Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Real Ass Play

Uudiskiri

Dick Stick - Pikendatav dildo varras koos dildoga - Fuck & Play

The Dick Stick sarjast Fuck & Play muudab teie lemmik Vac-U-Lock™ ühilduv dildo või butt plug Doc Johnsonilt, Hungilt, Fucktoolsilt või Hunglockilt ülimalt kiimas rammimisvahendiks. Kinnitage dildo, butt plug või muu enda valitud seksimänguasju Dick Stick Vac-U-Lock™ adapteri külge ja kasutage seda üksi või oma partneri jaoks.

Rohkem infot

2013/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Dick Stick sarjast Fuck & Play muudab sinu lemmik Vac-U-Lock™ ühilduv dildo või butt plug Doc Johnsonilt, Hungilt, Fucktoolsilt või Hunglockilt ülimalt kiimas rammimisvahendiks. Kinnitage dildo, butt plug või muu enda valitud seksimänguasju Dick Stick Vac-U-Lock™ adapteri külge ja kasutage seda üksi enda nautimiseks või kasutage seda oma partneri sügavamale tungimiseks.

     

    Vac-U-Lock™-liitmiku töötas algselt välja Doc Johnson, kuid nüüd kasutavad seda ka paljud teised tarnijad. Seega - ükskõik, kas dildo, anaalpistik või mõni muu seksimänguasju - see Vac-U-Lock™ adapteriga pikendatav dildo varras on tõeline universaal.

     

    Tähtsündmused:

     

    • See adapteri ja dildoga varustatud dildostang on ideaalne pikendus kõikide anaalsete, vaginaalsete või oraalsete tungimistüüpide jaoks.
    • Tänu libisemiskindlale käepidemele koos randmerihmaga saate oma tõukeid täies mahus viia oma valitud dildo või anaalpistikuga.

     

    Kuidas kasutada dildopulka vac-U-Lock™ adapteriga?

     

    Kui teie Bottom ei vääri teie füüsilist lähedust, siis andke talle seda kaugelt selle imelise dildopulgaga! Sa võid kummarduda tema kohale, samal ajal kui ta oma jalad voodil laiali paneb, või põlvitada neljakäpuli sinu ees põrandal. Näita talle, et ta ei vääri sinu lähedust ja tähelepanu, samal ajal kui sa dildokepiga ikka ja jälle torgid! Ergonoomiline, polsterdatud käepide tagab, et sa püsid pulgaga ja Bottom kasutades mugavalt. Pärast kasutamist saate dildo pulgaga hõlpsasti kokku lükata Dildopulk on ka suurepärane treeningvahend puppy Play või BDSM-stsenaariumide jaoks.

     

    Mida tähendab Vac U Lock™?

     

    Seda on väga lihtne seletada, sest see on tegelikult nagu kodus - pistik sisestatakse pistikupessa! Kus "pistik" on tarviku adapteripistik ja "pistikupesa" on dildo alumisel küljel olev profileeritud ava. Vac-U-Lock™ süsteem tähistab vahetatavat süsteemi, milles erinevaid dildosid saab lihtsalt ja kiiresti kombineerida Vac-U-Lock™ tarvikuga. Seda süsteemi kasutatakse paljude dildode, seksimänguasjade ja tarvikutega, nt ka keppimismasinatega, aga ka muude praktiliste tarvikutega (rihmad, rakmed, dildode käepidemed, ühenduspistikud, iminapad, vibratsioonimootorid jne). Ja miks? Sest erinevate mänguasjade ja tarvikute omavaheline kombineerimine on väga praktiline ja odav ning see säästab palju raha.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Dick Stickpikendatav dildo varras koos Vac-U-Lock™ adapteriga ja tasuta dildo
    • Saab kasutada koos mis tahes Vac-U-Lock™-iga ühilduvate tarvikutega
    • Mõõdud: Dildo on 17 cm pikk ja selle läbimõõt on 4 cm. Varda pikkus on 70 cm koos käepidemega, kui see ei ole pikendatud. Minimaalne pikendatav pikkus on 36 cm, koos dildoga 53 cm. Maksimaalne pikenduspikkus on 107 cm pikk, koos dildoga 124 cm.
    • Materjal: varras on valmistatud alumiiniumist, dildo on valmistatud TPE-st.
    • Märkus: Sisaldab varras ja dildo.
    • See MEO® sarja Fuck & Play kuuluv tarvik võimaldab kasutada dildosid, seksimänguasju ja anaalpistikuid koos Doc Johnsoni, Hung Systemi, Fucktools, Hunglocki ja paljude teiste tootjate Vac-U-Lock™-iga. Üksikud tooted töötavad nii koos kui ka eraldi. Erinevate võimaluste ja sadade dildode ja anaalpistikute variatsioonidega ei ole teie kujutlusvõimele piire seatud.
    • Dildo on tarnimisel kaasas.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Geiles Gadget

    Ich glaube, das Geilste an diesem Gerät ist, dass es dir eine "verbale Distanz" zwischen dir und deinem Partner/Sub ermöglicht. Was auch immer du zu deinem Partner sagst, kommt aus ein paar Metern Entfernung von der tatsächlichen Penetration, wenn er eine Maske trägt, das Gefühl geben kann, dass nicht du es bist, der zustößt. WICHTIG: Überschreite NIEMALS die maximale Länge die auf dem Schaft angegeben ist!! Wenn du das tust, musst du den verlängerten Teil komplett herausziehen und den Plastikring im Inneren vorsichtig wieder einsetzen. Mit etwas Überlegung und Geduld kannst du ihn leicht zurücksetzen, aber es ist viel einfacher, die Anweisungen zu befolgen und innerhalb der angegebenen Verlängerung zu bleiben, um das Problem von vornherein zu vermeiden!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Oh my!!!!

    What fun we had! there is something quite humiliating about being fucked with this thing. My Dom enjoyed it a lot. You can also use it without the long stick and shorten it down to the handle, which has the same humiliating effect, if you're into that kind of thing.

      Hindamine 

      He loves it

      Super addition to our toy box, increased my dom feelings. He loves it

        Hindamine 

        Infinitely arousing

        Husband standing a couple, three feet away, penetrating me with the dick stick, infinitely arousing!

          Hindamine 

          Mostra il tuo sub o partner che ha il controllo con il Fuck Stic

          Punisci e gioca con il tuo partner con un dildo dal design realistico su un'asta espandibile. La forma e la consistenza del dildo hanno fornito la massima stimolazione ad ogni spinta. Un adattatore Vacuum-Grip sull'asta consente di sostituire il dildo per qualsiasi dispositivo compatibile.Sarai in grado di mantenere una presa comoda e sicura per una migliore spinta con l'impugnatura ergonomica, l'impugnatura in schiuma secondaria e la cinghia da polso regolabile.

            Hindamine 

            Master used this on me last night

            Master used this on me last night and we had alot of fun with it . Surprisingly enjoyable with the added force of master penetrating me with it .

              Hindamine 

              Fuck Stick

              Pretty decent product, was more solid than I expected so you will really will be able to give him a good fucking from a distance

                Kirjutage oma ülevaade

                Dick Stick - Pikendatav dildo varras koos dildoga - Fuck & Play

                Dick Stick - Pikendatav dildo varras koos dildoga - Fuck & Play

                The Dick Stick sarjast Fuck & Play muudab teie lemmik Vac-U-Lock™ ühilduv dildo või butt plug Doc Johnsonilt, Hungilt, Fucktoolsilt või Hunglockilt ülimalt kiimas rammimisvahendiks. Kinnitage dildo, butt plug või muu enda valitud seksimänguasju Dick Stick Vac-U-Lock™ adapteri külge ja kasutage seda üksi või oma partneri jaoks.

                Kirjutage oma ülevaade

                Ka teised kliendid ostsid:

                30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: