Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Cock Ring Donut ROYAL: peenise rõngas, munandirõngas ja munandite raskus

Sõltuvalt suurusest võite kasutada MEO kvaliteetseid roostevabast terasest donut-rõngaid peenise rõngaks, riistrõngaks, pärakirõngaks või isegi munandirõngaks. Kas kõva erektsiooni, pungil oleva munajuha, suurema naudingu saamiseks seksi ajal või munajuha venitamiseks: siit MEO-st leiate suurima valiku Donut kullirõngaid.

Rohkem infot

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Sõltuvalt suurusest võite kasutada MEO kvaliteetseid roostevabast terasest donut-rõngaid peenise rõngaks, riistrõngaks, pärakirõngaks või isegi munandirõngaks. Kas kõva erektsiooni, pungil oleva munajuha, suurema naudingu saamiseks seksi ajal või munajuha venitamiseks: siit MEO-st leiate suurima valiku Donut kullirõngaid.

    Mis on tegelikult Donut kullirõngas?

    Meditsiinilisest roostevabast terasest valmistatud doonusrõngas on rõngas, mida kantakse peenise aluse ümber, ainult munandite või munajuha ümber või kullirõngana peenise ja munandite ümber. Mõiste "donat" viitab rõnga ümmargusele kujule, mis meenutab Donut. Meditsiiniline roostevaba teras on kvaliteetne, kehaga kokkusobiv materjal, mida kasutatakse sageli meditsiiniliste implantaatide ja instrumentide jaoks.

    Mõõtmed - Donut Cock Ring Model Royal:

    15 mm kõrgus, paksus 8 mm (keskmise raskusega versioon)

    Pakume neid roostevabast terasest donuti rõngaid erinevate siseläbimõõtudega:

    25 mm glans-rõngaks
    30 mm glans-rõngaks või peenisevõlli rõngaks
    35 mm glans-rõngaks või peenisevõlli rõngaks
    40 mm peenisevõlli rõngaks või väiksema kukerõngaks
    45 mm klassikalise kukerõngaks
    50 mm klassikalise kukerõngaks
    55 mm suurema kukerõngaks

    Pakume neid donut-..Rõngad ka kergemas (Donut Cock Ring Duke - kliki siia) ja raskemas (Donut Cock Ring Imperial - kliki siia) versioonis! Pakume ka magnetilisi donut-kukkurõngaid (kliki siia) ja donut-pallide venitusi (kliki siia ).

    Mis on eriline Donut kukkurõngas?

    • Donuti kujul on mõned eelised, mis eristavad seda teistest kukerõngastest. Donuti kukkurõngas võib aidata teil saada kõvemat ja kauem kestvat erektsiooni, piirates verevoolu teie erekteerunud peenisest. See võib ka ejakulatsiooni veidi edasi lükata, mis võib viia pikema seksuaalse aktiivsuseni. Paljud meie kliendid leiavad, et kullirõnga lisakaal ja surve on meeldiv, kuna see suurendab seksuaalset naudingut. Lisaks sellele võib donuti-kuklarõngas muuta teie peenise suuremaks ja pungilikumaks, mis võib olla visuaalselt atraktiivne nii teile kui ka teie partnerile.
    • Võrreldes teiste riistarõngaste disainidega on donuti kujul mõned eelised. Esiteks on donuti kuklarõnga ümarad servad mugavamad ja vähendavad ärrituse või ebamugavuse ohtu, mida võivad põhjustada teravad servad. See on oluline, sest rõngas istub tihedalt keha külge ja seda saab kanda pikemat aega. Donuti kuju võimaldab ka ühtlasemat rõhu jaotumist peenise või peenise ja munandite ümber, mis võib kaasa tuua parema verevoolu reguleerimise ja meeldivama kogemuse. Lisaks näeb donuti kukerõnga ümmargune kuju ka päris hea välja ja annab suurepärase välimuse.


    Lõppkokkuvõttes sõltub õige kukerõnga valimine teie isiklikest eelistustest ja mugavustasemest, kuid spetsiaalsel donuti kujuga disainil on kindlasti mõned kasulikud omadused, mis eristavad seda teistest kukerõngaste disainidest.

    Donuti kukerõngas pakub teile mitmeideeliseid ja funktsioone, nagu näiteks:

    • Erektsiooni parandamine: Cockringi kasutamine vähendab erekteeritud peenise verevoolu, mis võib viia tugevama ja kauem kestva erektsiooni tekkimiseni.
    • Edasilükatud ejakulatsioon: Mõned mehed teatavad, et cockringi kasutamine aitab ejakulatsiooni edasi lükata, mis võib viia pikema seksuaalse aktiivsuseni.
    • Suuremad tunded: Mõne mehe jaoks võib kullirõnga lisakaal ja -rõhk suurendada seksuaalset naudingut.
    • Visuaalne efekt: Kukerõngas võib muuta peenise suuremaks ja pungilikumaks, mis võib olla kandjale ja tema partnerile visuaalselt atraktiivne.


    Kuklarõngas pakub teile mitmeid eeliseid ja funktsioone, näiteks:

    • Suuremad tunded: kui kasutate peenise rõngast, võib see suurendada peenise tundlikkust, mis viib intensiivsemate tunnete tekkimiseni seksi ajal. See võib olla tõesti lahe!
    • Pikem kestmine seksi ajal: Paljud mehed arvavad, et torkerõnga kasutamine aitab neil mitte nii kiiresti orgasmi saada. See tähendab, et nad saavad seksi ajal kauem lõbutseda, ja see kõlab ju hästi, kas pole?
    • Lahe välimus: Tamme sõrmus võib anda peenisele super välimuse, sest sõrmus rõhutab ja toob esile peenise limaskesta. See võib olla sinu ja su partneri jaoks päris seksikas.


    Meie veebipoest leiad laia valiku metallist tammesõrmuseid ja kukerõngad, Donut roostevabast terasest kukerõngad, metallist peenisõrmused, silikoonist peenisõrmused, kummist peenisõrmused ja TPE peenisõrmused.

    Mis on push-up efekt?

    Donut kukerõngaste push-up efekt või Donut ball stretcher viitab sellele, kuidas nende sõrmuste kandmine muudab suguelundite välimust. Kui rõngas asetatakse peenise aluse või munandite ümber, avaldab see survet ja "surub" suguelundid ettepoole, muutes need pehmemaks ja suuremaks. See tõukeefekt võib olla nii esteetiliselt meeldiv kui ka seksuaalset naudingut soodustav. Rõngas võib peenise ja munandite rõhutamisega ja esiletõstmisega aidata suurendada teie ja teie partneri seksuaalset erutust. Mõned meie kliendid leiavad, et kullirõnga või munandirõnga lisaraskus ja surve on äärmiselt meeldiv, mis suurendab veelgi seksuaalset naudingut.

    Lisateave:

    • Donut CAZZOMEO rõngas paljudes erinevates suurustes
    • Kaklarõngas, peenisrõngas, munandirõngas või munandirõngas
    • Niklivaba metallist peenisrõngas - ideaalne allergikutele
    • Materjal: roostevaba teras
    • Puhastamine: Soovitame puhastada meie desinfitseeriva pihustiga INSTACLEAN.
    • Libesti: Seda peenisrõngast võib kasutada mis tahes libestiga.
    • Penisrõngas on väljastpoolt kumer ja valmistatud niklivabast roostevabast terasest. Kogu pind on poleeritud.
    • Selle sõõrikujulise peenisrõnga eeliseks on meeldiv, ümmargune kuju - tõeline käesõbralik -, mis teeb ka pika kandmise (näiteks terve õhtu, terve öö) absoluutseks naudinguks.
    • Pakend: Must sametkott säilitamiseks, koos mitmekeelse kasutusjuhendiga.
    • CAZZOMEO ™ on MEO registreeritud kaubamärk.


    Kuidas määrata peenisrõnga õiget suurust ja kui kaua võib peenisrõngast kasutada?

    • Mõõtke ümbermõõt: Võtke paindlik mõõdulint või nöör ja mõõtke oma pooleraktse peenise või peenise ja munandite ümbermõõt. Peenise ja munandite ümbermõõdu mõõtmiseks asetage mõõdulint munandite taha ja ümber peenise aluse.
    • Arvutage läbimõõt: jagage mõõdetud ümbermõõt 3,14-ga (pi), et saada läbimõõt.
    • Reguleerige suurust: Parim on lahutada määratud läbimõõdust 1-2 mm, et riistrõngas sobiks piisavalt tihedalt, kuid mitte nii tihedalt, et see oleks ebamugav või tekitaks valu.


    Pidage meeles, et elastsed materjalid, nagu silikoon ja kummi, on paindlikumad ja kohanduvad paremini erinevate suurustega. Jäigast materjalist, näiteks roostevabast terasest valmistatud peenisrõngaste puhul on eriti oluline leida õige suurus. Siit meie veebipoest leiad allalaadimiseks peenisrõnga kasutusjuhendi, mis selgitab väga hästi, kuidas panna peenisrõngast ja annab üksikasjalikud juhised, kuidas valida õiget peenisrõnga suurust. Need juhised kuuluvad ka iga meilt tellitava peenisrõnga juurde. Võite neid meilt küsida ka telefoni või e-posti teel. Meie aastatepikkusele kogemusele tuginedes usume, et 45 mm läbimõõt sobib normaalse suurusega peenisele (kui riistrõngast kantakse peenise ja munandite ümber). Peenise võllile mõeldud rõngaste puhul soovitame läbimõõtu vahemikus 30-40 mm ja peenise rõngaste puhul läbimõõtu vahemikus 25-30 mm.

    Kui kaua saab kullirõngast kasutada, sõltub erinevatest teguritest:

    • Materjal: Pehmeid, elastseid materjale, nagu silikoon ja kumm, võib tavaliselt kanda kauem kui kõvast materjalist, näiteks roostevabast terasest, valmistatud kukerõngaid.
    • Kandmismugavus: Veenduge, et kukerõngas istuks mugavalt ja ei pigistaks. Kui see muutub ebamugavaks või tunnete valu, peaksite kukerõnga kohe ära võtma.


    Rusikareegel: kullirõngast ei tohiks kanda kauem kui 30 minutit, et vähendada veresoonte kahjustamise või muude terviseprobleemide ohtu. Oluline on kuulata oma keha ja lõpetada kukerõnga kasutamine kohe, kui tekib ebamugavustunne või valu.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Mein neuer Eichelring

    Nach dem ich diverse Cockringe bereits besitze, hatte ich das Bedürfnis auch meine Eichel entsprechend zu schmücken.
    Gar nicht so einfach etwas zu finden, zumal wenn die Anforderungen an Material, Passform und Gewicht, recht hoch sind.
    Doch hier bei MEO wurde ich fündig.

    Ich wollte einen Eichelring welchen ich, wie meine Cockringe, täglich tragen kann.
    Nicht nur beim Sex mit meiner Frau, auch im Alltag.

    Die Erfahrung zeigt, das bereits wenige mm, entscheidend den Trage-Komfort beeinflussen können.
    Mein Schwanz und auch die Eichel haben, ich würde sagen eine normale Größe bis minimal größer.
    Ich habe den Eichelring in Größe 25 mm bestellt.
    Und, wie ich es befürchtet hatte, hält dieser ohne eine Erektion bei mir nicht.
    Der Schwanz muss bei mir zumindest eine leichte Erektion haben, dann ist alles ok und die Eichel wird verdammt groß,
    berührungsempfindlich und .... macht verdammt viel Spaß. Auch ihr G-Punkt erfreut sich entsprechend an dem Ring.
    ABER, ich wollte diesen traumhaften Ring auch im Alltag benutzen und mich an diesem außerordentlich hohem Gewicht erfreuen.
    Nun habe ich mir einen Gummi O-Ring in 22 mm Durchmesser und 5 mm Materialstärke zugelegt und trage diesen in der Eichelfurche,
    den eigentlichen Eichelring direkt dahinter.
    Ergebnis:
    Der schwere Eichelring sitzt perfekt und hat in keinster Weise die Möglichkeit über den O-Ring und Eichel abzurutschen.
    Egal wie kalt es auch draussen ist :-) der Ring bleibt da wo er ist.
    Durch die Dicke des Rings wird die Vorhaut kontinuierlich zurückgehalten, was zusätzlich beim Tragen im Alltag und beim Sex, an den Ring erinnert.
    Je nach Hose ist, zumal wenn man auf einen Slip verzichtet, der dicke Ring bei genauer Betrachtung, leicht sichtbar.

    Alles in Allem - ein Traum!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Anello fallico

    Donut Cockring ROYAL è un anello fallico di una certa dimensione, consistente, forte e decisa di ben 5 cm, una misura large. Il materiale con cui è realizzato è acciaio inox pieno, dirompente nel peso e al tatto, è un anello fallico molto presente, capace di farvi avere erezioni durature e impressionanti. Donut Cockring ROYAL è un anello fallico ideale per l'utente esperto che desidera un look elegante, moderno e da dominatore incontrastato. E' molto comodo e confortevole e si indossa facilmente, portandolo alla base del pene e sotto i testicoli. Il materiarle di cui è composto è acciaio inossidabile, non poroso, igienico, facile da sterilizzare, sensibile alla temperatura e resistente agli urti. Potrete portare il gioco ad un livello successivo con delle variazioni termiche sensibili, riscaldandolo con acqua calda o raffreddandolo in frigorifero. Mostrarsi con questo Cock Ring restituirà un immagine bdsm impressionante, e il suo peso sarà percepito in maniera totalizzante.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    5 stars

    This ring has the weight to give a that heavy tug to the tip of my cock that I love. I have worn it for days as the fit is just quite comfortable. I'm going to order two more to give even more weight.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Super geiler Cockring

    Super geiler Cockring. Ich trage ich fast durchgehend! Die abgerundete Form sitzt perfekt und schneidet nicht ein. Zudem sorgt die schwere Qualität für ein sexy Gefühl. Sehr empfehlenswert!!!

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    My favorite cockring

    This quickly became my favorite cockring, after putting it on the style and shine looked like they were made for me!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Great ring

    Great ring! This is my second one. I wanted another one just like it, I tend to lose or misplace them. Everyone likes the interesting look of this one, I get lots of compliments. Good fit!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Cock Ring Donut ROYAL: peenise rõngas, munandirõngas ja munandite raskus

    Cock Ring Donut ROYAL: peenise rõngas, munandirõngas ja munandite raskus

    Sõltuvalt suurusest võite kasutada MEO kvaliteetseid roostevabast terasest donut-rõngaid peenise rõngaks, riistrõngaks, pärakirõngaks või isegi munandirõngaks. Kas kõva erektsiooni, pungil oleva munajuha, suurema naudingu saamiseks seksi ajal või munajuha venitamiseks: siit MEO-st leiate suurima valiku Donut kullirõngaid.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: