Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

B-Vibe

Uudiskiri

B-Vibe Trio Plug - Anaalvibraator

Anaalsed naudingud uuesti määratletud: Revolutsiooniline B-Vibe Trio Plug! Avastage B-Vibe Trio Plug, uuenduslik ja võimas anaalvibraator, mis katapulteerib teid anaalsete naudingute uuele tasemele. USA ajakiri nimetas B-Vibe Trio Plug isegi "THE seksimänguasjaks meeliülendavaks anaalseksiks"..

Rohkem infot

3386/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Anaalsed naudingud uuesti määratletud: Revolutsiooniline B-Vibe Trio Plug! Avastage B-Vibe Trio Plug, uuenduslik ja võimas anaalvibraator, mis viib teid anaalsete naudingute uuele tasemele. USA ajakiri nimetas B-Vibe Trio Plug isegi "THE seksimänguasjaks meeliülendavaks anaalseksiks"..

     

    B-Vibe Trio Plug on üks populaarsemaid anaalvibraatoreid maailmas!

     

    Varustatud mitte ühe, mitte kahe, vaid kolme võimsa mootoriga, erineb B-Vibe Trio Plug selgelt teistest anaalvibraatoritest. Need kolm mootorit töötavad harmooniliselt koos, et pakkuda intensiivset ja mitmekülgset stimulatsiooni. Mootorid on paigutatud nii, et nad vibreerivad kogu anaalpistiku pinda, mille tulemuseks on eriti intensiivne ja täielik stimulatsioon, mida tavalised anaalvibraatorid ei suuda pakkuda.

     

    Kaheksa kiiruse seadistust ja üheksa unikaalset vibratsioonimustrit - alates õrnast pulseerimisest kuni intensiivse ja võimsa vibratsioonini - võimaldab B-Vibe'i anaalvibraatorit kohandada vastavalt teie vajadustele.

     

    B-Vibe Trio Plug on mugav kaugjuhtimispult, mille ulatus on kuni 9 meetrit, mis annab teile või teie partnerile täieliku kontrolli vibratsiooni intensiivsuse ja mustrite üle. See avab uusi ja põnevaid võimalusi ühisteks seiklusteks, ükskõik kus te ka ei viibiksite!

     

    13,5 cm pikkuse ja 11 cm pikkuse sissetõmmatava pikkusega B-Vibe Trio Plug on disainitud mugavaks ja lihtsaks kasutamiseks. Tänu mitte liiga suurele 3 cm läbimõõdule sobib B-Vibe Trio Plug nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

     

    Kvaliteetsest, ftalaadivabast silikoonist valmistatud anaalvibraator on nii ftalaat- kui ka lateksivaba ja seega hüpoallergeenne. Anaalvibraatoril on siidiselt sile pind mugavaks sisestamiseks. Kvaliteetse materjali kahjustamise vältimiseks tuleks anaalvibraatorit siiski kasutada ainult veepõhiste libestitega, näiteks Aquameo.

     

    Anaalvibraator on USB-pordi kaudu laetav ja seda saab täislaetud kujul kasutada kuni 60 minutit. Kuna B-Vibe Trio Plug on pritsmekindel (IPX5), võib seda kasutada ka duši all. Kaasas on diskreetne kandekott, mis võimaldab anaalvibraatorit koos tarvikutega hõlpsasti transportida ja hoiustada.

     

    B-Vibe Trio Plug on parim seksimänguasju hingematva anaalseksi jaoks ning rõõmustab teid oma ainulaadsete funktsioonide ja kõrge kvaliteediga.

     

    Anaalvibraatori puhastamine:

     

    Puhastamine on lihtne ja komplitseerimata. Kuna toode on valmistatud kvaliteetsest silikoonist ja ABS-plastikust, saab seda puhastada maheda seebi ja sooja veega või meie VERYCLEAN spreiga.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • B-Vibe Trio Plug
    • B-Vibe'i anaalvibraator
    • Varustatud kaugjuhtimispuldiga.
    • 3 võimsa mootoriga.
    • 8 kiiruse seadistust ja 9 unikaalset vibratsioonimustrit.
    • Sobib meestele ja naistele.
    • Laetav USB kaudu.
    • IPX5 pritsmekindlus.
    • Sinu ideaalne reisikaaslane - Kogu B-Vibe vibreerivate anaalpistikutega kollektsiooniga on kaasas diskreetne reisikohver.
    • Mõõdud: Kogupikkus 13,5 cm, läbimõõt 3 cm, sisestatav pikkus 11 cm.
    • Materjal: silikoon, 100% kehakõlblik.
    • Laadimisaeg 120 minutit.
    • Tööaeg 60 minutit.
    • B-Vibe MEO veebipoes: Avastage anaalsete naudingute järgmine tase B-Vibe'i esmaklassiliste anaalvibraatoritega! Kaasaegse disaini, kvaliteetsete materjalide ja uuendusliku tehnoloogia kombinatsioon tagab võrratu elamuse, mida saate uuesti ja uuesti kogeda. B-Vibe ja MEO on kaks tuntud kaubamärki seksimänguasjade maailmas, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele anaalmänguasjadele. B-Vibe on eriti tuntud oma uuendusliku tootevaliku poolest, mis sisaldab kaugjuhitavaid anaalipistikuid, anaalpalle ja anaaltreeningkomplekte. B-Vibe on ülemaailmselt tunnustatud kvaliteetsete materjalide ja kehasõbraliku silikooni kasutamise eest oma toodete valmistamisel.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Exzellent

    Ein exzellentes Produkt von b-vibe, das hält, was es verspricht. Die Qualität, die Leistung und die Power dieses Plugs sind unübertroffen. Würde es jederzeit wieder kaufen!

      Kirjutage oma ülevaade

      B-Vibe Trio Plug - Anaalvibraator

      B-Vibe Trio Plug - Anaalvibraator

      Anaalsed naudingud uuesti määratletud: Revolutsiooniline B-Vibe Trio Plug! Avastage B-Vibe Trio Plug, uuenduslik ja võimas anaalvibraator, mis katapulteerib teid anaalsete naudingute uuele tasemele. USA ajakiri nimetas B-Vibe Trio Plug isegi "THE seksimänguasjaks meeliülendavaks anaalseksiks"..

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      9 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: