Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Lube

Uudiskiri

BUTTR - fisting Geel

Kui soovite veenduda, et teie käsi või rusikas fisting Kui soovite veenduda, et teie käsi või rusikas libiseb seansi ajal eriti hästi, on BUTTR fisting geel just õige libestusaine teie jaoks. Tänu lõõgastavale mõjule fisting Saab pärak või tupp imeliselt venitada. BUTTR fisting Libestusaine on veepõhine ja seda saab kasutada ka koos seksimänguasjade ja kondoomidega.

Rohkem infot

3267/500

34,90 €


-10,00 €

24,90 €

49,80 €/L

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kui soovite veenduda, et teie käsi või rusikas fisting Seanss, on BUTTR geel just õige määrdeaine teie jaoks fisting Geel on just teile sobiv libestusaine. Tänu lõõgastavale mõjule fisting Päraku või tupe saab imeliselt venitada. BUTTR fisting Libestusaine on veepõhine ja seetõttu saab seda kasutada ka koos seksimänguasjade ja kondoomidega.

     

    BUTTR fisting Geel

     

    BUTTR fisting Geel on ideaalne fisting ja anaalseks penetratsiooniks. fisting Geel on paksema konsistentsiga kui tavalised määrdeained ja muudab tungimise sujuvamaks ja seega lihtsamaks. Veepõhine koostis muudab selle toote sobivaks isegi silikoonist ja lateksist kondoomidest valmistatud dildode või tagumispistikutega kasutamiseks. fisting Libestusainet saab pärast kasutamist veega maha loputada. Lisaks sellele on BUTTR fisting Gel on rasvavaba, lõhnavaba ja täiesti lõhnatu. Suure 500 ml purgi abil on teil lihtne libestusvahendit seksi ajal kasutada, nii et saate täielikult keskenduda oma naudingule. Ideaalne kaaslane imelise fisting Elamused kahele.

     

    fisting Libestusaine, fisting Lubrikant, fisting Libestuskreem..

     

    A fisting Libestusaine on asendamatu abivahend anaal- või vaginaalseks penetratsiooniks käe või rusikaga! Isegi kui see ei pea alati olema rusikas, on vastav kehaava ikkagi tugevalt väljakutsutud. Selleks, et rusikasse tungimine oleks võimalikult meeldiv, kasutatakse spetsiaalseid libestusvahendeid fisting Libestusaineid. fisting Veepõhine geel, fisting Silikoonipõhised libestusained ja fisting Õli- või rasvapõhiseid määrdeaineid leiate siit MEO.de. Nende hulgas on meie tõestatud kaubamärgid Le Fist ja Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Mancunt ja Let's Fuck Hot, aga ka sellised tooted nagu J-Lube või klassikaline Crisco.

     

    Mis on fisting Libestusaine?

     

    Anaalseks või vaginaalseks fisting on tegemist vastava kehaava maksimaalse venitamisega ja sügava tungimisega. Selle hõlbustamiseks kasutatakse spetsiaalseid fisting libestusaineid, millel on suur määrdeomadus ja mis ei kipu kiiresti kuivama. A fisting Seanss sling võib kesta mitu tundi ja kasutatav libestusaine peab olema võimeline fisting Peab suutma vastu pidada! fisting Lubrikante on saadaval silikoon-, rasva- ja vee baasil ning eriomadustega, näiteks tuimendava toimega, nagu meie Let's Fuck Extreme, või kuumusefektiga, nagu meie Let's Fuck Hot.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • BUTTR fisting Geel
    • Sisu: 500 ml
    • BUTTR on täiesti uuenduslik libestusaine. See pakub rohkem lõbu, sügavamat tungimist, täiuslikku seanssi.. fisting Sessiooni, tugevamad tõuked ja lõdvestunud anaalseksi dildode või teie partneriga.
    • Koostisosad: BUTTR, BUTTR, BUTTR, BUTTR, BUTTR: Vesi, glütseriin, hüdroksüetüültselluloos, naatriumbensoaat, kaaliumsorbaat, sidrunhape

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Geil

    Können wir tatsächlich empfehlen . Es gab keine Probleme. es lässt sich sogar mit der Spritze aufziehen.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Great

    Wow I love this stuff I had the clear gell before but decided to try this one and certainly wasn't disappointed highly recommended thanks

      Hindamine 

      Good product - long lasting

      Lets be honest some lubes dry quickly and become sticky or tacky. I rate this this lube as it stays "creamy" without drying out. Big tub and easy to apply, doesn't stain the sheets or leave oily residues everywhere and is non scented

        Hindamine 

        Meine Empfehlung

        Das Fisting Gel ist ganz gut allerdings sind die Produkte von LETS FUCK (auch hier im Shop) viel besser

          Hindamine 

          Attention à ne pas se laisser emporter

          J'ai pris en version gel, je testerai les autres version à l'occasion pour trouver celui que je préfère.
          Vraiment efficace, le gel reste bien en place sûr n'importe quel jouet contrairement au lubrifiant que j'utilisais avant, et qu'elle lubrification !
          Pas de sensation désagréable de chauffe, pas d'odeur et se nettoie facilement, que demander de plus ?
          Et bien justement, il manque un moyen simple d'application, le gel étant assez épais, un système type pousse mousse pour appliquer une petite noisette ou il faut serait un plus, et c'est plus hygiénique.

            Hindamine 

            Bon pouvoir lubrifiant

            Ni trop chauffant ni gras a outrance, le gel est parfait pour des pratiques Fist

              Hindamine 

              Sèche un peu vite mais pas désagréable

              Sèche un peu vite mais sa texture passe bien. Si vous recherchez la même sensation qu'avec un gel exclusivement a base d'eau, oublié

                Hindamine 

                Superbe glisse

                Voici un bon lubrifiant sans odeur, assez glissant qui reste longtemps sur vos jouets et muqueuses. Le nettoyage est très facile et il ne fait aucune trace sur les tissus.
                Bravo, on recommande. En revanche, on a aussi la version creme qui est beaucoup moins lubrifiante (agréable tout de même) mais qui peut laisser des taches sur les tissus et qui se nettoye beaucoup moins bien. En revanche elle reste assez bien sur les jouet mais aussi et surtout sur les doigts.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  BUTTR - fisting Geel

                  BUTTR - fisting Geel

                  Kui soovite veenduda, et teie käsi või rusikas fisting Kui soovite veenduda, et teie käsi või rusikas libiseb seansi ajal eriti hästi, on BUTTR fisting geel just õige libestusaine teie jaoks. Tänu lõõgastavale mõjule fisting Saab pärak või tupp imeliselt venitada. BUTTR fisting Libestusaine on veepõhine ja seda saab kasutada ka koos seksimänguasjade ja kondoomidega.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Ka teised kliendid ostsid:

                  12 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: