Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Turvalised voorusvööd

Uudiskiri

Keeluvöö BDSM - NoPacha Captor

See teeb teie unistuse unistuse unistuse tõeks: meie BDSM voorusvöö NoPacha Captor on vooruspuur, mis on valmistatud ABS-ist, mis on veidi paindlik, kuid äärmiselt vastupidav plastmass, mis on ka väga nahasõbralik. Sa võid seda kanda aastaid!

Rohkem infot

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    See teeb teie unistuse unistuse unistuse tõeks: meie BDSM vooruse vöö NoPacha Captor on vooruse puuri, mis on valmistatud ABS-st, mis on veidi paindlik, kuid äärmiselt vastupidav plastmass, mis on ka väga nahasõbralik. Sa võid seda kanda aastaid!

     

    NoPacha Captor'i voorusvöö kõik osad sobivad üksteisega ideaalselt kokku, nii et nahka ei saa pigistada ja kõrge 24/7 kandmismugavus on tagatud. Läbipaistva voorusvööga on kaasas arvukalt eri suuruses rõngaid ja mitu vaheseinu, et voorusvööd saaks optimaalselt kohandada kandja suguelunditele.

     

    Millised valikukriteeriumid on olulised, kui tahan osta voorusvööd? Kuidas kasutada voorusvööd õigesti?

     

    Meie voorusvööl on ventilatsiooniavad hügieeniliseks ventilatsiooniks ja urineerimisava, nii et alumise osa püsiv voorus on võimalik. MEO ® kasinusvöö NoPacha Captor sobib tänu oma materjalile suurepäraselt ka allergikutele.

     

    Keeluvöösse on integreeritud KG lukustusmehhanism, nii et kandja võib olla kindel, et ükski tabalukk ei sega, nagu teiste mudelite puhul tavaks on. Tarne sisaldab 2 võtmehoidja võtit!

     

    Meie tootetesti parim voorusvöö ei näe mitte ainult hea välja, vaid pakub ka palju eeliseid. Näiteks ABS-konstruktsioonist valmistatud voorusvöö kvaliteetne töötlus tagab, et voorusvöö võib olla teie poolt aastaid kasutatav ilma kulumismärkideta.

     

    Milleks on voorusvöö või kuidas voorusvööd kasutada?

     

    Meie voorusvöö on mõeldud selleks, et hoida meest pikema aja jooksul vooruslikuna ja seega kontrollida või pärssida tema iha. Keeluvöö takistab tiheduse tõttu erektsiooni ja sunnib seega meest seksuaalsele abstinentsusele. Seetõttu on meie voorusvöö populaarne abivahend KG - BDSM suhetes.

     

    Kas seks on võimalik kasinusrihmaga?

     

    Ei, loomulikult mitte. Seks meie voorusvööga on täiesti võimatu! Keeluvöö on mõeldud selleks, et hoida mees seksuaalselt abstinentses pikema aja jooksul. Bottom kannab voorusvööd sageli kogu päeva jooksul ja annab võtme oma partnerile, mistõttu ta "keyholder". Juhul, kui Sub peaks tekkima erutus ja ta saab erektsiooni, põrkab tema peenis vastu rihma seinu. See tunne ajab igasuguse erutuse kiiresti olematuks ja ta ei mõtle enam seksile

     

    Kuidas toimib sunnitud emaslikatsioon voorusvööga seljas?

     

    Populaarne on meie voorusvöö kasutamine "Tease & Denial" mängimisel, kus erutust suurendatakse lõpmatuseni ilma erektsiooni või orgasmi lubamata. Eriti huvitav on see, et meestel saab kehasse kogunenud seemnevedeliku kehast välja tõmmata ilma erektsiooni, seksi või masturbeerimiseta. Sellisel juhul stimuleeritakse eesnääret anaalselt ühe meie CUMELOT ® stimulaatoriga, et eesnääret lüpsta. Selleks ei pea Sub eemaldama voorusvööd.

     

    Soovin osta voorusvööd, mis tüüpi voorusvööd on saadaval?

     

    Kui otsite kasinusvööd, KG või peenisepuuri, siis siit meie kasinusvööde poest www.meo.de leiate suure valiku erinevaid mudeleid, mis on valmistatud erinevatest materjalidest, nagu KG roostevabast terasest, alumiiniumist, PVC-st, silikoonist ja polükarbonaadist, samuti paljudes värvides, nagu punane, must, roosa, valge ja ka hõbedane. Meil on olemas voorusvööd professionaalidele ja voorusvööd algajatele. Veel üks huvitav alternatiiv on meie kasinusvöö CELLMATE KG, mida saab kaugjuhtida mobiiltelefonis oleva rakendusega.

     

    Millega tuleb voorusvöö kasutamisel arvestada?

     

    Oluline teema, millest tuleb rääkida, on hügieen. Keeluvöö kandmiseks on soovitatav teha Bottom intiimne raseerimine. Igapäevaseks hügieeniks tuleks voorusvöö võimalusel eemaldada. See, kas võtmehoidja jääb kontrolli alla või mitte, on teie otsustada. Kui voorusvööd tuleb kanda kogu päeva, on soovitatav kasutada väga tihedaid boksersortse, sest need takistavad voorusvöö hõõrdumist jalgade vastu.

     

    Kas kasinusrihmavööd saab kombineerida teiste sidumistarvikutega?

     

    Loomulikult võite kombineerida voorusvööd teiste MEO ® bondage-toodetega. Võib-olla maksimeerite lihtsalt alandamist ja lasete oma partneril kinnitada teid käeraudade ja pahkluude käeraudadega. Või võite lisaks kasutada SM-piitsa, peeniseküüsi, SM-nänniklambreid või läbipaistmatut bondage'i maski. MEO ® ulatusliku BDM-tarvikute valikuga on teil suur valik kombinatsioone, et suurendada oma voorusvööga seotud kogemust. Laske end inspireerida ja leidke oma kasinuse kogemuse jaoks parim kombinatsioon.

     

    Olenemata sellest, kas otsite kasinusvööd väikesele peenisele või kasinusvööd suurele peenisele, lõpetab see kasinusvahend teie otsingud. Pakume meie voorusvööd püsiva vooruse jaoks erinevates suurustes:

     

    • KG Penis Cage Large: kogupikkus 11,2 cm, suurim läbimõõt 4,3 cm
    • KG Penis Cage Medium: kogupikkus 10,0 cm, suurim läbimõõt 4,3 cm
    • KG Penispuuri Small: kogupikkus 9,9 cm, suurim läbimõõt 3,8 cm
    • KG Rõngaste siseläbimõõt: S = 43 mm, M 46 mm, L 50 mm, XL 55 mm

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Keeluvöö meestele
    • KG koos integreeritud luku ja kahe võtmega
    • Materjal: ABS
    • KG kõrge turvalisuse ja stabiilsusega
    • Meeldiv kandmismugavus
    • mitmed rõngad ja vaheseinad
    • Avad ventilatsiooniks ja urineerimiseks
    • Värv: läbipaistev
    • Mõõdud: Puuri siseläbimõõt u. 3,5 cm. Rõngad: suurus: S = 4,6 cm; suurus M = 4,8 cm; suurus L = 5 cm ja suurus XL = 5,5 cm

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Es gibt bessere

    Es gibt bessere Keuschheitsgürtel (Preisklasse 800 bis 1200 Euro), das ist ganz sicher. Aber die Qualität für diesen Preis ist perfekt! Auch für dauerhafte Keuschhaltung durch meine Herrin ist dieser Keuschheitsgürtel sehr gut geeignet.

      Hindamine 

      Buy one - you won't regret it!!

      Having bought a couple of other cages which were a lot less expensive I was looking for something which would actually fit.
      Although expensive, this is well made with smooth edges, so is suited for extended wear.
      Certainly surprised my gf who spent a frantic few minutes trying to find the key before my resolution crumbled.

        Hindamine 

        Soddisfatta in ogni senso

        Ho comprato questa gabbia perché la mia precedente era troppo grande, la indosso da un giorno ormai e devo ammetterlo: è più comoda della mia gabbia precedente. L'interno della gabbia è piacevole e liscio e senza spigoli vivi sull'apertura. Ha molti anelli diversi da indossare intorno allo scroto, il che è un vantaggio. Questa gabbia si adatta a quasi tutti (purché il tuo pene abbia la giusta lunghezza).

          Hindamine 

          Parfait et confortable

          Tres bien. Depuis la reception ma femme me demande de le porter.
          Tres cool

          • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          endlich gesperrt

          Die Vorstellung, durch einen Keuschheitsgürtel das tägliche Masturbieren ausschließen zu können, beschäftigt mich schon eine Weile. Durch die transparente Ausführung hätte man einen Blick auf das eingesperrte Teil. Preislich erscheint es mir sehr attraktiv zu sein,

          • 6 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
          Hindamine 

          A Transparent, Locking Chastity Cage With Customizable Ball Ring

          Confine your sub in a cage designed for extended comfort! Made with forgiving plastic instead of metal, slightly flexible and softer so you can lock your sub's sexuality for longer scenes. The ventilation holes and cum-thru tip make it easy for your partner to do their necessaries during wear!

          Crafted for chastity enthusiasts who prefer a cage softer than metal but still need stiffness for a satisfying caged feel. The NoPacha Captor gives Doms and subs a clear view of their member, with plenty of holes for ventilation to prevent excess moisture buildup during wear.

          Each NoPacha Captor comes with 4 different sizes of rings to secure their ball sack during wear. Whether his sack is high and tight or low and loose, there is a ring to fit his comfort level. The secure locking mechanism includes two keys and locks the cage in place without the need for a padlock to get in your way during wear.

          • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Keeluvöö BDSM - NoPacha Captor

          Keeluvöö BDSM - NoPacha Captor

          See teeb teie unistuse unistuse unistuse tõeks: meie BDSM voorusvöö NoPacha Captor on vooruspuur, mis on valmistatud ABS-ist, mis on veidi paindlik, kuid äärmiselt vastupidav plastmass, mis on ka väga nahasõbralik. Sa võid seda kanda aastaid!

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: