Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Nahast köis

Uudiskiri

Shibari nahast köis - must

Meie sügavmustast vasikanahast Shibari köis on võimas avaldus igal bondage-sessioonil. Itaalias suurima hoolega käsitsi valmistatud köis ühendab endas Shibari, iidse Jaapani erootilise sidumiskunsti võluva esteetika, sensuaalse elegantsi ja käsitööoskusega, mille poolest Itaalia on tuntud.

Rohkem infot

3513/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Meie sügavmustast vasikanahast Shibari köis on võimas avaldus igal bondage seansil. Itaalias suurima hoolega käsitsi valmistatud köis ühendab endas Shibari, iidse Jaapani erootilise sidumiskunsti võluva esteetika, sensuaalse elegantsi ja käsitööoskusega, mille poolest Itaalia on tuntud. 9 meetri pikkuse ja 0,8 cm läbimõõduga sobib ideaalselt keerukate sõlmede ja sensuaalsete hetkede jaoks bondage'is.

     

    Köis on valmistatud kvaliteetsest puuvillast, mis on kaetud Itaalia pehme vasikanahaga. See pakub nii "riggerile" (isik, kes teeb sidumist) kui ka "bunnyle" (isik, keda seotakse) ainulaadset, sensuaalset kogemust, mis viib tunnetuse täiesti uude dimensiooni. Puuvilla ja vasikanaha kombinatsioon tagab meeldiva tunde nahal ning annab köiele lisatugevuse ja esteetilisuse.

     

    9 meetri pikkuse ja 0,8 cm läbimõõduga vasikanahast Shibari köis pakub piisavalt võimalusi erinevate sidumistehnikate jaoks. Naha tekstuur võimaldab luua eriti täisväärtuslikke ja rikkalikke sõlmi, mis ei ole mitte ainult turvalised, vaid ka esteetiliselt meeldivad.

     

    Kui soovite köit kasutada rippköitmiseks, siis arvestage maksimaalse kaaluga või maksimaalse tõmbejõuga 20 kg. See on ainus viis tagada, et üllas nahkümbris jääb terveks ja et saate seda kvaliteetset BDSM-toodet kaua nautida.

     

    Vasikanahast valmistatud Shibari bondage köis on ideaalne aksessuaar kõigile neile, kes soovivad viia bondage-mängu uuele luksusliku erootika tasemele ja kes hindavad kõrgekvaliteedilisi materjale ja teostust. Iga üksik köis on tunnistus Itaalia käsitööst ja tähelepanust detailidele, mis eristab seda tavapärastest bondage-köitest. Kohustuslik toode igale peenema erootilise mängu armastajale.

     

    Mis on selle vasikanahast bondage-köie juures erilist?

     

    Tavapärase puuvillase bondage-köie ümbritsemine peene Itaalia vasikanahaga mitte ainult ei anna köiele luksuslikku puudutust, vaid eristab seda ka tavapärastest bondage-köitest. Itaalia vasikanahk on kogu maailmas tuntud oma kõrgema kvaliteedi, pehmuse ja meeldiva nahatunnetuse poolest. See kvaliteetne nahkümbris mitte ainult ei kaitse nahka puuvillast tuleneva võimaliku ärrituse eest, vaid annab köiele ka erilise esteetilise puudutuse, mis suurendab sensuaalset kogemust bondage'i ajal. Lisaks tagab nahk täiendava stabiilsuse ja vastupidavuse, mis pikendab köie kasutusiga. Vasikanahaga ümbritsemine muudab köie ka tõeliseks pilgupüüdjaks ja seab luksuslikke aktsente. Seega ühendab köis ainulaadsel viisil funktsionaalsuse ja esteetika ning kujutab endast kvaliteetset alternatiivi tavapärastele köitele.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Shibari Bondage köis, Premium-kvaliteet
    • Meie köis on valmistatud kogenud käsitööliste poolt Itaalias kõrgeima täpsusega. Pehme vasikanahk tagab mitte ainult mugava tunde, vaid annab köiele ka luksusliku puudutuse.
    • Materjal: vasikanahk, puuvillane köis
    • Mõõdud: Läbimõõt u. 0,8 cm, pikkus 900 cm
    • MEO Italia BDSM poe itaalia keeles leiate aadressil www.meoteam.it

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    As described

    Delivery was very quick and product is just like described. I used it for shibari and even after a few hours of the rope directly touching my naked skin, it didn't hurt at all.

      Hindamine 

      Super Qualtität

      Alles super, gut verarbeitet und angenehm zu benutzen. Würde ich jederzeit wieder bestellen.

        Hindamine 

        Perfectas

        Ninguna queja. Son excelentes para hacer nudos sobre el cuerpo sin que resulte doloroso o áspero. Son suaves y fáciles de manejar e incluso puedes unirlas con facilidad si necesitas más metros. Excelente compra.

          Hindamine 

          Top

          SUPER QUALITÉ !! Corde douce, pratique d'utilisation !!

            Kirjutage oma ülevaade

            Shibari nahast köis - must

            Shibari nahast köis - must

            Meie sügavmustast vasikanahast Shibari köis on võimas avaldus igal bondage-sessioonil. Itaalias suurima hoolega käsitsi valmistatud köis ühendab endas Shibari, iidse Jaapani erootilise sidumiskunsti võluva esteetika, sensuaalse elegantsi ja käsitööoskusega, mille poolest Itaalia on tuntud.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            10 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: