Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

B-Vibe

Uudiskiri

B-Vibe rimming Petite - Anaalvibraator

Tere tulemast B-Vibe koos meiega rimming Petite! See revolutsiooniline anaalvibraator imiteerib ainulaadselt rimmingi või suulise anaalmängu tunnet. Rimming'i armastajad üle kogu maailma on vaimustunud ja paljud väljaanded on nimetanud seda isegi parimaks anaalseksimänguasjaks üksikule ja paaridele.

Rohkem infot

3387/00

159,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Tervitage B-Vibe koos meiega rimming Petite! See revolutsiooniline anaalvibraator imiteerib ainulaadselt rimmingi või suulise anaalmängu tunnet. Rimming'i armastajad üle kogu maailma on vaimustunud ja paljud väljaanded on nimetanud seda isegi parimaks anaalseksimänguasjaks üksikule ja paaridele. B-Vibe rimming Petite võib tõesti tuua naudingut rimming sest anaalrõõm ei tunne soolisi erinevusi.

     

    Mis on rimming?

     

    rimming rimming on tuntud ka kui anilingus. Selles oraalseksi variatsioonis hellitavad suu, huuled ja keel pigem pärakut kui peenist või tuppe. Partnerid võivad varieeruda välise ja sisemise rimmingi vahel rimming sisemine. Sisemise variandi puhul tungib keel ka pärakusse, selle asemel, et seda lihtsalt väljastpoolt limpsida.

     

    B-Vibe rimming Petite on anaalvibraator, mis teeb selle unistuse teoks!

     

    Selle eriline tehnoloogia, mis võimaldab uskumatult realistlikku "rimming"-elamust, on absoluutne tipptühi B-Vibe rimming Petite. Selle teevad võimalikuks pöörlevad helmed pistiku põhjas, mis imiteerivad suurepäraselt suulise stimulatsiooni tunnet. Intensiivne ja äärmiselt nauditav kogemus, mis ei erine peaaegu üldse tõelisest keelest. Ja mis kõige parem: seitsme erineva "rimming"-režiimi ja kuue vibratsioonimustriga saab anaalset naudingut täielikult kohandada.

     

    B-Vibe rimming Petite on tänu oma kompaktsele suurusele ja mitte liiga suurele 3,5 cm läbimõõdule ideaalne algajatele. Vibratsioonid ei paku mitte ainult meeldivat tunnet, vaid aitavad ka anaalsfinkterit lõdvestada, mis võib olla väga kasulik, eriti anaalvahekorra ettevalmistamisel.

     

    Veebilehel B-Vibe rimming Petite teil on valida: kasutage anaalpistikut käsitsi või kasutage juhtmevaba kaugjuhtimispulti, et ennast hellitada. Kaugjuhtimispult töötab kuni 10 meetri kaugusele ja avab palju võimalusi põnevateks hetkedeks üksi või koos partneriga. Tehke end mugavaks koos B-Vibe rimming Petite üksi või kasutage kaugjuhtimispulti seksikateks seiklusteks avalikus kohas.

     

    Materjalist: Materjalist B-Vibe rimming Petite on valmistatud 100% kehakõlblikust silikoonist ja on seetõttu hüpoallergeenne ning tundub siidiselt sile. Pistik on ka ftalaadivaba, lateksivaba ja absoluutselt mittepoorne. Selleks, et kvaliteetset materjali mitte kahjustada, tuleks anaalvibraatorit siiski kasutada ainult veepõhiste libestitega, näiteks Aquameo.

     

    B-Vibe rimming Petite on IPX5 veekindel, mis tähendab, et see on pritsmekindel ja seega kergesti puhastatav. USB kaudu laetav anaalvibraator pakub pärast 120-minutilist laadimisaega kuni 60 minutit puhast rimmingurõõmu.

     

    B-Vibe rimming Petite on ideaalne seksimänguasja, et avastada naudingutega rimming avastamiseks. See on kompaktne, lihtne kasutada ja uskumatult tõhus tänu vibratsiooni ja rimming-funktsiooni kombinatsioonile.

     

    Anaalvibraatori puhastamine:

     

    Puhastamine on lihtne ja sirgjooneline. Kuna toode on valmistatud kvaliteetsest silikoonist ja ABS-plastikust, saab seda puhastada maheda seebi ja sooja veega või meie VERYCLEAN spreiga.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • B-Vibe rimming Petite
    • Anaalvibraator rimming-funktsiooniga.
    • B-Vibe'i anaalvibraator.
    • Varustatud ühe puudutusega kaugjuhtimispuldiga (ulatus ca. 10 meetrit).
    • Võlli pöörlevad helmed stimuleerivad pärakut, samal ajal kui sisestatud anaalpistik pakub täiendavat stimulatsiooni erinevate vibratsioonirütmidega.
    • 6 kiiruse seadistust ja 7 unikaalset vibratsioonimustrit.
    • Sobib naistele ja meestele.
    • Laetav USB kaudu.
    • IPX5 pritsmekindlus.
    • Valmis reisimiseks - soovid seksikat reisikaaslast? B-Vibe rimming Petite kaasas praktiline kohver ja reisilukk, mis takistab anaalvibraatori kogemata sisselülitamist.
    • Mõõdud: Kogupikkus 12,4 cm, läbimõõt 3,5 cm, sissetõmmatav pikkus 10 cm.
    • Materjal: silikoon, 100% kehasõbralik.
    • Laadimisaeg 120 minutit.
    • Tööaeg 60 minutit.
    • B-Vibe rimming Petite tuleb koos juhendiga anaalmänguks, mis teeb sellest täiusliku anaalpistiku, kui soovite seda seksikat teemat uurida.
    • B-Vibe MEO veebipoes: Avastage anaalsete naudingute järgmine tase B-Vibe'i esmaklassiliste anaalvibraatoritega! Kaasaegse disaini, kvaliteetsete materjalide ja uuendusliku tehnoloogia kombinatsioon tagab võrratu elamuse, mida saate uuesti ja uuesti kogeda. B-Vibe ja MEO on kaks tuntud kaubamärki seksimänguasjade maailmas, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele anaalmänguasjadele. B-Vibe on eriti tuntud oma uuendusliku tootevaliku poolest, mis sisaldab kaugjuhitavaid anaalipistikuid, anaalpalle ja anaaltreeningkomplekte. B-Vibe on ülemaailmselt tunnustatud kvaliteetsete materjalide ja kehasõbraliku silikooni kasutamise eest oma toodete valmistamisel.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Es ist jeden Cent wert!

    Unglaublich! Die verschiedenen Funktionen und Einstellungen dieses geilen Anal Plugs haben mein Sexleben auf eine völlig neue Ebene gehoben. Verarbeitung top!

      Hindamine 

      Sehr gut

      Die Gebrauchsanweisung und Bedienung sind einfach und schnell zu verstehen, egal ob für Anfänger:innen oder Erfahrene! Besonders gut gefallen hat uns das Design, sehr edel und sexy. Auch die Vibration ist genau richtig und mit den unterschiedlichen Modis sehr abwechslungsreich :)

        Kirjutage oma ülevaade

        B-Vibe rimming Petite - Anaalvibraator

        B-Vibe rimming Petite - Anaalvibraator

        Tere tulemast B-Vibe koos meiega rimming Petite! See revolutsiooniline anaalvibraator imiteerib ainulaadselt rimmingi või suulise anaalmängu tunnet. Rimming'i armastajad üle kogu maailma on vaimustunud ja paljud väljaanded on nimetanud seda isegi parimaks anaalseksimänguasjaks üksikule ja paaridele.

        Kirjutage oma ülevaade

        9 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: