Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalhelmed

Uudiskiri

Täispuhutavad XL anaalhelmed koos kaalu ja riistarõngaga

Meie täispuhutavad anaalpallid koos riistarõngaga hoiavad teile peidus kiimase üllatuse: nende sees on peidetud rasked raskused, mis annavad teile fantastilise täiskõhutunde ja stimulatsiooni. Sisestage anaalhelmed, pumbake need üles, pange kullirõngas peale ja nautige, kui anaalhelmed end teie sees teevad ja teid orgasmi hulluks ajavad!

Rohkem infot

2408/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie täispuhutavad anaalpallid koos riistarõngaga hoiavad teie jaoks varuks kiimase üllatuse: nende sees on peidetud kaks integreeritud rasket raskust, mis annavad teile fantastilise täiskõhutunde ja stimulatsiooni. Sisestage anaalhelmed, pumbake need üles, pange kullirõngas peale ja nautige, kui anaalhelmed end teie sees teevad ja teid orgasmi hulluks ajavad!

     

    Sa pole kunagi varem midagi sellist kogenud: iga samm, iga liigutus viib peenise ja munandite tugeva stimulatsioonini, samal ajal kui täispuhutavad anaalkuuled täidavad sind täielikult, venitavad sind ja stimuleerivad samal ajal sinu eesnäärme!

     

    Kas täispuhutavad anaalpallid sobivad 24/7 kasutamiseks?

     

    Väga selge JAH! Täispuhutavaid anaalkuule koos kaalu ja riiderõngaga saab kanda diskreetselt riiete all. Nad veenavad, ühendades kullirõnga eelised, mis tagavad kindla erektsiooni, suurte täispuhutud anaalhelmede täiendava stimulatsiooniga. Lahe eelis: pump on eemaldatav!

     

    Mis teeb täispuhutavad anaalhelmed koos raskuse ja riistrõngaga nii eriliseks?

     

    Tavalised anaalmänguasjad tagavad, et olete venitatud ja täidetud. Kuid meie anaalhelmedega, mida saab sisestada nagu tavalisi anaalhelmesid, pikendad stimulatsiooni sajakordselt. Kui olete need sisestanud, saate neid paisutada 10 cm pikkuseks, mis on mitu korda suurem kui nende algne suurus. Parim asi on see, et niipea, kui meie anaalhelmed on täis pumbatud, saate eemaldada käsipumba ja nautida anaalhelmedega ilma tüütute lisatarvikuteta ning minna nendega klubisse või jõusaali.

     

    Kas need anaalhelmed ülespumpamiseks sobivad pigem professionaalidele või algajatele?

     

    Mõlemale! Professionaalid on üllatunud anaalhelmede ainulaadsest efektist, kuid ka algajad saavad nautida anaalhelmede intensiivseid aistinguid, sest anaalhelmed saab sisestada väikeseks ja mitte pumbata ning seejärel pumbata soovitud suuruseni.

     

    Mis teeb need täispuhutavad anaalhelmed nii eriliseks?

     

    Paindliku, õmblusteta silikoonist pinna all on rasked teraskuulid, mis annavad anaalhelmedele väga suure kaalu, mis tagab hingematva stimulatsiooni. Meie anaalhelmed pakuvad ka suurt mugavust, nii et neid saab ilma probleemideta kanda mitu tundi - ja seda diskreetselt, sest pump, millega anaalhelmed üles pumbatakse, on eemaldatav! Kas olete kontoris, ostlemas või seksimas oma partneriga - MEO ® anaalhelmed hellitavad teid kogu aeg!

     

    Kuidas anaalhelmed sisestada? Kuidas ma kasutan täispuhutavaid anaalhelmesid koos kukerõngaga?

     

    Kui olete valinud meie anaalhelmed, kandke enne kasutamist veidi libestusainet Alphamale Aqua, et neid oleks lihtsam sisestada. Samuti on hea mõte end eelnevalt anaaldushiga puhastada. Seejärel kanna sõrme peale veidi libestit või Extremeo sprei ja masseeri õrnalt oma või oma partneri pärakut, et lõdvestada lihast ja valmistada see anaalhelmede jaoks ette. Soovitame ka natuke libestit meie "Lube Shooter" abil pärakusse pritsida.

     

    Seejärel lükatakse munandid ükshaaval läbi rõnga, millele järgneb mittetäis peenis. Rõngas lükatakse nii kaugele kui võimalik peenise alusele, nii et riistarõngas ümbritseks peenist ja munandeid korraga. Kandke veidi libestusvahendit (soovitame meie veepõhist libestusvahendit Alphamale Aqua) kukerõngaga ühendatud anaalhelmedele, seejärel lükake anaalhelmed ettevaatlikult üksteise järel pärakusse.

     

    Alles siis, kui anaalhelmed on täielikult sisestatud, täidetakse need õrnalt õhupumba abil õhuga. Nad libisevad iseenesest õigesse asendisse, täites järk-järgult soolestikku ja venitades seda. Stimuleeritakse pärasoole närve ja meestel avaldatakse tugevat survet ka eesnäärmele.

     

    Nüüd tuleb vaagnat ettepoole ja tagasi liigutada. Meie anaalpallid arendavad selle liikumise kaudu oma elu, mida teavad ainult väga oskuslikud seksuaalpartnerid või head keppimisaparaadid. Rasked teraskuulid liiguvad ülespumbatud anaalpallide sees ja annavad oma energiat (me nimetasime seda "fuck energy") edasi, ilma et anaalpallid peaksid end liigutama. Tugevad löögid, mis muutuvad üha tugevamaks ja tugevamaks, edastavad otse ja sügavalt keha sisemusse. Uskumatu kogemus iga liigutuse ja iga sammuga.

     

    Paljud eelised, mis veenavad kogu aeg:

     

    Valmistatud parimast ftalaadivabast silikoonist - kehaohutu, mittepoorsest ja sametiselt pehmest, et pakkuda ainulaadset, äärmiselt rahuldust pakkuvat anaalitunnet.

     

    Millist määrdeainet peaksin kasutama koos anaalhelmega?

     

    Väike EXTREMEO sprei, mis lõdvestab pärakut, teeb sisestamise lihtsamaks! Palun kasutage meie anaalhelmed ainult veepõhiste libestitega, nagu Aquameo või Alphamale Aqua by MEO ®, et pikendada oma uue seksimänguasja eluiga!

     

    Kuidas puhastada täispuhutavad anaalhelmed?

     

    Pärast kasutamist saab meie anaalhelmed tänu nende siledale pinnale puhastada sooja vee ja meie mänguasja puhastusvahendiga VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Täispuhutavad anaalhelmed
    • Meie anaalhelmed sobivad ideaalselt nii algajatele kui ka kogenud nautlejatele. Suure paindlikkuse, sileda silikoonpinna ja praktilise tagasipööramisahelaga tagavad meie anaalpallid põneva ja kirgliku armatsemise.
    • sobivad 24/7
    • Äärmiselt mugav kanda, täielikult täituvad anaalpallid stimuleerivate sisemiste raskustega.
    • Täispumbaga täispumbatavad koos eemaldatava pumbaga
    • Integreeritud, paindliku riistarõngaga
    • Mõõdud: Sisestatav pikkus u. 17 cm, läbimõõt 32-35 mm (saab pumbata kuni 10 cm läbimõõduga),
    • Materjal: meditsiiniline silikoon ja metall
    • Puhastamine enne ja pärast kasutamist VERYCLEAN pihustiga.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Provoca dipendenza

    Oh oh oh...attenzione attenzione. Provoca dipendenza...

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Amazing

    Premium quality inflatable anal beads with steel rolling balls that stimulate the anus when you move back and forth. Pump them up gradually to prepare the anus for penetration. Adjust the balls against the prostate to let the steel rotating balls create a unique and amazing sensation that you have never felt. Also comes with attached cock ring which makes it ideal for masturbation.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Mi piace molto, molto deciso

    Mi piace molto, molto deciso

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Déçu

    Difficile de rentrer les deux boules car trop souple, et ont du mal à rentrer en place et se maintenir. Entre le coq Ring et les boules, la liaison est trop courte pour pouvoir user des deux en même temps. La solution intermédiaire, Étant de ne rentrer qu’une boule. Donc déçu

    • 6 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Plug double Boule !

    De sextoy est un pur délice, je l'ai essayé, bien gonflé en me masturbant, j'ai pris un super pied !!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Fantastisches Gefühl im Ar....

    Bin vollkommen begeistert. Easy zu handeln und das Gefühl im Ar.... ist fantastisch.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Kind of poor design, but great.

    Firstly, I do love this toy, but I have one gripe with the design. Unless you want your genitals pulled between your leggs (as some do, i'm sure) the cock ring is too close to the inflated part. Anyway that's not the part of the toy I was interested in when I bought it so it still gets 5 stars. Very enjoyable.

    • 7 7-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Geile Analkugeln

    Die Analkugeln sind geil. Wenn Sie aufgepumpt sind fühlst du sich offen.
    Ein Verbesserung Vorschlag hätte ich noch, es wäre gut, wenn ein Abblaseventil mit dran wäre, da es auch Menschen gibt die etwas dicker sind und die kommen dann später eventuell schlecht an des loch kommen um die Luft wieder rauszulassen

    • 5 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    These anal beads opens you right up

    These anal beads opens you right up! Insert it with minimal pressure and get it in deep. Then when you pump it up and let it go, you will feel open, wide open!

    • 6 6-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Täispuhutavad XL anaalhelmed koos kaalu ja riistarõngaga

    Täispuhutavad XL anaalhelmed koos kaalu ja riistarõngaga

    Meie täispuhutavad anaalpallid koos riistarõngaga hoiavad teile peidus kiimase üllatuse: nende sees on peidetud rasked raskused, mis annavad teile fantastilise täiskõhutunde ja stimulatsiooni. Sisestage anaalhelmed, pumbake need üles, pange kullirõngas peale ja nautige, kui anaalhelmed end teie sees teevad ja teid orgasmi hulluks ajavad!

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    28 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: