Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Turvalised voorusvööd

Uudiskiri

Kuldne voorusvöö meestele - NoPacha Billionaire

NoPacha Billionaire on puhas luksus, mida sa väärid, isegi kui alistuv mees! Kuldset voorusvööd meestele kasutatakse selleks, et luksuslikult takistada kandjal erektsiooni saamist või seksuaalakti sooritamist. Nautige seda ainulaadset ranget kasinuse kogemust maailma esimese 18-karvalise kullatud kasinusevööga!

Rohkem infot

3329/00

249,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See on puhas luksus, mida sa väärid, isegi kui alistuv mees! Kuldne voorusvöö meestele, mida tuntakse ka kuldse peenisepuuri nime all, takistab luksuslikult kandja erektsiooni saamist või seksuaalakti sooritamist. Naudi seda ainulaadset ranget kasinuse kogemust maailma esimese 18-karvalise kullatud kasinusevööga!

     

    NoPacha Billionaire Chastity Belt koosneb 18 karaadiga kullatud roostevabast terasest valmistatud peenisepuurist, millesse suguelundid on suletud ja lukuga kinnitatud, et kasutaja ei saaks voorusvööd ise eemaldada.

     

    Mis on kuldse voorusvöö juures erilist?

     

    Kui te võtate kasinusvöö, siis palun võtke kuldne! See kullatud, lukustatav voorusvöö on valmistatud kvaliteetsest, niklivabast roostevabast terasest ja kaetud 18-karaadise kullaga. Keeluvööga on kaasas kaks erineva suurusega rõngast, mis sobivad peenise ja munandite ümber, ning kaks ühesugust võtit lukustamiseks ja avamiseks. Keeluvöö ülaosas olev väike avaus võimaldab seda kasutada pikemaajalise vooruse korral, võimaldades alistuval mehel vajadusel urineerida ja tagades hügieeni.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Kullatud peenisepuuri: see kuldne voorusvöö on valmistatud roostevabast terasest, mis on kaetud 18-karaadise kullaga ja on täiesti niklivaba.
    • Kaks erineva suurusega peenise rõngast: Valige 52 mm või 54 mm rõnga vahel, mis sobivad ümber peenise võlli ja munandite ümber.
    • Avaga: Väike ava sobib ideaalselt pikkade kasinusperioodide jaoks ja võimaldab urineerimist.
    • Kaks lukustusvõtit: Keeluvöö lukustamiseks on kaasas kaks identset võtit.

     

    Kuidas kasutada voorusvööd?

     

    Laske oma domineerival partneril, nimega keyholder, lükata peenisepuuri oma mitte-erekteerunud peenisele. Kui peenist on raske puuri sisse suruda, võite keerata nööri ümber peenise torkekeha ja viia selle läbi avause, et saaksite peenise peenise puuri sisse tõmmata, selle asemel, et seda sisse suruda. Väike PLOWBOY libestusaine hõlbustab peenise sisestamist. Veenduge, et olete valinud õige suurusega rõnga, pange see peale, sisestage üks munand, seejärel järgmine munand ja lõpuks peenis, nagu paneksite tavalise riistarõnga. Seejärel pange peenisepuuri ja kinnitage see rõnga külge.

     

    Hügieen:

     

    Kandke kuldset voorusvööd duši all ja peske seda maheda seebi ja veega. Kuldset voorusvööd võib kasutada mis tahes libestusainega ja see on mittepoorne. Pärast eemaldamist saab voorusvööd desinfitseerida meie pihustiga INSTACLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Kuldne voorusvöö meestele - NoPacha Billionaire
    • Mõõdud: Peenisepuuri pikkus on umbes 86 mm. Penispuuri avaus on 33 mm x 30 mm. Rõnga läbimõõt: 52 ja 54 mm.
    • NoPacha on MEO, Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: kullatud roostevaba teras
    • Värv: Kuldne
    • Märkus: Võtmeid ei tohi kaotada.
    • Selleks, et peenis saaks voorusvöös vabalt ja hõõrdumatult libiseda, soovitame kasutada meie toitvat geeli PLOWBOY koos aloe vera ja E-vitamiiniga.
    • Keeluvööd tuleb enne ja pärast kasutamist puhastada INSTACLEAN spreiga.
    • Meie voorusvööde juurde soovitame meie CUMELOT ® seeria stimulaatoreid, mis on mõeldud alistuva mehe aeg-ajalt toimuvaks sunniviisiliseks emaskulimiseks.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    höchste Wertschätzung für den künftigen Träger

    Rein funktionell gibt es sicherlich keine prinzipiellen Unterschiede zu Varianten der KG aus beispielsweise Edelstahl. Mit der Entscheidung für diese extrem wertige Variante bringt die Keyholderin oder der Keyholder seine höchste Wertschätzung für ihren/seinen devoten Mann zum Ausdruck. Die Optik ist ausgesprochen großartig, so dass der Träger für die "erlittenen" Einschränkungen zumindest durch einen fantastischen, bis unüblichen Auftritt belohnt wird.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Kuldne voorusvöö meestele - NoPacha Billionaire

    Kuldne voorusvöö meestele - NoPacha Billionaire

    NoPacha Billionaire on puhas luksus, mida sa väärid, isegi kui alistuv mees! Kuldset voorusvööd meestele kasutatakse selleks, et luksuslikult takistada kandjal erektsiooni saamist või seksuaalakti sooritamist. Nautige seda ainulaadset ranget kasinuse kogemust maailma esimese 18-karvalise kullatud kasinusevööga!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: