult reguleeritav tõuke sügavus tagavad, et saate nautida oma naudingut just nii, nagu soovite.

     

    Vittu masin on varustatud võimsa, kuid sosinal vaikselt töötava 40 vattise mootoriga, mis võimaldab tõukevarrel tõugata kuni 240 korda minutis. Kiirust saab reguleerida 16 astmes, nii et võimalik on nii väga õrn, aeglane kui ka äärmiselt kiire ja kõva tungimine. Mõõtmete 62 cm x 42 cm x 23 cm ja kaaluga 11,5 kilogrammi on tegemist kuradi masinaga, millel on märkimisväärne tühimass, mis seisab kindlalt ja kindlalt põrandal. Naismasinat saab reguleerida vastavalt teie individuaalsetele vajadustele ja rahuldab teid paljudes erinevates asendites.

     

    Gigolo keppimismasin on viimistletud elegantses mustas värvitoonis, mida vürtsitavad värvilised esiletõstmised. Kaks kummitatud otstest kummeeritud musta metalltala tagab kindla seisu. Risttugist viib keskelt ülespoole varras, mis hoiab mootoriplokki. Mootor ise on äärmiselt õhuke ja hoiab suruvart.

     

    Kui te tellidate selle kuradi masina, on lisaks toiteallikale kaasas ka praktiline kaugjuhtimispult. Samuti on kaasas kvaliteetne dildo, mille mõõtmed on 20 cm x 4,5 cm, millel on väga realistlikud veenid ja mis on valmistatud nahasõbralikust, pehmest, kuid vastupidavast materjalist.

     

    Gigolo fuck masin on varustatud Vac-U-Lock adapteriga. See tähendab, et saate kasutada kõiki Doc Johnsoni, Hung Systemi või Fucktools'i Vac-U-Lockiga dildosid. Suure valiku dildosid leiad siit MEOst.

     

    Ohutus ja funktsionaalsus on meie jaoks kõrgeim prioriteet! Selle keppimismasina arendamisel ei keskendunud me mitte ainult absoluutselt silmapaistvale funktsionaalsusele, vaid ka ohutusele. Seetõttu on keppimismasinal turvaväljalülitusfunktsioon, nii et see lülitab end hädaolukorras ise välja. Löögivarre, mis kohandub kasutaja liigutustega, teeb oma tööd usaldusväärselt ja väsimatult, samas kui mootor on meeldivalt vaikne.

     

    Suur eelis on muidugi Vac-U-Locki ühilduvus, tänu millele ei takista miski katsete tegemist kõige erinevamate dildodega. Ja ka suur tühimass tuleb kuradi masinale kasuks. Peab ju see kasutamise ajal võimalikult liikumatult põrandal seisma.

     

    Kuidas kasutada Gigolo keppimismasinat?

     

    Paari minutiga kokku pandud, on keppimismasin kohe kasutusvalmis ja seda saab põhjalikult katsetada. Loomulikult on esimene samm dildo kinnitamine tõukevarre külge, mida saab teha sekunditega. Seejärel viid löögivarre soovitud asendisse ja sisestad dildo anaalselt või vaginaalselt. Kasutage praktilist kaugjuhtimispulti, et määrata eelistatud algkiirus, mida saab järk-järgult suurendada.

     

    Ja siin on sulle väike lisa: soovid lamada sling ja lasta end kõvasti keppida? Aga sul pole partnerit? Siis on meil sulle hea uudis! Sest sa ei pea tingimata kasutama sling koos partneriga! Meie uuenduslik fuck machine mount (kliki siia) võimaldab sul kinnitada fuck masinaid nagu Gigolo mudel spetsiaalse sling raami külge (millesse sling on riputatud). Te olete vaimustuses; meie sõna selle kohta!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Võimas ja pika löögiga keppimismasin
    • äärmiselt vaikne suure jõudlusega mootor
    • 40 vatti 24 V
    • juhtmevaba kaugjuhtimispult
    • 16 intensiivsuse taset
    • automaatne ohutusväljalülitus
    • Täielik lööginurkade valik, isegi vertikaalne! Võite saada kuradi kõikides asendites.
    • Tungimissügavus 2,5 kuni 10 cm
    • Vac-U-Lock adapteriga Doc Johnsoni ja Hunglocki dildode jaoks.
    • vaikne töö isegi kõige kõrgemal tasemel
    • kõik põhikomponendid on CNC-freesitud ja valmistatud lennukialumiiniumist
    • 110/240 volti (plug & play)
    • must 8" (20,32 cm) dildo kaasas
    • kaasas kasutusjuhend
    • tarnitakse mustas pappkarbis diskreetse pruuni saatekarbi sees.
    • ülemaailmne saatmine

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Starke F-Leistung

    Die Maschine ist wirklich optimal sowohl was die Power als die regulierbarkeit betrifft. zuden lässt sie wirklich alle Stellungen zu. Verarbeitung, Qualität und Bedienung sind alles top. Kann auch gut richtig tief zustoßen… das finde ich besonders geil.

      Hindamine 

      Gigolo

      Progettato per essere semplice ma versatile, il Gigolo è più leggero e adatto ai principianti e all'uso domestico. Detto questo, è stato anche progettato con cura dagli ingegneri pervy di F-machine per offrire una gamma completa di angoli per soddisfare le posizioni più impegnative, anche per gli utenti di dungeon o BDSM. Le caratteristiche di sicurezza migliorate includono un'unità principale completamente chiusa e un dispositivo di sicurezza elettrico per proteggere l'utente da potenziali spinte eccessive e parti mobili.

      Oltre ad offrire un'ampia gamma di altezze e angoli, il Gigolo Fuck-Machine ha una profondità di spinta regolabile da 1 a 4 pollici. Il Gigolo viene fornito con un adattatore stile Vac-U-Lock incluso, ma è anche completamente compatibile con il nuovo adattatore "USB" di F-Machine per i tuoi giocattoli preferiti con base a ventosa e svasata. È disponibile anche il nostro kit di fissaggio opzionale per fissare il Gigolo per levigare le superfici del pavimento, prevenendo i movimenti durante l'uso intenso. Con il suo aspetto elegante, l'elegante chassis in lega nera anodizzata e la finestra di visualizzazione blu retroilluminata, il Gigolo sarà un'aggiunta molto sexy alla tua camera da letto o al dungeon!

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Every household should own at least one! Highly Recommended!

      It's very quiet, and has multiple thrust lengths that'll satisfy your need for a deep, deep fuck.
      I would highly recommend to anyone that really like a good long hard pounding.

      • 7 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Awesome machine

      Awesome machine, plenty of power , very fast and adjustable. Spent two hours straight using it the day it arrived. Never had so much fun with a toy.

      • 7 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Fuck Machine Gigolo

      Fuck Machine Gigolo

      Gigolo fuck machine on üks absoluutsetest tipptoodetest seksimasinate seas! Kui otsite võimsat, paindlikku ja lõputu dildoga ühilduvat keppimismasinat, peaks Gigolo keppimismasin olema ideaalne valik.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: