Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Seksi voodipesu - Sheets of San Francisco

Uudiskiri

Valge paigaldatud lina - Sheets of San Francisco

Andke oma himule järele ilma piiranguteta! Meie veekindel, valge lateksi välimusega lina Sheets of San Francisco kaitseb teie madratsit.

 

Rohkem infot

239,90 €


-40,00 €

199,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Veekindel paigaldatud lina, mis näeb välja nagu lateks. See kvaliteetne, vastupidav vedelikukindel lina lubab mugavat tunnet naha vastu ja on loodud kaitsma teie madratsit magamistoas.

     

    • Veekindel
    • Hingav
    • Mugav naha vastu
    • Masinpesukõlblik
    • Õmblusteta pind
    • Valmistatud USAs

     

    Pärast lõbutsemist pista see lihtsalt pesumasinasse - lina on hetkega jälle kasutusvalmis.

     

    Kahekihiline kõrgtehnoloogiline polüuretaankangas, mis on kummistunud.

     

    25,4 cm pikkuste nurkadega vooderdatud lina

    Kaal olenevalt suurusest vahemikus 1050-1304 grammi

     

    Suurused: Cal King, Double, Full Size, King, Queen, Standard, Super King, Twin

     

     

     

    Siit saate tellida kangaproovi testimiseks!

     

     

    ASTU LIBEDASSE MÄRJA LÕBU !!!

    Sheets of San Francisco - kui sa tahad lihtsalt olla sina ise

    Enamik meist naudib seksi, mis võib sisaldada igasugust jama. Seepärast soovis Sheets of San Francisco meeskond luua tootesarja, mis võimaldaks teil teha KÕIKI, igal pool ja igal ajal, ilma et peaksite mõtlema tagajärgedele.

    Algusest peale oli Sheets of San Francisco otsustanud luua kvaliteetse kõrgekvaliteedilise toote, mis oleks nahal suurepärase tunde ja oleks ühtlasi äärmiselt praktiline ja vastupidav. Sheets of San Francisco suutis pärast mitmeid pikki kuud kestnud uurimistööd arendada unikaalseid kangaid ja disainilahendusi, mille tulemuseks oli lõpuks meie tänane innovatiivne tootevalik.

    Lina- ja voodipesu valikus on kasutatud keerulisi kangaid, mis ei ole mitte ainult vedelike suhtes mitteläbilaskvad, vaid pakuvad ka palju muid eeliseid. Need on hingavad, fantastilise ja meeldiva nahatunnetusega ning samas äärmiselt vastupidavad. Hämmastav on ka see, et meie linikuid on väga lihtne pesta ja seega saab neid kiiresti uuesti ja uuesti kasutada.

    Leinad on mõeldud mitmesuguste huvide jaoks - alates sensuaalsest massaažist kuni erootiliste mängudeni koos rohke libestamisega kuni toidu-, vaha- või veespordimängudeni, meie linad sobivad kõikidele eelistustele.

     

    Märkus Sheets of San Francisco valgete toodete kohta:

     

    Palun pange tähele, et mõned tooted ja värviline vaha võivad plekki teha. Soovitame neid tooteid enne kasutamist väikesel alal katsetada.

     

    Meie uhiuus valgete linjade ja patjade tootesari on nüüd saadaval. Paljud meie kliendid on ikka ja jälle palunud valgeid linikuid. Me oleme kuulanud ja saame nüüd esitleda tulemust. Meie arvates avavad need linad täiesti uue mõõtme perversses seksis. Pikka aega on fetišimaailm olnud seotud tumedate ja sünge värvidega, kuid nüüd näib, et see on pöördumas heledate ja värskete värvide poole. Me tahame, et meie linad oleksid osa sellest trendist ja tahtsime neid trende valge liiniga toetada. Meie valges liinis kasutatakse täpselt samu kvaliteetseid kangaid kui meie tavalistes mustades linikutes.

     

    Kui elate ühises korteris või kuivatate oma linikutel, siis nüüd ei pea te muretsema selle pärast, mida teised võivad meie uhiuue valge linikuga arvata. Esmapilgul näevad meie linad välja nagu tavaline voodipesu. Alles lähemal vaatlusel märkate sensuaalset tunnet ja vetthülgavaid omadusi. Paljud meie kliendid jätavad linad lihtsalt voodisse magama või valmis järgmiseks lõbusaks sessiooniks. Ükskõik, kus te neid uusi valgeid linikuid ka ei hoiaks või kasutaksite, need ei jää teile silma.

     

    Nõudlikult valmistatud kangad, mida me kasutame oma linade valmistamiseks, on paljude vedelike ja muude toodete suhtes läbitungimatud ning isegi vahakindlad. Mõned tooted, eriti värviline vaha, võivad lõpuks plekki teha. Kui olete enamasti vaha mängimisega seotud, soovitame jääda meie mustade linade juurde. Muul juhul on mustadel või valgetel lehtedel täpselt samad suurepärased omadused.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Un affare

    Prima si scrivere una recensione ho dovuto provarlo.
    Il tessuto non è male, è morbido e soprattutto lo lavi e lo pieghi, non occorre stirarlo.

      Hindamine 

      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      Dieses edle und zudem äußerst praktische Laken gefällt mir sehr. Es ist ein toller Hingucker und schützt das Bett gleichzeitig vor Verschmutzungen.
      Wenn auch noch ein Lack oder Latex-Fetisch vorhanden ist, sorgt es zusätzlich für Spaß beim Sex.
      Zur Reinigung kann es einfach feucht abgewischt werden oder auch in der Maschine gewaschen werden.
      Ganz toll - Ich bin begeistert und kann es nur empfehlen.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Valge paigaldatud lina - Sheets of San Francisco

      Valge paigaldatud lina - Sheets of San Francisco

      Andke oma himule järele ilma piiranguteta! Meie veekindel, valge lateksi välimusega lina Sheets of San Francisco kaitseb teie madratsit.

       

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      8 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: