Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Sport Fucker Rugby Ring

Tunne võimu ja kirge Sport Fucker Rugby Ring! Saadaval põnevates sinistes, mustades ja punastes värvides, lisab see mitmekülgne peenise sõrmus teie kõige intiimsematele hetkedele uue naudingu mõõtme.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Tunne võimu ja kirge Sport Fucker Rugby Ring! Saadaval põnevates sinistes, mustades ja punastes värvides, lisab see mitmekülgne peenise sõrmus teie kõige intiimsematele hetkedele uue naudingu mõõtme. Rugby Ring on populaarse Sport Fucker™ Trainer Ringi edasiarendus, kuid nüüd on see veelgi paksema kujuga ja valmistatud unikaalsest Liquid Silicone.

     

    Kogege seksimise ajal muljetavaldavat erektsiooni ja suuremat vastupidavust, samal ajal kui Sport Fucker Rugby Ring ümbritseb peenist põnevalt tiheda siseläbimõõduga (u. 2,4 cm). Õrn surve peenisele soodustab verevoolu ning tagab kõvema ja kauem kestva erektsiooni. Samal ajal pakub Rugby Ring meeldivat stimulatsiooni ja suurendab naudingutunnet seksi ajal.

     

    Väga elastne silikoonist TPR-materjal kohandub ideaalselt individuaalse suuruse ja kujuga ning tagab maksimaalse kandmismugavuse. Kas üksi või koos partneriga, Sport Fucker Rugby Ring võimaldab teil kohandada oma naudingut ja avastada uusi naudingu kõrgusi.

     

    Sport Fucker Rugby Ring ei avalda muljet mitte ainult oma funktsiooni, vaid ka ainulaadse disaini ja kvaliteetse töötluse poolest. Selle stiilse aksessuaariga saate teha erootilise avalduse. Kasutage libestusainet, et muuta kogemus veelgi nauditavamaks ja sensuaalsemaks ning süüdata kirglik tuli.

     

    Kas olete valmis oma naudingu piire avardama? Nautige põnevaid hetki, mida pakub Sport Fucker Rugby Ring, ja kogege unustamatuid naudingu- ja ekstaasihetki. Andke oma seksuaalelule ülimat hoogu ja nautige sensuaalset seiklust, mis viib teid seninägematute rahulduste kõrguste juurde.

     

    Mis on vedel silikoon?

     

    Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas tõeline siseringiide. See on absoluutselt nahasõbralik, seega on seda ohutu ja meeldiv kasutada - ilma kompromissideta. Samuti on see uskumatult vastupidav, nii et see peab vastu ka kõige metsikumatele seiklustele ja püsib endiselt tippvormis. Ja paindlikkus? Ületamatu! Liquid Silicone kohandub igale mõeldavale kujule ja pakub siiski vajalikku tugevust. Ja mis kõige parem: see tundub hämmastavalt loomulik. Lühidalt: Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas universaal, mis ei jäta ohutuse ja naudingu osas midagi soovida!

     

    Vedelast silikoonist valmistatud seksimänguasjade puhastamine ja hooldamine?

     

    Seksimänguasju tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Lihtsalt peske seda sooja vee ja maheda seebiga. Ärge muretsege, materjal on veekindel ja seda saab hõlpsasti maha loputada. Kui soovid, võid kasutada isegi spetsiaalset seksimänguasjade puhastusvahendit, nagu meie VERYCLEAN-sprei. Pärast puhastamist peaksite laskma seksimänguasjal täielikult kuivada. Kõige parem on lasta sellel õhu käes kuivada, mitte otse päikese või küttekeha peal. Kui see on täielikult kuivanud, hoidke seda puhtas ja kuivas kohas, eemal teistest seksimänguasjadest. Parim on panna see spetsiaalsesse seksimänguasjade hoiukotti, et kaitsta seda tolmu ja mustuse eest. Ja veel üks nõuanne: kasuta alati õiget libestusainet. Silikoonipõhine seksimänguasju töötab väga hästi veepõhiste libestitega, nagu Aquameo. Siiski tuleks vältida silikoonipõhiseid libestusaineid, kuna need võivad materjali rünnata. Kui järgid neid lihtsaid hooldusvihjeid, naudid oma seksimänguasja pikka aega!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Penisrõngas
    • Sport Fucker Rugby Ring
    • Unikaalselt pehme ja väga elastne.
    • Mitmekülgselt kasutatav.
    • Välisläbimõõt: umbes 5,2 cm
    • Sisemine läbimõõt: umbes 2,4 cm
    • Materjali paksus: umbes 1,4 cm
    • Uskumatult veniv.
    • Kasutage koos Aquameo libestusainega.
    • Materjal: silikoon-TPR ühend (mittepoorne)
    • Sport Fucker uSAs ja MEO Euroopas on tuntud kaubamärgid, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele seksimänguasjadele ja BDSM-toodetele. Ulatuslik valik pakub uuenduslikke ja põnevaid lahendusi kõigile neile, kes soovivad viia oma seksuaalkogemused uuele tasemele. Sport Fucker ja MEO seisavad kvaliteedi, funktsionaalsuse ja maksimaalse naudingu eest. Tooted on hoolikalt välja töötatud ja valmistatud rangete kvaliteedistandardite järgi, et tagada turvaline ja põnev seksuaalkogemus. Ka see toode on muljetavaldav näide esmaklassilisest kvaliteedist ja ainulaadsest disainist, mille eest Sport Fucker ja MEO on tuntud.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Top Qualittät

    Der Ring ist sehr gut verarbeitet und von hoher Qualität.
    Das Material ist weich und anschmiegsam, das kann ich nur bestätigen.
    Durch die verschiedenen Öffnungen kann man ihn auf verschiedene Arten benutzen, also doppelt gut :-)
    Macht auf jeden Fall Spaß :-D

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Très bon produit

    Matière douce et agréable, solide et extensible, c'est un produit de qualité.
    Idéal pour faire durer les ébats et resté dur.
    Pas d'odeur désagréable.
    Livré en 2 jours. Je recommande ce produit.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Sport Fucker Rugby Ring

    Sport Fucker Rugby Ring

    Tunne võimu ja kirge Sport Fucker Rugby Ring! Saadaval põnevates sinistes, mustades ja punastes värvides, lisab see mitmekülgne peenise sõrmus teie kõige intiimsematele hetkedele uue naudingu mõõtme.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: