Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penis rõngad

Uudiskiri

Metallist riistarõngas - Alphamale - punane

Valmistu maratoniseks ja plahvatuslikeks orgasmideks koos punase Alphamale riistarõngaga. Tugev erektsioon ja mugav kandmine - ülim uuendus sinu seksuaalelu jaoks.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Metallist riistarõngas pakub muljetavaldavat kombinatsiooni tohutust efektist ja suurest kandmismugavusest. Selle peamine funktsioon on tagada kõva ja kauakestev erektsioon. Rõngas ümbritseb peenist nii, et verevool on tõhusalt reguleeritud, ilma et see oleks ebamugav.

    Tänu oma väikesele kaalule, mis on sõltuvalt suurusest 34-41 grammi, on peenisrõngas vaevumärgatav ja seetõttu saab seda mugavalt kanda pikema aja jooksul. Kuju, eriti donuti kuju, jaotab surve ühtlaselt ja väldib ebameeldivaid tundeid, mis võivad tekkida halvasti disainitud peenisrõngaste puhul.

    Selle AlphaMale sarja kuuluva peenisrõnga eripära on elavatest värvidest valikus. See on saadaval sinise, punase, musta, kuldse ja hõbedase värviga. Värvimine on saavutatud anodeerimisprotsessi abil, mis mitte ainult ei anna intensiivseid värve, vaid muudab ka alumiiniumi pinna kõvemaks ja vastupidavamaks kulumise ja kriimustuste suhtes.

    Teine eelis on kasutatava lennunduskvaliteediga alumiiniumi hügieenilised omadused. Materjali on lihtne puhastada ja sellel on sile, õmblusteta pind, mis vähendab bakterite kogunemist ja muudab rõnga eriti hügieeniliseks.

    Alumiiniumist valmistatud peenisrõngale on mõned eriomadused, mis eristavad seda teistest materjalidest valmistatud peenisrõngastest:

    • Kergus ja tugevus: alumiinium on kerge, kuid samas väga tugev materjal. See tähendab, et alumiiniumist peenisrõngas on oma kergusest hoolimata tugev ja vastupidav.
    • Soojusjuhtivus: Alumiinium on väga hea soojusjuht. See võib põhjustada huvitavaid tundeid, kuna rõngas imab kiiresti kehasoojust.
    • Siledad ja õmblusteta: Alumiiniumist saab teha väga sileda ja õmblusteta pinna, mis annab mugava tunde ja hoiab ära hõõrdumise või ebamugavuse.
    • Hügieeniline ja kergesti puhastatav: Alumiinium on mittepoorsest materjalist ja kergesti puhastatav. Samuti on see korrosiooni- ja roostekindel.
    • Esteetilisus: Meie alumiiniumist kukerõngad on väga moodsa ja esteetilise disainiga, millel on läikiv metallpind.
    • Allergiarisk: Inimeste jaoks, kes on teatud materjalide suhtes tundlikud, on alumiinium üldiselt hüpoallergeenne, mis vähendab nahaärrituse või allergiliste reaktsioonide ohtu.


    Oleme valinud selle riistarõnga jaoks donuti kuju, et tagada kõrge mugavus ja ühtlane survejaotus. See on eriti oluline, kui kullirõngast kantakse pikema aja jooksul. Siiski on oluline veenduda, et rõngas on õiges suuruses ja seda ei tohi kanda liiga kaua.

    Soovitame kasutada meie veepõhist libestusainet Aquameo, et rõngast üle peenise ja munandite tõmmata. Kasutusjuhend on lisatud igale riistarõngale. Pärast kasutamist tuleks kukerõngas puhastada meie sprei abil INSTACLEAN.

    Lisainfot:

    • Metallist peenisrõngas - Alphamale
    • Materjal: alumiinium, anodeeritud
    • Dimensions: Sisediameeter 40 mm, 45 ja 50 mm. Kõrgus 14 mm, seina paksus 8 mm.
    • Kaal: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • Saadaval erinevates värvides: sinine, punane, must, kuldne ja hõbedane.
    • Alphamale ja MEO on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärgid.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super Cockring

    Echt super Cockring. Blutstauefekt ist hervorragend. Hält "Ihn" beim Sex steinhart. Kann ich nur empfehlen.

      Hindamine 

      Excellent !

      Correspond parfaitement au descriptif.
      Se porte des.journées entières sans aucunes gènes....
      Je recommande

        Kirjutage oma ülevaade

        Metallist riistarõngas - Alphamale - punane

        Metallist riistarõngas - Alphamale - punane

        Valmistu maratoniseks ja plahvatuslikeks orgasmideks koos punase Alphamale riistarõngaga. Tugev erektsioon ja mugav kandmine - ülim uuendus sinu seksuaalelu jaoks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: