Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Piitsad ja flogger

Uudiskiri

BDSM flogger valmistatud nahast

Pehmete või kõvade löökide jaoks! The flogger alates MEO inspireerib teid! See on valmistatud kvaliteetsest, punutud nahast ja istub ideaalselt käes.

Rohkem infot

2174/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Pehmete või kõvade löökide jaoks! MEO flogger inspireerib teid! See on valmistatud kvaliteetsest punutud nahast ja istub ideaalselt käes.

     

    In dubio pro MEO kehtib ka piitsainstrumentide kohta, sest me töötame ainult kogenud piitsa valmistajatega, kes kasutavad traditsioonilisi tootmisprotsesse, et toota silmapaistvaid piitsaid ja piitsaid flogger piitsad.

     

    Meie piitsa 15 rihma, millest igaüks on punutud üle poole oma pikkusest, tekitavad suurt õhutakistust ja põhjustavad maapinnale põrgates iseloomulikku heli flogger iseloomulik heli kokkupõrkel.

     

    Meie flogger nahast valmistatud piitsaid kasutatakse ühelt poolt mõjutatud kehaosade soojendamiseks, et soodustada paremat vereringet ja seega vähendada vigastuste ohtu, ning teiselt poolt õrnade löökide või kõvade löökide andmiseks. Rannarihm tagab hea haarde ja oma 70 cm pikkusega on flogger ideaalselt paigutatav. Lühidalt: see flogger on hädavajalik kõigile peksmise armastajatele.

     

    Tugev käepide on kaetud punutud nahaga ja sellel on randmerihm. See tähendab, et teil on flogger kindlalt käes ja seda saab hoida ka rippunult (soovitatav kõigi piitsade ja piitsade puhul).

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • flogger meie HURTME tootevalikust.
    • Käsitsi valmistatud parimast nahast.
    • Kogupikkus: umbes 68 cm
    • Käepideme pikkus: umbes 22 cm
    • Käepideme paksus: 2,5 cm
    • 24 nahast rihma
    • Sobib nii BDSM-algajaile kui ka BDSM-professionaalidele.
    • Piitsutamist kasutatakse sageli seksuaalse naudingu tekitamiseks seksuaalse praktikana. Niinimetatud flagellatsioon on osa BDSM-i seksuaalsest mängust. BDSM-is kasutavad piitsu sageli tops. Neid kasutatakse nii karistamiseks kui ka naudinguks.
    • BDSM-mänguasjade kasutamine, nagu näiteks meie floggernõuab alati vastutustunnet ja vastastikust austust osalejate vahel. Järgige alati põhimõtteid "Turvaline, mõistlik, konsensuslik".
    • Ohutu: kasutage ainult flogger ainult siis, kui olete selle käsitsemisega kursis. Vältige tundlikke kehapiirkondi, eriti näo, kaela ja neerude piirkonda. Eelnev harjutamine padjal vms. võib olla kasulik, et saada tunnetus flogger tunde saamiseks.
    • Olge mõistlik: BDSM-tegevusi tuleks alati teha selge mõistusega. Vältige kasutada flogger kui olete alkoholi, narkootikumide või tugevate ravimite mõju all. Lisaks pöörake alati tähelepanu vastuvõtja füüsilisele ja vaimsele seisundile.
    • Konsensuslik: suhtle oma seksuaalpartneriga avalikult ja ausalt piiridest ja soovidest. Selge Safeword peaks olema kokku lepitud, et tegevuse saab igal ajal lõpetada, kui üks osalejatest tunneb end ebamugavalt.
    • Pidage meeles: BDSM on intiimne suhe, kus usaldus ja suhtlemine on esmatähtis. Kasutage meie flogger austust ja vastutustunnet, et tagada kõigile asjaosalistele turvaline ja nauditav kogemus.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Hindamine 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Kirjutage oma ülevaade

        BDSM flogger valmistatud nahast

        BDSM flogger valmistatud nahast

        Pehmete või kõvade löökide jaoks! The flogger alates MEO inspireerib teid! See on valmistatud kvaliteetsest, punutud nahast ja istub ideaalselt käes.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        24 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: