Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Klaasdildod

Uudiskiri

3-osaline komplekt - Klaasist anaalkorgid - Kong

Edulugu reloaded: Meie Kong butt plug'i komplekt, mis koosneb kolmest erineva suurusega klaasist anaalpistikutest, toob tagasi tagumispistiku klassika! Olenemata sellest, kas oled algaja või edasijõudnu, selles komplektis on midagi igaühele. Kogege ainulaadset tunnet, mida ainult klaasist saab pakkuda, ja avastage anaalmeelelahutus enda jaoks uuesti!

Rohkem infot

3449/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Edulugu reloaded: Meie Kong butt plug'i komplekt, mis koosneb kolmest erineva suurusega klaasist butt plug'ist, toob tagasi klassikalise butt plug'i! Olenemata sellest, kas oled algaja või edasijõudnud kasutaja, selles komplektis on midagi igaühele. Kogege ainulaadset tunnet, mida ainult klaasist saab pakkuda, ja avastage ise uuesti anaalmeelelahutus!

     

    Klaas on ohutu materjal ja seda ei iseloomusta mitte ainult selle hüpoallergeensed omadused. Veelgi enam, need luksuslikud pepupistikud on individuaalselt käsitsi valmistatud, täiesti õmblusteta, absoluutselt ohutud ja tulevad eriti atraktiivses pakendis.

     

    Miks just klaasist tagumispistik ja mitte silikoonist või vinüülist?

     

    Klaasist tagumispistik pakub teile täiesti teistsugust, palju meeldivamat tunnet, mis viib teie anaalmeeleolu täiesti uuele tasemele. Eduka Extremeo seeria kolme Kongi tagumikuplugiga saate tutvuda klaasi imelise tundega. Kui anaalstimulatsioon on sinu jaoks uus või tahad katsetada erinevate suurustega, siis Kong anaalpistiku komplekt on just sinu jaoks! Komplektis on kolm eri suurust, nii et saad alustada väikselt ja aeglaselt liikuda kuni suurima tagumispistikuni. Alusta väikese tagumispistikutega, mis tungib sinusse eriti õrnalt, suurenda oma anaalset naudingut keskmise suurusega tagumispistikuga ja seejärel, "hästi ettevalmistatuna", andu tõeliselt suure tagumispistikuga!

     

    Vaieldamatu klassika: miks Kongi tagumispistrikute komplekt on lihtsalt täiuslik!

     

    • Ideaalne materjal: Tänu siledale, libedale materjalile on meie klaasist anaalpistikuid väga lihtne anaalselt sisestada, samas kui anaalpistiku kaal annab teile sensuaalselt intensiivse täiskõhutunde, mida te tavaliste anaalpistikutega pole saanud.

     

    • Kuid nüüd tuleb tipphetk: temperatuurimäng! Kujutage ette, et kastate pärakuploki sooja või külma vette ja seejärel sisestate selle oma pärakusse. Hingemattev, erutav tunne, mis äratab iga närvi sinu sees. Ja kuna tagumispistik on täiesti läbipaistev, saab teie partner sellest läbi näha - intiimne, ahvatlev pilk teie kehasse, mis suurendab teie intiimsust veelgi.

     

    • Oled veel ebakindel materjali osas? Ärge muretsege! Need pepupistikud on valmistatud kvaliteetsest, purunemiskindlast borosilikaatklaasist, mis on tuntud oma vastupidavuse ja ohutuse poolest. Need on mittepoorsed ja ftalaadivabad, mistõttu on need täiesti nahasõbralikud. Puhastamine? Väga lihtne. Natuke seepi, vett ja VERYCLEAN sprei ja nad on jälle nagu uued.

     

    • Proovitud klassika: klassikalise kujuga anaalipistikud on alati olnud eelistatud valik kõigile, kes armastavad anaalseksi, ja kui selline butt plug on ka mahukas, suureneb intensiivsus mitmekordselt. Kuju ja materjal tagavad, et butt plug on lihtne anusesse sisestada ja istub seal kindlalt, ilma et see uuesti välja libiseks. See tähendab, et te ei pea tegema kompromisse mugavuse ega ohutuse osas. Ideaalne nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

     

    Olenemata sellest, kas eelistate silikoon-, õli- või veepõhist libestusainet, saab Kong butt plug'i kasutada kõigi libestusainetega.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • 3 klaasist valmistatud anaalipistikut.
    • Elegantne disain: Valmistatud eranditult käsitsi.
    • Väike tagumisplokk: Kogupikkus 57 mm, sisestatav pikkus 50 mm, suurim läbimõõt 31 mm.
    • Keskmise suurusega tagumiktork: kogupikkus 70 mm, sisestatav pikkus 62 mm, suurim läbimõõt 44 mm.
    • Suur tagumik: kogupikkus 76 mm, sisestatav pikkus 70 mm, suurim läbimõõt 46 mm.
    • Stopperiga: takistab butt plug liiga sügavale pärakusse tungimist.
    • Saab kasutada kuumalt ja külmalt: Pepupistikut saab jahutada või soojendada.
    • Hüpoallergeenne: Lihtsalt toetuge tagasi ja nautige.
    • Tarnekomplekt: 3 Kong anaalpistikut sarjast Extremeo
    • Paljud meie kliendid treenivad selle komplektiga regulaarselt sulgurlihase venitamiseks, nt keerutamata anaalvahekorras. Põnevalt kõlavate terminite "tagumikuplokkide treenimine" taga ei peitu siiski midagi muud kui sulgurlihase regulaarne venitamine eri suuruses anaalpistikutega.
    • Extremeo: tagumikuploki sisestamine pärakusse võib olla imeline ja nauditav kogemus - eriti kui te teate, kuidas seda õigesti teha. Selleks, et tagumispistiku pärakusse sisestamine oleks lihtsam, soovitame meie populaarset Extremeo pihustit. Lühike pihustus lõdvestab sulgurlihast. See muudab anaalpistiku sisestamise eriti õrnaks naudinguks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Kong

    Great way to train your partner's backdoor...glass is a lot easier.

      Hindamine 

      Must get

      These things were flipping amazing so smooth and the large made me feel so full. Pushing it out with no hands had my eyes in the back of my head.

        Hindamine 

        Cute but not long term wearable

        They're great quality but the space between the base and the bulb make this kit only a 4/5 for me. It's simply too small to properly stay inside. The selection of sizes is great, the small is so adorable I use it as a paperweight.

          Hindamine 

          Gut verarbeite Analplugs

          Gut verarbeite Analplugs ohne Einschlüsse oder fühlbare Unebenheiten. Die konisch zulaufende Form erleichtert das Einführen. Sehr schönes Set.

            Hindamine 

            Come da descrizione.

            Sono di vetro. Colore (trasparente) forme e dimensioni come da foto. Prezzo onesto. Consegna ad una settimana. Imballaggio adatto. Poco da aggiungere

              Kirjutage oma ülevaade

              3-osaline komplekt - Klaasist anaalkorgid - Kong

              3-osaline komplekt - Klaasist anaalkorgid - Kong

              Edulugu reloaded: Meie Kong butt plug'i komplekt, mis koosneb kolmest erineva suurusega klaasist anaalpistikutest, toob tagasi tagumispistiku klassika! Olenemata sellest, kas oled algaja või edasijõudnu, selles komplektis on midagi igaühele. Kogege ainulaadset tunnet, mida ainult klaasist saab pakkuda, ja avastage anaalmeelelahutus enda jaoks uuesti!

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              7 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: