Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

Penis Massaažöör Dr Cockilt

Revolutsiooniline Dr Cock peenisemassaaž pakub uut viisi peenise stimuleerimiseks ja suurendamiseks. See kvaliteetne seade on spetsiaalselt loodud meestele intensiivseks masturbeerimiseks ja samal ajal peenise treenimise ja suurendamise edendamiseks.

Rohkem infot

3369/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Revolutsiooniline Dr Cock peenisemassaaž pakub uut viisi peenise stimuleerimiseks ja suurendamiseks. See kvaliteetne seade on spetsiaalselt meestele mõeldud intensiivseks masturbeerimiseks ja samal ajal peenise treenimise ja suurendamise stimuleerimiseks.

     

    Sügav massaaž toob kaasa suurema peenise!

     

    Dr. Cock peenisemassaažija on varustatud nelja väga tõhusa massaažirulliga, mis spetsiaalselt masseerivad ja stimuleerivad peenist. Sügav massaaž, õrn surve ja rullimisliigutused soodustavad vereringet ja venitavad peenise kude. Regulaarse treeningu abil peenisemassaažiga on võimalik saavutada tugevam erektsioon, suurem vastupidavus ja peenise suurenemine. Parima võimaliku efekti saavutamiseks soovitame koos peenisemassaažiga kasutada meie STROKE masturbatsioonigeeli. Geeli eriline koostis intensiivistab stimulatsiooni ja võimaldab veelgi intensiivsemat kogemust.

     

    Penisemassaažeri ergonoomiline disain muudab selle kasutamise lihtsaks ja mugavaks. Rullid kohanduvad ideaalselt peenise kujuga ja võimaldavad meeldivat libisemist üle naha. Individuaalselt reguleeritav intensiivsus võimaldab treeningut kohandada vastavalt isiklikele vajadustele ja saavutada seega soovitud efekti.

     

    Lisaks kasutamisele masturbeerimisvahendina pakub Dr. Penis Massager ka võimalust peenise venitamiseks. Sihtotstarbeliste venitusharjutuste abil saab peenise kudesid treenida ja aja jooksul saavutada peenise suurenemine. Massaažirull võimaldab kontrollitud ja ohutut kasutamist optimaalsete tulemuste saavutamiseks.

     

    Dr. Cock Penis Massaažer on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja seda saab hügieeniliselt ja lihtsalt puhastada meie VERYCLEAN spreiga.

     

    Avastage nüüd Dr. Cock Penis Massaažeri paljud võimalused ja kogege intensiivsemat masturbeerimist, treenimist ja peenise muljetavaldavat suurenemist.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Dr. Cock Penis Massager
    • Varustatud 4 massaažirulliga
    • Kompaktne ja diskreetne disain.
    • Mõõtmed: 90 mm lai x 90 mm pikk x 40 mm kõrge, läbimõõt 25 mm kuni 55 mm.
    • Materjal: Silikoon, ABS

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Vier Druckrollen für drei Schwellkörper

    Die Konstruktion dieses Massagegeräts ist auf breite Penismaße ausgelegt. Interessant ist es, dass vier leicht profilierte Druckrollen des erigierten Penis in die "Zange nehmen". Dazu sind sie schwenkbar gelagert, so dass sie immer an zu massierenden Objekt anliegen. Insgesamt sieht dieses Massagegerät sehr technisch aus, erfüllt aber seine Aufgabe wirksam.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Penis Massaažöör Dr Cockilt

    Penis Massaažöör Dr Cockilt

    Revolutsiooniline Dr Cock peenisemassaaž pakub uut viisi peenise stimuleerimiseks ja suurendamiseks. See kvaliteetne seade on spetsiaalselt loodud meestele intensiivseks masturbeerimiseks ja samal ajal peenise treenimise ja suurendamise edendamiseks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: