Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

Sex Shaker - anaalstimulaator

Pakkumine

Oma kvaasi-loomade instinktidega veenab see seksimänguasja tõesti kõiki! Ka sina oled vaimustuses, sest see anaalvibraator on rohkem kui lihtsalt seksimänguasja, see on mobiilne keppimismasin, mis jõuab igasse su seksikasse magusasse kohta! Vaata kohe meie videot!!!

Rohkem infot

3320/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Oma kvaasi-loomade instinktidega veenab see seksimänguasja tõesti kõiki! Ka sina oled vaimustuses, sest see anaalvibraator on rohkem kui lihtsalt seksimänguasja, see on mobiilne keppimismasin, mis jõuab igasse su magusasse kohta! Vaata kohe meie videot!!! Kui avastad, et võimas mootor pakub 3 erinevat pöörlemis- ja tõuke režiimi, ei suuda sa ennast enam tagasi hoida! Lõpuks ometi seksimänguasja, mis liigub sinu sees täiesti ise ja suudab kogu töö sinu eest ära teha!

    Tähtsündmused:

    • Anaalstimulaator kohandub sinu keha igale pöörangule ja jõuab kohtadesse, millest sa ei teadnudki, et need on olemas.
    • Keera ja lükka: See silikoonist dildo annab sulle 3 võimsat väänamise ja tõukamise režiimi! Ümmargune, paks ots on kujundatud nii P-punkti kui ka G-punkti tabamiseks, et maksimeerida teie ühist naudingut!
    • Premium silikoon: ftalaadivaba, siidiselt pehme, kehasõbralik silikoon.
    • Iminapõhi: Iminapõhi abil jääb seksimänguasju alati kindlalt paigale!
    • Paindlik akordionkael: Tänu ülipaindlikule kaelale saab kõike 360 kraadi pöörata ja saate anaalstimulaatorit kasutada igas asendis!
    • Pritsmekindel ja laetav: IPX5 veekindel ja laetav kaasasoleva USB-kaabli abil.


    Selle suure ja võimsa anaalvibraatori peal on poolkõver, ümmargune ots, mida saab kasutada G-punkti, A-punkti või P-punkti saavutamiseks! Siidiselt pehmest, ftalaadivabast silikoonist valmistatud anaalstimulaator on keha suhtes õrn ja seda tuleks kasutada ainult koos veepõhiste libestitega, nagu Aquameo. Vajutage tugevat iminapakku tasasele pinnale, et sõita seksimänguasjaga käed-vabalt ja nautige paindlikku akordionkaela, mis annab teile 360 kraadi paindlikkust ja liikumisvabadust! See anaalvibraator on isegi pritsmekindel! See on IPX5 veekindel ja talub madalat veesurvet, nii et võite seda kasutada duši all, kuid mitte vette uputada. Vajadusel saate anaalvibraatorit laadida kaasasoleva USB-kaabli abil.

    Võtke oma lemmik MEO libestusaine ja kogege puhast ekstaasi selle pöörleva, tõukava ja vibreeriva dildoga! Eksperimenteeri seadistustega, kui see tungib sügavale sinu sisse. Parim viis, kuidas anda sellele midagi vastu suruda, on asetada iminapaga alus tasasele pinnale, näiteks põrandale, kohvilauda või toolile, samal ajal kui anaalstimulaator sinusse tungib. Jätke oma käed vabaks, kui lasete sellel dildol teid "rõõmustada". Täiendage oma seanssi selle täiesti veenva seksimänguasjaga koos teiste tarvikutega, nagu nibuklambrid, peenise rõngas ja palju muud, et seda orgasmi kogemust veelgi suurendada.

    Lisateave:

    • Anaalvibraator
    • Mõõtmed Kogupikkus: 25,5 cm. Sisestatav pikkus: 15 cm. Suurim sisestatav läbimõõt: 4 cm.
    • Materjal: Silikoon, ABS plastik
    • Värv: Saadaval must ja lilla.
    • Kasutage ainult veepõhiste libestusainetega, nagu Aquameo.
    • Puhastamiseks soovitame meie pihustit VERYCLEAN.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Interressant

    Texture génial, mouvement super...Je l'ai utilisé que 2 fois pour le moment et il est vraiment impressionnant. Sur ces 2 utilisations, je découvre de nouvelles sensations. Je pense que je vais bien m'amuser avec et découvrir des sensations anales insoupçonnées jusqu'ici !

      Hindamine 

      Das ist tatsächlich eine Sex-Maschine!!!!

      Der Analstimulator ist grandios, die Vibrations-und Stossfunktionen sind megageil. War skeptisch ob der Dildo hält was er verspricht, aber ja das tut er. Die Größe und das Material sind TOP, der Saugnapf ist stark, der Dildo ist einfach super!!!

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Perfect suction and thrusting

      Boyfriend used it and fell in love with it immediately. Perfect suction too!

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Everything is in Perfect configuration!

      Everything is in the place it needs to be for maximum pleasure without having to kill your wrist holding it a certain way. Love it!

      • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Sex Shaker - anaalstimulaator

      Sex Shaker - anaalstimulaator

      Oma kvaasi-loomade instinktidega veenab see seksimänguasja tõesti kõiki! Ka sina oled vaimustuses, sest see anaalvibraator on rohkem kui lihtsalt seksimänguasja, see on mobiilne keppimismasin, mis jõuab igasse su seksikasse magusasse kohta! Vaata kohe meie videot!!!

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: