Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sidumisköis

Uudiskiri

Deluxe Bondage köis mustas värvitoonis - BDSM Couture seeria

Deluxe Bondage köit saab kasutada paljude erinevate bondage praktikate jaoks, alates käte ja jalgade sidumisest kuni kogu keha sidumiseni ja Jaapani bondage kunstini.

Rohkem infot

3059/00

24,90 €

3,28 €/M

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO musta deluxe-köiega saab stimuleerivat sidumist kiiresti ja lihtsalt teostada. Kvaliteetne köis on meeldivalt pehme ja sobib seetõttu ka tundlikule nahale. Sellel on suurepärane tõmbetugevus ja erinevalt paljudest teistest köitest ei pea seda eeltöötlema, nii et seda saab kasutada paljale nahale ilma kriimustusteta. Bondage-köit saab sõlmida tihedalt ja kindlalt ning see on väga viimistletud.

     

    Kuigi bondage'i võib teostada ka käeraudade, nahast käeraudade või kettidega, seostab enamik inimesi mõistet "bondage" peamiselt köitega seotud erootilise ohjeldamisega. Deluxe Bondage Rope'i abil on võimalik saavutada lai valik erinevaid bondage'i praktikaid alates käte ja jalgade sidumisest kuni kogu keha sidumiseni ja Jaapani bondage'i kunstideni.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Punutud bondage-köis, mis on valmistatud väärikast materjalist.
    • Siidine läige: eriti väärikate bondage-kunstide jaoks.
    • Kohustuslik algajatele ja professionaalidele: kiireks ja tõhusaks bondage'iks või Shibari-stiilis bondage'i kunstiks.
    • Meeldiv pinnastruktuur: Tundub nahal pehme - isegi pikemate bondage-sessioonide ajal.

     

    Mis on eriline Deluxe Bondage Rope'i puhul?

     

    See kvaliteetne bondage-köis võimaldab teil oma partneriga piiranguteta oma bondage-fantaasiaid välja elada. Kaunis, siidiselt läikiv bondage-köis sobib nii bondage-algajaile kui ka bondage-professionaalidele, kes soovivad teostada keerukaid bondage-tehnikaid. Väärikas optikas köis on rebenemiskindel ja vastupidav, kuid tundub nahal väga meeldiv. See ei lõika ebamugavalt - isegi pikemate seansside ajal! Köie mõlemad otsad on suletud otsakorgiga, mis muudab bondage-köie vastupidavamaks ja hoiab ära kulumise.

     

    Lisaks põnevale lust- ja domineerimismängule on oma partneri sensuaalne sidumine ka väga põnev visuaalne kogemus. Mitte ainult seetõttu, et Sub liikumisvabadus on piiratud, vaid sõltuvalt sõlmekunstist võib erilise tähelepanu alla võtta ka näiteks rinna, tagumiku, tupe või peenise.

     

    Milliseid tarvikuid soovitatakse?

     

    Rope Master, sest see on kindlasti kõige rafineeritum ja samas kõige tõhusam aksessuaar köiega sidumises! Rope Master on terasest anaalkonks (kõlab hullemini kui on). Suurepärane aksessuaar, mis lisab teie bondage seanssile erootilise domineeriva komponendi. Anaalikonks stimuleerib oma kuuliga sihipäraselt anaalnärve ja pakub ka lihtsat fikseerimisvõimalust. Tõmmake bondage-köit või läbi anaalikonksu avause, et siduda oma partner kiiresti, kuid väga tõhusalt. Lisainfo saamiseks klõpsake siin.

     

    Kuidas ma puhastan Deluxe Bondage köit?

     

    Puhastage Deluxe Bondage Rope'i jooksva vee all kerge seebiga. Kui soovite desinfitseerivat puhastust, kasutage meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • 7,6 meetri pikkune bondage köis
    • Köis on valmistatud kvaliteetsest polüestrist
    • ABS-ist valmistatud murdumiskindlad otsad
    • Teine MEO® bondage köite eelis on see, et neid on lihtne pesta. Seega võite võtta oma bondage-köie kaasa BDSM-sessioonile või klubisse ja pärast seda hõlpsasti puhastada.
    • MEO® deluxe bondage köis on saadaval kuldses, mustas ja sinises värvitoonis.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfekt für Schmuckbondage

    Das Seil ist sehr weich und hochwertig verarbeitet. Insbesondere die Enden sind sehr hochwertig. Für mich ist das Seil perfekt, um ein Party Outfit zu schnüren. Es fühlt sich auf der nackten Haut gut an kann aber aufgrund der Weichheit auch auf empfindlichen Kleidungsstücken (z.B. Latex) gefesselt werden, ohne Schäden zu verursachen.

      Hindamine 

      Exzellentes Deluxe Bondage-Seil für unvergessliche Fesselspiele!

      Ich bin absolut begeistert von dem Bondage Seil von MEO! Es ermöglicht mir, schnell und mühelos aufregende Fesselungen herzustellen und meine Bondage-Fantasien voll auszuleben.

      Die Qualität des Seils ist einfach hervorragend. Es ist wunderbar weich und angenehm auf der Haut, auch für empfindliche Hauttypen wie mich. Im Gegensatz zu vielen anderen Seilen muss es nicht vorbehandelt werden, um ein kratzfreies Erlebnis auf nackter Haut zu gewährleisten. Die Zugfestigkeit ist beeindruckend, so dass ich mich immer sicher und fest verschnürt fühle. Außerdem ist das Seil sehr sorgfältig verarbeitet, was seine Langlebigkeit und Widerstandsfähigkeit unterstreicht.

      Besonders gut gefällt mir die angenehme Oberflächenstruktur des Seils. Auch bei längeren Bondage-Sessions bleibt es wunderbar weich auf der Haut, ohne unangenehm einzuschneiden. Das ist wirklich ein Pluspunkt, denn nichts stört die erotische Atmosphäre mehr als ein kratzendes oder unbequemes Seil. Ein weiterer Vorteil sind die versiegelten Endkappen des Seils, die seine Langlebigkeit garantieren und ein Ausfransen verhindern.

      Abschließend möchte ich noch das empfehlenswerte Zubehör erwähnen, den Rope Master. Dieser Analhaken aus Stahl ist das perfekte Accessoire, um einer Bondage-Session eine erotische und dominante Note zu verleihen.

      Alles in allem kann ich das Deluxe Bondage Seil von MEO uneingeschränkt empfehlen. Egal ob Anfänger oder erfahrener Bondage-Fan

        Kirjutage oma ülevaade

        Deluxe Bondage köis mustas värvitoonis - BDSM Couture seeria

        Deluxe Bondage köis mustas värvitoonis - BDSM Couture seeria

        Deluxe Bondage köit saab kasutada paljude erinevate bondage praktikate jaoks, alates käte ja jalgade sidumisest kuni kogu keha sidumiseni ja Jaapani bondage kunstini.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: