Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sidumisköis

Uudiskiri

Deluxe kuldne köis - BDSM Couture seeria

See kvaliteetne deluxe-köis võimaldab teil elada oma partneriga oma bondage-fantaasiaid ilma piiranguteta välja. Kaunis, siidiselt läikiv bondage-köis sobib nii bondage-algajaile kui ka bondage-professionaalidele, kes soovivad teostada keerulisi bondage-tehnikaid.

Rohkem infot

3057/00

24,90 €


-65%

8,72 €

1,15 €/M

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO kuldse deluxe-köiega saab stimuleerivat sidumist kiiresti ja lihtsalt teostada. Kvaliteetne köis on meeldivalt pehme ja sobib seetõttu ka tundlikule nahale. Sellel on suurepärane tõmbetugevus ja erinevalt paljudest teistest köitest ei pea seda eeltöötlema, nii et seda saab kasutada paljale nahale ilma kriimustamata. Bondage-köit saab sõlmida tihedalt ja kindlalt ning see on väga viimistletud.

     

    Kuigi bondage'i võib teostada ka käeraudade, nahast käeraudade või kettidega, seostab enamik inimesi mõistet "bondage" peamiselt köitega seotud erootilise ohjeldamisega. Deluxe Bondage Rope'i abil on võimalik saavutada lai valik erinevaid bondage'i praktikaid alates käte ja jalgade sidumisest kuni kogu keha sidumiseni ja Jaapani bondage'i kunstideni.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Punutud bondage-köis, mis on valmistatud väärikast materjalist.
    • Siidine läige: eriti väärikate bondage-kunstide jaoks.
    • Kohustuslik algajatele ja professionaalidele: kiireks ja tõhusaks bondage'iks või Shibari-stiilis bondage'i kunstiks.
    • Meeldiv pinnastruktuur: Tundub nahal pehme - isegi pikemate bondage-sessioonide ajal.

     

    Mis on Deluxe Bondage Rope'i juures nii erilist?

     

    See kvaliteetne köis võimaldab teil oma partneriga oma bondage-fantaasiaid piiranguteta välja elada. Kaunis, siidiselt läikiv bondage-köis sobib nii bondage-algajaile kui ka bondage-professionaalidele, kes soovivad teostada keerukaid bondage-tehnikaid. Väärikas optikas köis on rebenemiskindel ja vastupidav, kuid tundub nahal väga meeldiv. See ei lõika ebamugavalt - isegi pikemate seansside ajal! Köie mõlemad otsad on suletud otsakorgiga, mis muudab bondage-köie vastupidavamaks ja hoiab ära kulumise.

     

    Lisaks põnevale lust- ja domineerimismängule on oma partneri sensuaalne sidumine ka väga põnev visuaalne kogemus. Mitte ainult seetõttu, et Sub liikumisvabadus on piiratud, vaid sõltuvalt sõlmekunstist võib erilise tähelepanu alla võtta ka näiteks rinna, tagumiku, tupe või peenise.

     

    Milliseid tarvikuid soovitatakse?

     

    Rope Master, sest see on kindlasti kõige rafineeritum ja samas kõige tõhusam aksessuaar köiega sidumises! Rope Master on terasest anaalkonks (kõlab hullemini kui on). Suurepärane aksessuaar, mis lisab teie bondage seanssile erootilise domineeriva komponendi. Anaalikonks stimuleerib oma kuuliga sihipäraselt anaalnärve ja pakub ka lihtsat fikseerimisvõimalust. Tõmmake bondage-köit või läbi anaalikonksu avause, et siduda oma partner kiiresti, kuid väga tõhusalt. Lisainfo saamiseks klõpsake siin.

     

    Kuidas ma puhastan Deluxe Bondage köit?

     

    Puhastage Deluxe Bondage Rope'i jooksva vee all kerge seebiga. Kui soovite desinfitseerivat puhastust, kasutage meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • 7,6 meetri pikkune bondage köis
    • Köis on valmistatud kvaliteetsest polüestrist
    • ABS-ist valmistatud murdumiskindlad otsad
    • Teine MEO® bondage köite eelis on see, et neid on lihtne pesta. Seega võite võtta oma bondage-köie kaasa BDSM-sessioonile või klubisse ja pärast seda hõlpsasti puhastada.
    • MEO® deluxe bondage köis on saadaval kuldses, mustas ja sinises värvitoonis.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Gute Qualität

    Gute Qualität

      Kirjutage oma ülevaade

      Deluxe kuldne köis - BDSM Couture seeria

      Deluxe kuldne köis - BDSM Couture seeria

      See kvaliteetne deluxe-köis võimaldab teil elada oma partneriga oma bondage-fantaasiaid ilma piiranguteta välja. Kaunis, siidiselt läikiv bondage-köis sobib nii bondage-algajaile kui ka bondage-professionaalidele, kes soovivad teostada keerulisi bondage-tehnikaid.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: