Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Nahast köis

Uudiskiri

Shibari nahast köie - sinine

Meie helesinine vasikanahkne Shibari köis lisab värvi igale bondage seanssile. See Itaalias kunstiliselt valmistatud köis ühendab endas Jaapani traditsioonilise köitmiskunsti Shibari olemuse ning Itaalia väärika iseloomu ja peene käsitööoskuse.

Rohkem infot

3510/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie helesinine vasikanahast Shibari köis lisab värvi igale bondage seanssile. See Itaalias kunstlikult valmistatud köis ühendab endas Jaapani traditsioonilise Jaapani köitekunsti Shibari olemuse ja Itaalia väärika iseloomu ning peene käsitööoskuse. Selle pikkus on muljetavaldavad 9 meetrit ja läbimõõt on 0,8 cm, mis sobib ideaalselt rafineeritud ja turvaliseks köitmiseks

     

    Köis on valmistatud kvaliteetsest puuvillast, mis on kaetud Itaalia pehme vasikanahaga. See pakub nii "köitjale" (isik, kes seob) kui ka "jänesele" (isik, keda seotakse) ainulaadset, sensuaalset kogemust, mis viib tunde täiesti uude mõõtmesse. Puuvilla ja vasikanaha kombinatsioon tagab meeldiva tunde nahal ning annab köitele täiendava tugevuse ja esteetilisuse.

     

    9 meetri pikkuse ja 0,8 cm läbimõõduga vasikanahast Shibari köis pakub piisavalt võimalusi erinevate sidumistehnikate jaoks. Naha tekstuur võimaldab luua eriti täisväärtuslikke ja rikkalikke sõlmi, mis ei ole mitte ainult turvalised, vaid ka esteetiliselt meeldivad.

     

    Kui soovite köit kasutada rippköitmiseks, siis arvestage maksimaalse kaaluga või maksimaalse tõmbejõuga 20 kg. See on ainus viis tagada, et üllas nahkümbris jääb terveks ja et saate seda kvaliteetset BDSM-toodet kaua nautida.

     

    Vasikanahast valmistatud Shibari bondage köis on ideaalne aksessuaar kõigile neile, kes soovivad viia bondage-mängu uuele luksusliku erootika tasemele ja kes hindavad kõrgekvaliteedilisi materjale ja teostust. Iga üksik köis on tunnistus Itaalia käsitööst ja tähelepanust detailidele, mis eristab seda tavapärastest bondage-köitest. Kohustuslik toode igale peenema erootilise mängu armastajale.

     

    Mis on selle vasikanahast bondage-köie juures erilist?

     

    Tavapärase puuvillase bondage-köie ümbritsemine peene Itaalia vasikanahaga mitte ainult ei anna köiele luksuslikku puudutust, vaid eristab seda ka tavapärastest bondage-köitest. Itaalia vasikanahk on kogu maailmas tuntud oma kõrgema kvaliteedi, pehmuse ja meeldiva nahatunnetuse poolest. See kvaliteetne nahkümbris mitte ainult ei kaitse nahka võimaliku puuvillase ärrituse eest, vaid annab köiele ka erilise esteetilise puudutuse, mis suurendab sensuaalset kogemust bondage'i ajal. Lisaks tagab nahk täiendava stabiilsuse ja vastupidavuse, mis pikendab köie kasutusiga. Vasikanahaga ümbritsemine muudab köie ka tõeliseks pilgupüüdjaks ja seab luksuslikke aktsente. Seega ühendab köis ainulaadsel viisil funktsionaalsuse ja esteetika ning kujutab endast kvaliteetset alternatiivi tavapärastele köitele.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Shibari Bondage köis, Premium-kvaliteet
    • Meie köis on valmistatud kogenud käsitööliste poolt Itaalias kõrgeima täpsusega. Pehme vasikanahk tagab mitte ainult mugava tunde, vaid annab köiele ka luksusliku puudutuse.
    • Materjal: vasikanahk, puuvillane köis
    • Mõõdud: Läbimõõt u. 0,8 cm, pikkus 900 cm
    • MEO Shopi itaalia keeles leiate aadressil www.meoteam.it

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Für unsere Zwecker super

    Top Qualität!!!! Kauf war super!!!!
    Ware genau wie beschrieben und für das, wozu ich es wollte, einfach perfekt.

      Hindamine 

      Una cuerda que me encanta

      Es una cuerda suave pero firme, cumple su cometido para atar al sumiso/a de la forma que consideres y con 9 metros, sabes que no te va a faltar cuerda, además siendo negra da un toque de glamour.

        Kirjutage oma ülevaade

        Shibari nahast köie - sinine

        Shibari nahast köie - sinine

        Meie helesinine vasikanahkne Shibari köis lisab värvi igale bondage seanssile. See Itaalias kunstiliselt valmistatud köis ühendab endas Jaapani traditsioonilise köitmiskunsti Shibari olemuse ning Itaalia väärika iseloomu ja peene käsitööoskuse.

        Kirjutage oma ülevaade

        10 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: