Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

Butt Slider - Anaalpistik

  • Butt Slider - Anaalpistik

Unustage kõik, mida te anaalpistikutest teate: Butt Slider muudab kõike tänu oma uuenduslikele funktsioonidele! Butt Slider on varustatud võimsate mootoritega, mis pakuvad sügavat ja intensiivset massaaži sügaval sinu sees. Las meie tootevideo veenab sind nüüd!

Rohkem infot

3426/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

Unustage kõik, mida te anaalpistikutest teate: Butt Slider muudab kõike tänu oma uuenduslikele funktsioonidele! Butt Slider on varustatud võimsate mootoritega, mis pakuvad sügavat ja intensiivset massaaži sügaval sinu sees. Mehed, kes pole veel anaalstimulatsiooni kogenud, on üllatunud, kui intensiivne orgasm võib olla Butt Slider abil. Las meie tootevideo veenab teid nüüd!

 

Kas suudate kiusatusele vastu panna? Avastage anaalstimulatsiooni uus tase koos uuendusliku Butt Slideriga!

 

Butt Slider avab seni suletud uksed intensiivsematele ja sügavamatele tundmustele, sest see kaunis butt plug ei ole mitte ainult tõeline pilkupüüdja, vaid avaldab muljet ka oma tehniliste rafineerimistega. Kogege, kuidas liugurrõngas teid seestpoolt masseerib, samal ajal kui võimsad vibratsioonid viivad teid anaalekstaasi maailma. Tänu kaugjuhtimispuldile saad hõlpsasti erinevate režiimide vahel vahetada - või võid lasta oma partneril võtta juhtimise üle ja sind üllatada. Butt Slider abil muutuvad teie kõige intiimsemad hetked hingematvalt sensuaalseks elamuseks.

 

Ja need ongi need tipphetked, mis meie kliente rõõmustavad:

 

Ainulaadne liugurfunktsioon: Uuenduslik liugurrõngas pakub intensiivset sisemist massaaži, ilma et peaks muutma tagumispistiku asendit. Kogege kolme põnevat kiirust, mis panevad teid tõeliselt liikuma.

 

Muljetavaldavad mõõtmed: Peaaegu 13 cm pikkuse ja muljetavaldava 5 cm läbimõõduga butt plug tõotab rahuldust pakkuvat kogemust. Pepupistiku lai, lapik alus tagab ohutuse ja naudingu samaaegselt. Ideaalne kogenud nautlejatele!

 

Sügav ja võimas vibratsioon: Kolm pulseerivat kiirust koos seitsme sensuaalse vibratsioonimustriga tagavad taevase naudingu sügaval sisemuses.

 

Kvaliteetne, pritsmekindel silikoon: Valmistatud siidiselt pehmest, ftalaadivabast esmaklassilisest silikoonist. Mõõdult stabiilne ja nahasõbralik. Tänu IPX5 standardile sobib ideaalselt muretuteks, kihisevateks hetkedeks duši all, kuid ei sobi kasutamiseks vee all vannis.

 

Energiasäästlik ja kaugjuhitav: kaasasoleva USB-laadijaga on Butt Slider alati kasutusvalmis. Ja käepärase puldi abil on teil alati täielik kontroll - või saate selle üle anda põnevate mängude jaoks kahele.

 

butt plug on valmistatud kvaliteetsetest, ftalaadivabadest ja kehasõbralikest materjalidest! Palun kasutage ainult veepõhiseid libestusvahendeid, nt Aquameo. Puhastamiseks kasutage sooja vett ja mahedat seepi või meie VERYCLEAN sprei. Pärast puhastamist säilitage jahedas ja pimedas kohas.

 

Valmis sügavaks pepumassaažiks? Butt Slider ei valmista pettumust!

 

Rohkem üksikasju:

 

  • Anaalipistik Butt Slider
  • Mõõtmed kogupikkus: 15,7 cm, sisestatav pikkus: 12,2 cm, suurim sisestatav läbimõõt: 4,8 cm, kaela läbimõõt: 3 cm.
  • Materjal: kvaliteetne silikoon, ABS plastik
  • Märkus: Kaugjuhtimispuldi ulatus on muljetavaldav kuni 10 meetrit - ideaalne salajaseks mängimiseks avalikus kohas.
  • MEO Suomi

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Butt Slider - Anaalpistik

Butt Slider - Anaalpistik

Unustage kõik, mida te anaalpistikutest teate: Butt Slider muudab kõike tänu oma uuenduslikele funktsioonidele! Butt Slider on varustatud võimsate mootoritega, mis pakuvad sügavat ja intensiivset massaaži sügaval sinu sees. Las meie tootevideo veenab sind nüüd!

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: